![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
MainConcept MPEG Video Decoder ???
Last Updated: Sep 29 2003 09:43, Started by
Luke
, Sep 27 2003 15:19
·
0

Posted 27 September 2003 - 15:19

Stie cineva de unde pot lua codecul asta?
L-am cautat pe net dar nimic... Am un film care pe alt sistem zice ca mere cu codecul asta si ash vrea sa-l vad si eu. Am gasit la producator pe site numa coderul care e mare si nu e free. Am mp9 Winxp. |
Posted 28 September 2003 - 11:13

>Am gasit la producator pe site numa coderul care e mare si nu e free.
vezi ca atunci se intelege ca ceri warez-uri, ceea ce este ilegal si sanctionabil de legile acestui forum de fapt, iti trebuie un decoder de mpeg2 si daca o sa cauti atent mai in spate, s-a mai discutat si chiar am pus atasamente la cel mai bun/recomandat |
Posted 28 September 2003 - 12:07

Hmm...ciudat.
Ma gandeam ca decoderul ar trebui sa fie free. Am instalat un player de dvd care il aveam de la placa video si se pare ca mi-a instalat si decoderul. |
Posted 28 September 2003 - 13:49

Desi poti vedea materialul video, eu nu cred ca ti-a instalat si decoderul. Poti verifica incercand sa il vezi cu un alt player cum ar fi media player sau bsplayer,etc.
Dupa cum a zis si GunX, gasesti pe forum niste decodere mpeg2 in diferite atasamente. Dupa cate imi aduc aminte sunt vreo 3: Adaptec, Ligos si ceva de la NVidia care mie nu mi-a mers. Un link care imi e la indemana (Ligos care are register si unregister): http://forum.softnew...s=&postid=89561 enjoy, Mtz |
Posted 29 September 2003 - 09:43

Acu vad cu orice player. Chiar am dezinstalat DVD playerul in timp ce ma uitam la film si mi-o zis ca nu poate scoate nishte fisiere. Le-am lasat acolo si amu mere cu orice player. Chiar cand dau properties la fisier in Mplayer spune ca are codecul bun.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users