![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
The Grudge
Last Updated: Sep 02 2006 13:03, Started by
TheGrudge
, Aug 30 2006 19:23
·
0

Posted 30 August 2006 - 19:23

Am o nelamurire in ceea ce priveste The Grudge 2.Eu le vazusem pe amandoua,asa le`am gasit pe net 1 si 2,insa m`am uitat in mai multe parti si am vaz o groaza de reclame acum la The Grudge 2 an 2006 cica,pe imdb nu a postat inca nimeni comment despre el,traileru l`am vazut si e cu totu alceva decat ce am vaz eu in The Grudge 2`u care l`am vaz eu. Insa cert e ca in amandoua cele vazute de mine,apareau baietelu ala,fata,etc deci nu a fost vreun fake ceva,insa nici asta de`i face reclama acu si am vazut traileru nu e.Ah,apropo asta 2`u de l`am vazut eu nici nu e cu Sarah Michelle Gellar asa cum e trecut in imdb la asta din 2006.Ceea ce ma intereseaza pe mine este daca asta a aparut sau nu.asta nou.Stie cineva ceva de el?
|
Posted 31 August 2006 - 14:32

Ai vazut varianta japoneza a filmului. The Grudge 1& 2 au existat initial in varianta japoneza, ca si The Ring. (Ringu).
Tu ai vazut : http://www.imdb.com/title/tt0367913/ |
Posted 02 September 2006 - 13:02

bun,thx,japoneze sunt toate nu?
![]() |
Posted 02 September 2006 - 13:03

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users