![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
ISA 2004 + Citrix CISCO Client
Last Updated: Oct 23 2006 08:31, Started by
Quax
, Sep 07 2006 14:48
·
0

Posted 07 September 2006 - 14:48

Salut.
De cateva zile am un server ISA 2004/2003R2. Desi mi l-am dorit destula vreme, acum imi vine sa trec pe router, la loc... De la firma mama ni s-au dat 2 laptop-uri setate pentru DHCP si restrctionate la nivel de user. De pe ele se lucreaza cu Citrix si client de CISCO pentru a se lega la adresa din tara cu oameni foarte bogati, de unde sunt cei care ne-au inghitit de curand... Am creat o regula pe ISA, unde am lasat "internal" la "from", iar la exterior am pus adresa de ip a "lor". Nu merge. Am facut un schimb de mailuri cu unul dintre IT-stii firmei mama si el mi-a raspuns: "Your provider has to open the IP-Sec-Protocol on the Firewall for the address" Cum inainte de ISA a mers fara probleme, i-am zis ca nu e de la asta. Am cerut sa-mi dea mai multe detalii... "It is a one way connection. You need the Standard-IPSEC-Ports and you may need the UDP-Port 4500." I-am scris din nou: "Our ISA settings for this VPN contain the following protocols: IPSec ESP & IPSec ESP Server, IPSec NAT-T Client & IPSec NAT-T Server. At IPSec NAT protocols parameters/Primary Connections we have Port Range – 4500 and at Protocol Type – UDP." Si: "But the connection does not work yet. Your notebooks are not members of the internal domain and I can’t configure them because user rights are restricted. It can be this the problem? (notebooks not included in domain?)" Ultimul mail de la el: "I think, you have to allow all IP-Addresses in your subnet to connect with VPN instead of only the Domain-Computers. Auer notebooks will get the IP-Address with DHCP." Cum spuneam si mai sus, la regula respectiva am lasat "internal" cuprinzand toate ip-urile noastre, la "from". Mesajul de eroare este urmatorul: "“Secure VPN Connection terminated locally by the Client. Reason 412: The remote peer is no longer responding.” " Care sa fie problema? Multumesc. |
Posted 12 September 2006 - 14:35

Salut, incearca pe forumul de la www.isaserver.org , ai mai multe sanse sa-ti raspunda cineva la problema ta.
|
Posted 12 September 2006 - 14:36

Si parca clientii de VPN nu fac parte din Internal, e un group separat..
|
Posted 13 September 2006 - 15:56

Acum merge. Nu am mai lasat ipsec-urile si i-am dat all outbound la setarile catre exterior. Temporar, pana ce it-stii elvetienilor isi dau seama ce si cum, ca pe mine ma depaseste.
Multumesc, Quax |
Posted 18 October 2006 - 14:06

eixsta vreo problema de instalare a clientului de isa server 2004 pe un windows xp? am nevoie de firewall pt a da drumu' la un port pe masina respectiva, pt o aplicatie, iar tot ce poate sa faca in xp este browsing... nu gasesc deocamdata nimic pe net, mai caut
|
Posted 19 October 2006 - 11:14

Este posibil sa nu se fi instalat bine clientul de firewall si sa nu poata autentifica aplicatiile care doresc sa iasa.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users