![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
documentatie formate video
Last Updated: Sep 26 2003 11:07, Started by
spy
, Sep 25 2003 23:16
·
0

Posted 25 September 2003 - 23:16

presupunand ca mai nimeni nu ar vrea sa-si bata capul cu incepatori, ash avea nevoie de o documentatie in legatura cu formatele video (pt incepatori) .... daca are cineva sau shtie de unde sa iau...
thx |
Posted 26 September 2003 - 10:54

daca vrei sa faci un player, cred ca nu formatul este ceea ce iti trebuie, deoarece de asta se ocupa codec-urile/filtrele directshow din windows. toate playerele din windows sunt doar niste simple interfete.
pentru documentatie totusi poti folosi sursele de la mplayer (http://www.mplayer.hu) care are niste codec-uri in el. |
Posted 26 September 2003 - 11:07

>presupunand ca mai nimeni nu ar vrea sa-si bata capul cu incepatori
vrei cumva putin training pe acest domeniu (video-digital) ? scrie-mi la [email protected] documentatie de acest gen nu prea stiu, de fapt si adica e greu de presupus ce inseamna "incepator" |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users