Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Solutie Backup pentru Server Linux

Laptop CS 2

AirGPU (cloud gaming)

KAZA Univisa
 Reciclare hard disk-uri defecte v...

Vacanta 7-10 zile auto

Procedura inmatriculare auto din UE

Pot pune faianta noua peste adezi...
 Probleme martorii de bord Opel Me...

Opel Astra K sau Skoda Octavia 3?...

Completare formular Detalii Tehni...

Investitie intro firma
 Buget de vis: ce caravana sa aleg...

Caut un VPN gratuit si un Antivir...

ajutor VPN

Sfaturi montaj folie antivapori l...
 

Cum folosesc 2 telefoane pe RDS?

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
smuggler

smuggler

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 05.10.2005
Am RDS CableLink cu modem Webstar. Cum pot sa folosesc 2 telefoane pe RDS? La mine merge doar telefonul care este pe Line 1, care este pe Line 2 nu are ton. Am schimbat telefoanele intre ele, si e la fel, merge numai care e pe Line 1.

#2
brasoveanul

brasoveanul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,128
  • Înscris: 16.10.2006
Trebuie sa folosesti un distribuitor de semnal, o piesa pe care o gasesti in orice magazin cu produse electrice/electronice care se respecta. Chiar asa poti sa ceri, un distribuitor pentru a folosi doua aparate telefonice pe aceeasi linie. Cand o vei cumpara, in intrare vei introduce cablul telefonic care vine de la modem, iar telefoanele se vor conecta la cele doua iesiri. Succes! :)

#3
smuggler

smuggler

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 05.10.2005
thnx  :D

#4
brasoveanul

brasoveanul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,128
  • Înscris: 16.10.2006

View Postsmuggler, on Oct 19 2006, 21:13, said:

thnx  :D

Cu placere! ;)

#5
daemonalexoiu

daemonalexoiu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 109
  • Înscris: 17.09.2006
Ceea ce lasa nelamurita intrebarea: si totusi, ce conectezi la Line2? Ce rol are?

#6
bluehunt

bluehunt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 957
  • Înscris: 22.03.2004
conectezi al doilea telefon in cazul in care rds iti da doua linii telefonice :)

#7
brasoveanul

brasoveanul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,128
  • Înscris: 16.10.2006

View Postdaemonalexoiu, on Dec 1 2006, 03:22, said:

Ceea ce lasa nelamurita intrebarea: si totusi, ce conectezi la Line2? Ce rol are?

bluehunt are dreptate...este posibil sa soliciti inca o linie telefonica, conectarea facandu-se in acest caz pe Line 2.

#8
*Victor*

*Victor*

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,218
  • Înscris: 31.01.2006
Când aveam modem, conectarea telefonului se făcea la Line 2. Line 1 nu funcționa (RDS Oradea).

#9
brasoveanul

brasoveanul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,128
  • Înscris: 16.10.2006

View Post*Victor*, on Dec 1 2006, 12:11, said:

Când aveam modem, conectarea telefonului se făcea la Line 2. Line 1 nu funcționa (RDS Oradea).
Setarea liniei folosite se face din centrala, iar comutarea de pe line 1 pe line 2 si invers se poate realiza oricand. Poate portul de voce line 1 al modemului era ars si comutarea pe line 2 a fost solutia remedierii problemei.

#10
a21alex

a21alex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,030
  • Înscris: 22.08.2005
Pe modemul meu, telefonul merge si pe line 1 si pe line 2 , dar nu pe amandoua odata !

#11
rius

rius

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 05.04.2006
Ptr. parintii mei  care sunt in varsta, si care se plang ca nu aud telefonul dintr-o camera in alta, as pune intrebarea daca nr. telefoanelor este limitat ( in ideea ca as monta mai multe aparate pe aceeasi linie de la RDS) sau daca stiti de existenta unor sonerii (nu aparat telefonic) mai "zgomotoase" care pot fi montate (varianta din comert sau eventual artizanale!)

#12
brasoveanul

brasoveanul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,128
  • Înscris: 16.10.2006

View Postrius, on Feb 15 2007, 14:00, said:

Ptr. parintii mei  care sunt in varsta, si care se plang ca nu aud telefonul dintr-o camera in alta, as pune intrebarea daca nr. telefoanelor este limitat ( in ideea ca as monta mai multe aparate pe aceeasi linie de la RDS) sau daca stiti de existenta unor sonerii (nu aparat telefonic) mai "zgomotoase" care pot fi montate (varianta din comert sau eventual artizanale!)

Numarul telefoanelor este limitat doar de puterea pe care modemul este capabil sa o sustina. Un modem de cablu este in stare sa duca cam 4 5 telefoane pe aceeasi linie. Daca parintii tai sunt pe noua infrastructura, nu stiu sigur care-i numarul maxim, dar banuiesc ca tot cam atatea. Deci, poti instala fara probleme mai multe telefoane pe aceeasi linie. Cat despre sonerii, se gasesc o groaza in comert, pe la magazinele de electrice sau pe la diferiti vanzatori ambulanti. De asemenea, se gasesc si telefoane care suna foarte tare. Trebuie doar sa iti faci putin timp sa cauti.

#13
rius

rius

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 05.04.2006
Multumesc, cred ca asa o sa fac!

#14
butch_

butch_

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 20.06.2005
Oameni buni,

am si eu o nelamurire legata de rds.tel pentru care nu cred ca merita sa deschid un nou topic.

Sint curios daca merge orice fel de telefon cu acest serviciu, sau e nevoie de ceva special.
Adica, vreau sa le trimit alor mei un tf. fara fir cu doua terminale (twin dect) si as vrea sa ma asigur ca este compatibil.

Va multumesc pentru ajutor.

#15
zuppy

zuppy

    elbonian

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,247
  • Înscris: 12.10.2002
merge orice telefon care merge si pe romtelecom.

#16
brasoveanul

brasoveanul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,128
  • Înscris: 16.10.2006

View Postbutch_, on Mar 28 2007, 16:58, said:

Oameni buni,

am si eu o nelamurire legata de rds.tel pentru care nu cred ca merita sa deschid un nou topic.

Sint curios daca merge orice fel de telefon cu acest serviciu, sau e nevoie de ceva special.
Adica, vreau sa le trimit alor mei un tf. fara fir cu doua terminale (twin dect) si as vrea sa ma asigur ca este compatibil.

Va multumesc pentru ajutor.

Merge orice telefon care este capabil sa formeze numerele in modul TONE, aceasta este singura cerinta care la Romtelecom nu apare, reteaua lor PSTN fiind capabila sa formeze numerele si in PULSE, pe langa TONE.

#17
masha

masha

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 19.03.2007

View Postbutch_, on Mar 28 2007, 16:58, said:

Oameni buni,

am si eu o nelamurire legata de rds.tel pentru care nu cred ca merita sa deschid un nou topic.

Sint curios daca merge orice fel de telefon cu acest serviciu, sau e nevoie de ceva special.
Adica, vreau sa le trimit alor mei un tf. fara fir cu doua terminale (twin dect) si as vrea sa ma asigur ca este compatibil.

Va multumesc pentru ajutor.
In functie de modem (daca ai net si tel pe modem) si, cred ca in general, nu functioneaza telefoanele mai vechi, nemtesti (nu suna telefonul) de tipul siemens. cele care au linia pe pinii 1 si 4, nu 2 si 3 cum sunt cele mai noi. Dect-urile, in general se comporta bine, daca sunt mai performante, cu setare de amplificare pe linie, tonul rds este slabut, se aude incet, ca si convorbirea in general. E bine de incercat. Daca nu merge..il dau cadou de pasti......la copii... :D

#18
brasoveanul

brasoveanul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,128
  • Înscris: 16.10.2006

View Postmasha, on Mar 28 2007, 20:28, said:

In functie de modem (daca ai net si tel pe modem) si, cred ca in general, nu functioneaza telefoanele mai vechi, nemtesti (nu suna telefonul) de tipul siemens. cele care au linia pe pinii 1 si 4, nu 2 si 3 cum sunt cele mai noi. Dect-urile, in general se comporta bine, daca sunt mai performante, cu setare de amplificare pe linie, tonul rds este slabut, se aude incet, ca si convorbirea in general. E bine de incercat. Daca nu merge..il dau cadou de pasti......la copii... :D

Pe modem se aude mai incet, asa-i, dar telefonia care se bazeaza pe noua infrastructura, fara modem,iti furnizeaza un ton atat de puternic,  incat, si in functie de telefon, nici nu poti tine receptorul lipit de ureche. In orice caz, tonul este mai puternic decat la Romtelecom, pe noua infrastructura.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate