![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
limitare de banda pe IP
Last Updated: Oct 31 2006 15:33, Started by
adispy
, Oct 14 2006 17:33
·
0

Posted 14 October 2006 - 17:33

Putin ajutor daca se poate si aici.
Am de facut o retea de vreo 20 de pc-uri. Ca server o sa folosesc 2003 cu AD, DHCP, DNS. Am nevoie de un soft professional care sa fac limitare de banda pe IP (daca lucra si la nivel de kernel ar fi super OK); o sa fie maniaci de manaca banda si de aceea. As face din Linux toata treaba (care este mult mai beton decat windows) dar sunt la inceput de drum pe acel sistem de operare. Va rog sa nu veniti cu sfaturi de gen "foloseste un router professional". Merci mult :worthy: |
Posted 17 October 2006 - 13:54

Posted 31 October 2006 - 15:08

Am vazut mai demult un program numit Netlimiter. S-ar putea sa-ti faca treaba si e foarte usor de folosit, dar nu garantez ca nu l-am mai folosit demult.
Edited by PsYcloNe, 31 October 2006 - 15:09. |
Posted 31 October 2006 - 15:33

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users