Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Premier Energy se listeaza la bursa

Unde recomandati un CT cu Casa de...

Adaptare masina pentru o persoana...

Bios laptop Myria MY8315
 Folie display laptop in Bucuresti?

Pagina Wikipedia

Incalzire cu Boiler cu PDC + IPAT...

Salariu de șofer Uber 8000 l...
 Problema token semnatura electron...

Incarcator diy China

Unde au disparut tancurile federa...

RMN Decontat
 Jgheab clasic forma "U"- ...

Reparatie plafoniera LED

Problema PC - se blocheaza sau re...

Notebook HP 840G2 - Upgrade RAM, ...
 

Dovezi ca Mohamed a scris Coranul

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
117 replies to this topic

#109
bonobo

bonobo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,465
  • Înscris: 23.09.2004

View Postlandscape10, on Mar 5 2007, 19:48, said:

armonie, daca odata mai jignesti sub pretextul ca explici Coranul zbori de pe forum. Ai cuvantul meu de onoare.
Esti naiv daca crezi ca poti sa bagi sub pres. :lol: Contardictii cruzimi & stuff  sunt si in Coran si in Biblie.
Daca tu poti sa spui despre Biblie ca este o tampenie, nu vad de ce n-ar putea sa spuna acelasi lucru si armonie despre Coran.



PS: despre naluci, numai de bine. :D

Edited by bonobo, 06 March 2007 - 03:04.


#110
Nefersetty

Nefersetty

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,692
  • Înscris: 23.01.2007

View Postbonobo, on Mar 5 2007, 20:03, said:

Esti naiv daca crezi ca poti sa bagi sub pres. :lol: Contardictii cruzimi & stuff  sunt si in Coran si in Biblie.
Daca tu poti sa spui despre Biblie ca este o tampenie, nu vad de ce n-ar putea sa spuna acelasi lucru si armonie despre Coran.



PS: despre naluci, numai de bine. :D

Noi nu ne-am referit la afirmatiile si parerile lui armonie despre Quran si islam.Astea se pot face,pentru ca de asta exista topicul.Eu am rugat-o sa nu mai faca presupuneri despre noi insine,cum ar fi urmatoarele: "sa am grija cum ma port ca ma bate barbatu', ca m-a indoctrinat taica-meu cu islamul,ca familia mea araba m-au intors impotriva familiei romane,ca as fi obligata sa-i dau sex sotului,chiar daca eu nu vreau,etc...etc..."

Viata noastra personala(despre care armonie habar nu are) nu e subiect de discutie sau de presupunere in topicul asta.I-am spus de X ori sa nu mai faca aberatii la adresa mea,si raspunsul ei este:"Pai asa zice Quranul...."
Scrie in Quran pe undeva despre viata si familia lui Nefersetty sau Sarasura sau Sarita81? :huh: Hai sa fim seriosi!
E vreun verset care afirma ca pe Nefersetty o bate sau violeaza barbata'su? Nu! Dar armonie da cu presupusul fara sa-si imagineza ca jigneste lumea.
Despre asta era vorba!

Edited by Nefersetty, 06 March 2007 - 04:15.


#111
fragolina

fragolina

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 29.03.2010

View PostSarrita81, on 13th February 2007, 08:44, said:

Nuuu, ironia este mult mai fina decat 'deraderea' :) Ma bucur mult de tot ca ai descoperit dictionare online, promite-mi ca le vei folosi de acum inainte :) Si era vorba despre ironie acolo sus, iar 'adresa precisa' era reprezentata de valoroasa ta minte.

Asa, al doilea paragraf scris de tine e plin de aberatii. Numero 1 - nicaieri nu se spune ca femeia ar fi 'deficienta, cu probleme de memorie'... bla bla bla ce alte aberatii ai mai scris tu pe acolo. Ah, si vezi ca te-ai legat de doua ori de acelasi lucru, dar probabil nu ti-ai dat seama... Sau ti-ai dat, dar nu ieseau la numaratoare aspectele 'primitive' si-ai trecut unul de doua ori  :nonobad:

Femeile sunt protejate in Islam, au drepturi, cum ar fi: dreptul la proprietatea personala, fiind proprietara propriilor bunuri, are dreptul la mostenire, are dreptul de a-si alege sotul, are dreptul de a creste copiii chiar si in cazul in care divorteaza de sot, are dreptul de a avea menajera in casa (in cazul in care cat a locuit la parintii ei a avut menajera; fain, nu?! :) )

Ce ti se pare anormal in ceea ce priveste menstruatia? Ca nu se intretin raporturi sexuale? E la fel si in crestinism. Unde mai pui ca in crestinism femeia nu are voie sa intre in biserica cand este la menstruatie, in Islam are voie sa intre in moschee :) Siiiiiiiiiiiigur!  :coolspeak:
In plus, sa aducem si argumente medicale: menstruatia este cel mai potrivit mediu pentru dezvoltarea si inmultirea microbilor. In corpul sanatos exista miliarde de bacterii si microbi nedaunatori, dar care pot fi daunatori in conditii de viata deosebite, asa cum este intretinerea de raporturi sexuale in timpul menstruatiei, care cauzeaza uneori infectii ale aparatelor genital si urinar, atat la barbat cat si la femeie.
              


                        
offfffffffffffffff...deja imi mioase a creier incis..fratilor terminati-o cu contradictia..in loc sa evidentiati dragoste si respect asa cum va iinvata religia voi va luptati verbal...hai sa ne sfatuim si sa ne intelegem in pace si fara jigniri si tot felul de vorbe...asa dati voi exemplu semenilor vostri??...si apropo discutati ceva mai interesant nu chestii despre menstruatie si altele ca nu astea ne face sa intram in rai..doar asta vrem nu??sa ajungem in rai....asa ca....nu vreau sa par mai interesanta dar asta e adevarul..am citit doar contradictii si atacuri verbale..Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti..ca vad ca aici toti ne dam religiosi si care mai de care mai imformat,,,dar hai sa trecem testul prin fapte nu vorbe nu??

View PostNefersetty, on 24th February 2007, 09:01, said:

Raul a fost creat de Dumnezeu! Daca "armonie" ar sti biblia din scoarta-n scoarta si-a da seama ca Satan(aka. Lucifer)a fost creat de Dumnezeu.Initial Lucifer a fost un iger,"angel of light",iar cind Dumnezeu a creat omul,o parte din ingerii sai s-au revoltat din jelozie,pentru ca Dumnezeu pretuieste si iubeste omul mai presus de orice,chiar si de ingeri.La inceput erau numai ingerii,si Dumnezeu ii iubea dar cind Adam si Eva au fost creati,ingerii au trecut pe locul doi.Catolicismul sustine ca a fost un razboi in ceruri intre ingerii loiali lui Dumnezeu(condusi de achangel Michael) si cei care s-au ridicat impotriva Sa(condusi de Lucifer).Legiunile lui Lucifer au pierdut si Lucifer insusi a fost alungat din Rai si blestemat de Dumnezeu.Din momentul acela el a ramas impotriva lui Dumnezeu si a tot ceea cei sfint.Mindria la costat aspru pe Satan.

"How you have fallen from heaven, O Lucifer, son of the morning! how were you cast down to the ground, which has weaken the nations! For you have said in your heart, I will ascend into heaven, I will exalt my throne above the stars of God: I will sit also upon the mount of the congregation, in the sides of the north: I will ascend above the heights of the clouds; I will be like the most High" (Isaiah 14:12-14 KJV)

Satan didn't just refuse to obey God any longer, which was bad enough; he actually tried to overthrow God, to make himself a god. The attempted coup failed of course, as described by Jesus Christ:  

"I beheld Satan as lightning fall from heaven" (Luke 10:18 KJV)





  ingerii au trecut pe locul 2??in nici un caz..nu stiti ca dragostea lui Dumnezeu e egala  pentru toti??...si ca 'Dumnezeu da ploaie si peste cel bun si peste cel rau"?..dragostea LUI nu se scgimba niciodata fata de noi..noi suntem cei care ii respingem dragostea prin faptele noastre...din pacate

View Postsarsura, on 2nd February 2007, 01:44, said:

Nici eu nu stiu de ce , dar te inseli amarnic . Eu am venit aici sa-mi apar religia , si nu ma intereseaza alt subiect . Si ce te face sa crezi ca este o clona de a mea ?
Nu-s eu , asa ca dute in alta parte cu banuielile .



ok vad ca esti o persoana care vrea sa-si apere religia..nu e nevoie scumpa mea ca aici nu se da razboi...si am si eu o intrebare la care m-ar interesa raspunsul tau..DE CE CREZI CA DUMNEZEU A LUAT O COASTA DE LA BARBAT SI A FACUT O FEMEIE CA DUPA CARE SA-I ZICA LUI MOHAMED CA OMUL ISI POATE LUA 4 NEVESTE..?S-O FI RASGANDIT INTRE TIMP A?o fi zis hai ca vad ca barbatul nu poate avea doar o sotie ce ar fi sa-i zic sa aiba 4?nu draga mea nu vreau sa fiu rea dar asta inteleg eu

#112
searcher-star

searcher-star

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,274
  • Înscris: 07.01.2009
Nu-i vorba de ingeri pe locul 2, e vorba ca Dumnezeu dupa ce i-a facut le-a comunicat ca se va face cunoscut ca parte a Creatiei, sa fie pe intelesul creaturilor, dar ca nu va fi ca inger ci ca om. De-AIA s-au revoltat 1/3 din ingeri. Nici ei nu-L cunosteau suficient de direct pe Dumnezeu, Il credeau mult mai mic si de-aia au si avut tupeu sa se revolte.
Sigur ca musulmanii zic mai altfel, oleaca. Dar privitor la psihologia ingerilor, si la ce-a fost asa demult, n-avem ce dezbate.
Altfel, ca veni iar vorba de conditia femeii in Islam, eu zic ca nu e nevoie sa sufere toate ca sa tragi concluzia ca un sistem e gresit: nici in URSS nu ajungea "decat" vreo 10-15% din populatie in gulag, dar in nici un caz nu inseamna ca era bun sistemul.

#113
arpisz

arpisz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,896
  • Înscris: 25.04.2008
ucigasul ala in serie (si nu e o vorba goala) nu a stiut sa scrie si nici sa citeasca stimabile ....
dute si te cultiva dupa care revinoti la simtiri

#114
searcher-star

searcher-star

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,274
  • Înscris: 07.01.2009

View Postarpisz, on 8th April 2010, 16:55, said:

ucigasul ala in serie (si nu e o vorba goala) nu a stiut sa scrie si nici sa citeasca stimabile ....
dute si te cultiva dupa care revinoti la simtiri
Despre cine-i vorba? Cine-i ucigasul si cine-i necultivatul?

#115
ben_gal

ben_gal

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 494
  • Înscris: 08.06.2007

View Postarmonie, on 12th December 2006, 01:00, said:

Coranul -Cuvantul lui D-zeu?
Mohammad era analfabet.
Mohammad a pus un evreu destept sa scrie Coranul

Coranul nu este Cuvantul lui D-zeu?

Coranul are doua parti distincte.
Prima a fost scrisa pe cind "profetu' " era alungat mereu si a sters butoiul din Medina. Pe atunci el a propavaduit mila si intelegerea sperind sa fie lasat in traba lui. Au luat nastere niste versete aproape umane.

Mai apoi eroul nostru a devenit stab mare si a tot facut la razboaie. Avea mereu nevoie de parale. Cum ii obtinea? Facind razboaie. Dar pt.razboaie trebe parale.  Cum ii obtinea? Facind razboaie. Pina la urma a murit de extenuare sexuala.
In orice caz din asta a II-a perioada provin  surele si hadit-urile cu indemnuri la siluirea roabelor, etc.

View PostSelam, on 28th February 2007, 00:07, said:

Oare stii tu contextul in care a spus Profetul acele vorbe?
Poate intre siluirea sclavei nr. 102 si a sclavei nr. 103?


View Postarmonie, on 22nd February 2007, 18:25, said:

asadar, confrom Coranului si aceste hadituri sunt "puternice" caci sunt sustinute de versete:)))

Poate ca sunt sustinute de niste versuri? Poate de vreo schita de Caragiale? Mister!

View PostNefersetty, on 27th February 2007, 08:27, said:

E nevoie de "common sens in Islam",care din pacate e cam rar in ziua de azi.

Posibil ca E nevoie de "common sens in Islam.
Posibil ca sunt acolo metafore si o vorbire codata.
De ex:
cuvintul "ucide-l" inseamna de fapt "da-i neste serbet cu apa rece caci e insetat".
cuvintul "spanzura-l" inseamna de fapt "da-i neste haine mai vechi de-ale tale ca i se vad coatele. Da-i si opinci".

etc.

Altfel zis: milostenie pretutindeni.

Si daca crestinul nu se musulmanizeaza, baga in el sisul, dar mai intai da-i anestezik.

Si la cestia cu "milostenia" avem precum urmeaza:

Ahadeeth despre feluritele căi de a face fapte bune

1/117. Abu Dharr (Dumnezeu sã-l aibã în mila Sa!) a relatat: L-am întrebat pe Trimisul lui Dumnezeu: Care faptã este cea mai bunã? El a zis: Credința în Dumnezeu și Jihad pe calea lui Dumnezeu. Eu am întrebat: Care este cea mai bunã cale [spre eliberare]? El a zis: Cea care este mai dragã lor și mai prețioasã pentru stãpânii ei. Eu am întrebat: și dacã n-o pot face? El a zis: Vei ajuta un lucrãtor sau vei munci pentru un neputincios. Eu am întrebat: și dacã n-o pot face? El a zis: Vei opri oamenii de la fapte rele, cãci aceasta este o milostenie ce se va revãrsa asupra ta.


Acum caut ceva cu baga in el sisul, dar mai intai da-i anestezik

View PostMowafak, on 16th December 2006, 17:13, said:

si habar nai despre ce ie vorba

Naiul poate fi inlocuit cu o trambita.

Edited by ben_gal, 26 April 2010 - 03:16.


#116
ben_gal

ben_gal

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 494
  • Înscris: 08.06.2007

View PostSarrita81, on 5th March 2007, 20:38, said:

Asa, al doilea paragraf scris de tine e plin de aberatii. Numero 1 - nicaieri nu se spune ca femeia ar fi 'deficienta, cu probleme de memorie'... bla bla bla ce alte aberatii ai mai scris tu pe acolo.

bla bla bla!!! Oi-Vai! ce alte aberatii ai mai scris tu pe acolo!

La tribunal marturia unei musulmane valoreaza cit a 1/2 musulman [galben].

Daca-s necesari doi martori, avem combinatii dupa cum urmeaza:

Trei doamne musulmance + 1/2 musulman.
Etc.

D'ia vaz eu in ultimul timp neste jumatati de galbini la brat cu doamne musulmance cu musteata.

#117
soka norman

soka norman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,978
  • Înscris: 28.05.2006
se pare ca mahomed nici nu a existat ci este o fabricatie mai tarzie:
http://bastiat.net/e...nding_Islam.htm
http://www.opendemoc...hammed_3866.jsp
http://www.fordham.e.../med/crone.html

Over the past ten years, the work of a number of researchers has made it possible to uncover texts written in Georgian, Armenian, Aramaic, Syriac, Hebrew or Coptic, that give information (a few sentences in books of several hundred pages) on what the Islam of the origins was. The discoveries are surprising : Mohammed was never a Muslim, for the words Muslim and Islam appeared sixty years after the death of Mohammed. His first companions called themselves the 'Magrayes', a Syro-Aramaic term meaning emigrants. Their holy language was Syro-Aramaic, not Arabic. Mohammed was not born in Mecca, for the work of Patricia Crone, a specialist on Islam who teaches at Princeton and Cambridge, has shown that the town was founded around 670, forty years after the death of Mohammed.

Islam as we know it today is a fabrication by the caliphs, invented to serve as an ideology for the empire that Mohammed's companions had started building, and that his successors developed. Mohammed's religion was Nazareism, a Judeo-Christian sect born in the Middle-East. Nazareism could not serve as a binding agent for the empire they were setting up, on the one hand because it was not Arabic, while the Arab conquerors wanted a religion that would justify their pre-eminence over all other Muslims, on the other hand because Nazareism anticipated the return of Christ, who would come and take command of the Nazarene armies to conquer the world by force. Since that had not happened, Nazareism had to be replaced by a religion that made no false prophecies. The construction of the new religion out of material drawn from the earlier one and the obliteration of all trace of the earlier religion went on for over two centuries. Hence the destruction of all written evidence of what had happened, and the construction by the caliphs in power of a sacred book in Arabic, an Arab prophet, and an Arab history that could be used as a basis for their ideology.

The enormous number of researchers in every field in the modern world, the use of new techniques in exegesis, archaeology, epigraphy, etc., the discovery of ancient, non-Muslim texts on the development of Islam, dating from 10 to 30 years after the event, and not from over 200 like the Islamic documents - all the above are leading people to question everything they thought they knew about the development of Islam. It is unlikely that the Islamic religion and ideology will be able to withstand the destruction of their historical foundations by modern science.

#118
Ben_Gal_1

Ben_Gal_1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,356
  • Înscris: 30.04.2010

View Postsoka norman, on 12th June 2010, 18:40, said:

Mohammed was never a Muslim
Nici Iisus nu a fost vreodata crestin, insa exista o diferenta.
Eu cred ca Iisus nici nu a tins spre o alta relgie decit iudaismul.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate