Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Focul bacterian,basicarea,mucegai...

infectie zona inghinala

Dua Lipa - Training Season

Informatii complete despre servic...
 tema circuite

Voua va merge sa va logati pe git...

Fara curent casetofon Dacia Dokker

Schimbare difuzor Golf 7
 Recomandare aparat de ras electric

Lant clinici dentare vs cabinete ...

Site-uri bune pentru cumparat Sma...

Aurora Store
 Debit centrala pe circuitul de in...

Sticle de bere

Identificare accidentare

Termopane vechi si rulouri noi sa...
 

cum pot face un redirect din html ?

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
acidhouse

acidhouse

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 730
  • Înscris: 25.04.2005
eu stiu metodata asta....   <META HTTP-EQUIV="REFRESH" CONTENT="5;URL=http://www.site.ro">

am nevoie de alta metodata...mai stie cineva vro varianta? ca eu nu am gasit...


thx

#2
miromulus

miromulus

    c'mon inner peace...!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,613
  • Înscris: 25.01.2006
http://www.webconfs....t-a-webpage.php take a look

#3
acidhouse

acidhouse

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 730
  • Înscris: 25.04.2005

View Postmiromulus, on Jan 4 2007, 11:01, said:

nici asa...un cod de redirect care sa poata fi introdus in <body>  </body>

#4
again

again

    WEB DUDE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,068
  • Înscris: 21.10.2005
in afara de cel spus de tine nu exista
alternativele ar fi headerul php sau window.location din javascript

#5
Bold

Bold

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 899
  • Înscris: 25.01.2005
Pune un fisier flash gol care sa faca redirect. Merge perfect.

In javascript te complici mult sa faci redirectul, daca nu ai acces decat la body, si vrei sa se faca automat. Nu poti folosi functia on load, decat dintr-un frame.

Edited by Bold, 04 January 2007 - 20:14.


#6
miromulus

miromulus

    c'mon inner peace...!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,613
  • Înscris: 25.01.2006
Daca nu vrea cu flash? Ca asa, ca solutie alternativa, cel mai usor e cu headere din php (header("Location:url");)

#7
bogdanar

bogdanar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,690
  • Înscris: 07.12.2002
Ca sa nu mai deschid alt topic..
Am domeniu .com hostat pe un server platit din SUA. Vreau sa fac sa fac un subdomeniu de genul cs.domeniu.com aflat pe un server in romania. cs.domeniu.com este un server de counter strike sau orice alt tip de server.  Pana acum aveam ceva de genul cs.no-ip.com. Pot sa fac asta? Am nevoie de vreun script?

#8
catalinux2009

catalinux2009

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 31.01.2009
salut am si eu o intrb cum pot face un redirect dintr-un flash intr-o pagina html ma intreseza codul care trb sa il pun in action script ca la html <META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="45;URL=http:// daca exista ceva de genul si in action script va multumesc daca ma puteti ajuta

#9
2flipad

2flipad

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 25.04.2008

View Postcatalinux2009, on 1st February 2009, 21:50, said:

salut am si eu o intrb cum pot face un redirect dintr-un flash intr-o pagina html ma intreseza codul care trb sa il pun in action script ca la html <META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="45;URL=http:// daca exista ceva de genul si in action script va multumesc daca ma puteti ajuta


Nu se poate sa se faca sa se deschida in alt tab??? mai micut de ex. ???? am nevoei urgent de acel cod sa se dechida in alt tab parca era _blank dar nu stiu fix cum sa il pun ca sutn foarte grabit!

#10
2flipad

2flipad

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 25.04.2008

View Post2flipad, on 30th July 2009, 14:48, said:

Nu se poate sa se faca sa se deschida in alt tab??? mai micut de ex. ???? am nevoei urgent de acel cod sa se dechida in alt tab parca era _blank dar nu stiu fix cum sa il pun ca sutn foarte grabit!
haideti fratilor nu stie nimeni sau nu e nimeni pe forum???:(( am nevoie de acest cod cat mai repede ca e URGENT!

#11
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,199
  • Înscris: 05.01.2006
http://www.google.ro...e...utare&meta=
http://www.w3schools.../html_links.asp

#12
double_b_phantom

double_b_phantom

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 207
  • Înscris: 28.04.2005

View Postcatalinux2009, on 1st February 2009, 09:50, said:

salut am si eu o intrb cum pot face un redirect dintr-un flash intr-o pagina html ma intreseza codul care trb sa il pun in action script ca la html <META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="45;URL=http:// daca exista ceva de genul si in action script va multumesc daca ma puteti ajuta


getURL("http://blablabla.com", "_self"); //aceeasi fereastra
getURL("http://blablabla.com", "_blank"); //fereastra noua

Pui actiunea pe primul frame.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate