![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
probleme ffdshow
Last Updated: Oct 01 2003 19:47, Started by
cutler
, Oct 01 2003 17:10
·
0

Posted 01 October 2003 - 17:10

mil-am instalat pt ca am inteles ca este bun
DAR mi-a blocat si filmele pe care le vedeam pana atunci DE CE??? multumesc |
Posted 01 October 2003 - 17:30

am intrat in configuration,
unde am 6 feluri de codecuri, am incercat mai multe variante, dar toate de geaba nu ma descurc...help... |
Posted 01 October 2003 - 17:44

doar 6 tipuri ?
pune unul mai nou asa ar trebui sa arate meniul de config la ultimul alpha nu are cum/ce sa "blocheze" este doar un filtru decodor de afisare daca ceva nu-ti merge, e logic ca nu este vina unui filtru care la restul lumii merge ok, e din alta parte.... Attached Files |
Posted 01 October 2003 - 18:10

Dezinstaleaza codecurile pe care le aveai instalate inainte. e posibil sa intre in conflict cu ele.
|
Posted 01 October 2003 - 18:14

nici nu stii cat iti multumesc ca ai rabdare cu mine
uite ce am patit - filmele mergeau ok - am instalat ffdshow ( rulez cu XP ), dar m-a anuntat ca nu a trecut testul XP-ului - nu imi mai ruleaza filmele,afiseaza doar timpul, am asteptat cuminte 3 minute - am dezinstalat ffdshow - am putut vedea filmele linistit , dar NU inteleg ce se-ntampla P.S. ffdshow il dau jos de la softnews.ro dar este cum spui tu...problema din alta parte... de unde??? |
Posted 01 October 2003 - 18:16

moga,mersi mult uita-te si la postul meu cu codecuri,codecuri (sa nu ma repet)
need help anyway |
Posted 01 October 2003 - 18:21

inceraca google cu "ffdshow donwload" - o sa fii uimit :)
|
Posted 01 October 2003 - 18:23

da sunt pe google, dar de unde stiu eu care ete cea mai recenta versiune,
adica ce mi-ai recomandat mai devreme multumesc |
Posted 01 October 2003 - 18:31

eu cred ca este un conflict
ffdshow ( in coltul rosu) si DivX/Xvid (in coltul albastru) |
Posted 01 October 2003 - 19:47

Declar acest forum inchis
multumesc tuturor celor care m-au ajutat!In special GunX! Am rezolvat problema, ffdshow nu intra in conflict cu Divx,Xvid ( atentie insa la configuratie) |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users