![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cum imi pot face un formular de comanda
Last Updated: Apr 11 2004 14:50, Started by
Daywalker
, Dec 11 2003 01:14
·
0

Posted 10 April 2004 - 13:59

care imi zice si mie????
si mai vreau daca se poate sa`mi explice si mie cum pot face ceva de genu: cati vizitatori sun online in acest moment..... tot ceva asa simplu :) |
Posted 11 April 2004 - 14:46

ai avut macar curiozitatea sa citesti ce am scris pe acolo ?
ai vazut cumva "$email="[email protected]"; // aici inlocuiesti cu adresa ta " pe acolo? formu face exact ce ati vrut mai la inceput, vin datele completate in mail, iar pe ecran afiseaza un mesaj doar ca sa nu te uiti ca vita la un ecran alb paste fericit |
Posted 11 April 2004 - 14:48

ca sa iti faca redirectare la o pagina dupa submit adauga linia e mai jos la sfarsitul codului pe care ti l-am dat [mult] mai sus
header("Location: http://www.softpedia.com"); // aici modifici url dintre ghilimele cu locatia pe care o doresti |
Posted 11 April 2004 - 14:49

hmmm nu cred ca ai inteles ce am vrut eu... deci formularul am reusit sa fac :) dar vreau cand apasa ala pe submit sa nu apara textul ala... sa pun o pajina intreaga....
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users