![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Shi ma tot gandesc...da mi se face rau..
Last Updated: Oct 29 2003 00:58, Started by
andySF
, Oct 27 2003 21:59
·
0

Posted 27 October 2003 - 21:59

Treaba sta cam asha :
pagina este aici : http://www.kestii.go...est1/index.html imaginea cu calculatorul este dragabila dar problema mea este ca o drag peste tot in pagina shi NU vreau asta...adika in script este functia document.all ..dar nu stiu sa modific pentru a fi doar in tabelul care exista. (ps..daca se poate fara layere...nu neaparat) mouse dreapta am scos caci prostia aia dragabila este shi link..asha ca am pus la click dreapta sa o poti misca iar click normal sa deschida link-ul.... scriptul ala cu informatii rapide...stiu ca e nashpa...dar vrea sa aflu cum fac sa modific doar la tabelu' ala style-ul borderului...ca sa pot sa-l cosmetizez cat mai bine. shi inca ceva...ca era sa uit.. pentru link-urile din dreapta vreau creez un div id="links" sau ce nume ma loveste in cap pe moment shi vreau ca la onmouseover sa apara o imagine specifica in layer ia la onmouseout sa dispara...iar acelashi layer sa fie folosit de toate linkurile....ma gandeam mai mult la un script care sa modifice layeru' decat la unu cu care sa arate shi sa ascunda mai multe layere pentru fiecare link... daca nu intelegeti ceva..ca poate stau prost shi cu exprimarea...intrebatzi..pls..ca am nevoie de help...thx ps: pagina e gata doar pentru 800x600 bye! |
Posted 28 October 2003 - 10:32

am facut un update...am rezolvat problema cu tabelele..dar ramane aia cu pozele dragabile shi cu layerele ...la onmouseover...
poate imi datzi shi mie o idee pentru link-urile din dreapta ca sa arata mai bine...merci...fara flash shi fara imagini rollover... o culoare mai adecvata decat aia..sau cine stie...merci! am postat si la sites dar vad ca nu prea ma bagatzi in seama :(( |
Posted 28 October 2003 - 13:06

mai .. nu mai pune marquee cu imagini si alea alea cca mananca o gramada de procesor .
|
Posted 28 October 2003 - 21:18

shi alternativa care ar fi? flash? cred ca ala mananca mai mult cpu
|
Posted 29 October 2003 - 00:58

andySF man, care e rostul imaginilor alora 2 care se pot trage cu mausu?
pt linkurile din stanga, incearca un font fara serifuri (arial, tahoma, verdana, sans serif, etc). pt linurile din stanga si textele derulante din dreapta, daca folosesti css-uri, seteaza un padding de 2 - 5 pixeli (padding = distanta de la margine la text). daca nu folosesti css-uri, ar fi timpul sa o faci bafta |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users