Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandari Baby monitor Wi-Fi!

GENER8ION, 070 Shake - Neo Surf (...

Trusa unghii profesionala

La ce sa ma astept la urmatoarele...
 Sunt dese/normale ofertele de van...

Comanda online geaca

Îmbracaminte anti frecare

Caut o piesa muzicala
 Ce reprezinta Free Dos?

Care este temperatura voastra de ...

Operatiuni ante zugravit

Teapa sa nu sa dai avans la prelu...
 Vacanta in SUA ( NY )

Asigurare RCA sigura

Organizatie Non Profit - Prestari...

Relatie cu cineva mai in varsta

MainConcept MPEG Video Decoder ???

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Luke

Luke

Member

• Grup: Members
Stie cineva de unde pot lua codecul asta?
L-am cautat pe net dar nimic...
Am un film care pe alt sistem zice ca mere cu codecul asta si ash vrea sa-l vad si eu. Am gasit la producator pe site numa coderul care e mare si nu e free. Am mp9 Winxp.

GunX

GunX

Moderator

• Grup: Senior Members
>Am gasit la producator pe site numa coderul care e mare si nu e free.

vezi ca atunci se intelege ca ceri warez-uri, ceea ce este ilegal si sanctionabil de legile acestui forum

de fapt, iti trebuie un decoder de mpeg2 si daca o sa cauti atent mai in spate, s-a mai discutat si chiar am pus atasamente la cel mai bun/recomandat

Luke

Luke

Member

Hmm...ciudat.
Ma gandeam ca decoderul ar trebui sa fie free.
Am instalat un player de dvd care il aveam de la placa video si se pare ca mi-a instalat si decoderul.

Mtz

Mtz

Retired member

• Grup: Senior Members
Desi poti vedea materialul video, eu nu cred ca ti-a instalat si decoderul. Poti verifica incercand sa il vezi cu un alt player cum ar fi media player sau bsplayer,etc.

Dupa cum a zis si GunX, gasesti pe forum niste decodere mpeg2 in diferite atasamente. Dupa cate imi aduc aminte sunt vreo 3: Adaptec, Ligos si ceva de la NVidia care mie nu mi-a mers.

Un link care imi e la indemana (Ligos care are register si unregister):
http://forum.softnew...s=&postid=89561

enjoy,

Mtz

Luke

Luke

Member

Acu vad cu orice player. Chiar am dezinstalat DVD playerul in timp ce ma uitam la film si mi-o zis ca nu poate scoate nishte fisiere. Le-am lasat acolo si amu mere cu orice player. Chiar cand dau properties la fisier in Mplayer spune ca are codecul bun.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate