![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
magazin online cu imprimeuri, calitatea marfii
Last Updated: Jun 07 2007 06:50, Started by
Champy0n
, Jan 06 2007 14:00
·
0

Posted 06 January 2007 - 14:00

A comandat cineva vreodata tricouri sau hanorace de pe Bestial.ro ? Pls, imi spuneti cum sunt ? sunt bune dpdv calitatitiv, sunt bumbac, sunt comode, etc ? Dar imprimeurile ? rezista la spalat sau e tzeapa ?
Edited by Kidu, 07 January 2007 - 03:40. |
Posted 06 January 2007 - 15:20

Am cumparat tricou, dupa ce l-am bagat la apa s-a largit foarte tare, acuma arata ca o carpa deci nu e din bumbac iar imprimeurile au o rezolutie foarte foarte mica.
Stiu pe cineva care si-a comandat un hanorac si l-a primit rupt. |
Posted 06 January 2007 - 17:14

Nu am comandat de la Bestial.ro, dar imi cumparam frecvent tricouri sau longsleeve-uri de la rockshop.ro (eu ma duc la magazin sa imi cumpar dar vand si online) si erau calitative, cel putin in cazul meu. E drept ca la mine tricourile nu prea raman in forma lor dupa ce le cumpar pentru ca mai fac modificari la ele (ex: rupt maneci).
Edited by kill_them_all1000, 06 January 2007 - 17:15. |
Posted 06 January 2007 - 17:21

Eu am cateva tricouri...aveam de fapt, sunt okey. Adica dupa jumatate de an se fac carpe. Si nu sunt mare lucru. E mai eficient sa-ti cumperi tu tricoul si iti imprimi pe el tot ce-ti trece prin cap si ajungi cam la acelasi pret. Oricum, imprimeurile de la bestial rezista mult si bine, de-ar rezista si tricoul atat
![]() |
Posted 07 January 2007 - 09:30

Deci chiar asa proaste calitativ sunt ?
![]() |
Posted 07 January 2007 - 11:01

Nu vei gasii absolut nicaieri tricouri la aceleasi preturi si la o calitate mai buna.
Eu am dat 45lei pe un tricou de genu si am 3. Toate le am de mult timp si nu s-au largit deloc, nu si-au pierdut culoarea si imprimeul a ramas perfect. Eu zic ca merita sa dai un ban in plus atata timp cat face diferenta |
Posted 07 January 2007 - 12:38

45 lei ??? vorbim de tricourile de pe bestial.ro ? cred ca 45 lei sunt alea de la alchemy gothic, eu nu ma refeream la alea, vorbeam de cele de 25 lei.
|
Posted 08 January 2007 - 10:22

Am diferite opinii, unii zic ca sunt bune, altii ca nu
![]() |
Posted 09 January 2007 - 00:36

Posted 12 January 2007 - 09:57

|
Posted 07 June 2007 - 06:50

Nu vei gasii absolut nicaieri tricouri la aceleasi preturi si la o calitate mai buna. Eu am dat 45lei pe un tricou de genu si am 3. Toate le am de mult timp si nu s-au largit deloc, nu si-au pierdut culoarea si imprimeul a ramas perfect. Eu zic ca merita sa dai un ban in plus atata timp cat face diferenta Da, clar, o calitate buna inseamna si un pret mai maricel...Pai la 25 lei ce vrei sa iei? Sunt d-alea chinezesti. Asa, calitate super au alea de pe "GOTIK Shop", dar costa mai mult. Insa sunt originale!!! Edited by ahmein, 07 June 2007 - 06:52. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users