Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dade, dade

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 

Un mic "ghid"al spitalelor

- - - - -
  • Please log in to reply
131 replies to this topic

#109
strumphyy

strumphyy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 06.11.2006

 ane marie, on 19th September 2009, 13:30, said:

Intai ti-am raspuns la PM si apoi am citit ce mi-ai lasat pe forum  :D. Eu am avut cu totul alta problema, o tumoare benigna cat un ou, crescuta in glanda salivara, care imi strivea nervul facial; riscam sa ramin cu o pareza pe partea dreapta a fetei. Se vorbea in spital la vremea respectiva ca ar lucra si la o clinica particulara. Din pacate, cum am spus si in PM, nu cunosc detalii recente.
Pe domnul dr Silaghi il poti gasi in fiecare marti la clinica DentAAmerica( Str. Varsovia nr 4). Desi abia acum am citit mesajele din acest, si stiu ca pt a recomanda medici trebuie sa fi scris mai multe mesaje inainte, subscriu si eu la cele spuse despre dr Silaghi, este un medic f bun si sufletist.
Pe dr Bucur il poti gasi si la Medlife. Poti sa dai un search pe Google pt dr Alexandru Bucur chirurgie oro-maxilo-faciala,  si vor aparea clinicile unde lucreaza.

Totusi voi face si eu lista mea de doctori, subiectiva insa sincera:

Medici de care am fost multumita in Bucuresti:
Dermatologie: - Dr. Leventer clinica DermaStyle: atenta, un bun profesionalist, cabinet dotat.
                      -Dr. Boda: s-a mai scris mai sus despre el, intr-adevar un medic atent si f perspicace
  *Dr Olga Simionescu o consider poate si acum un medic bun desi personal nu am fost multumita de tratamentul pe care mi l-a dat pt acnee, care necesita tratament mult mai agresiv.
Ginecologie: -clinica Elite dr Voiculescu, f buna.
                   -dl dr Popescu clinica de la Cutitul de Argint(pe la Tineretului) un medic extraordinar. La aceeasi clinica pentru ecografie doamna  dr Gabriela Popescu singura in care am incredere la ecografii pelviene.

Chirurgie plastica: am facut rinoseptoplastie la clinica Esthera, dr Nicolae Antohi. Am vazut multe nasuri facute la dumnealui si toate au iesit cum trebuie, functionale si aratand natural. Poate la mine nu a iesit perfect, intr-adevar, dar daca ar fi sa repet acest pas l-as alege din nou. Un dr profesionust si bland. Mai lucreaza si la Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri.

Stomatologie: -clinica Dental-Med, medici atenti, tratamente de ultima ora. Am avut gingiile retrase din pricina unui tratament ortodontic facut necorespunzator(voi pomeni mai jos despre asta) si riscam sa-mi pierd 4 dinti daca nu imediat, cu siguranta in viitor. La aceasta clinica vine un medic din Israel care face acest tip de operatii, pt paradontoza si pt stoparea retractiei gingivale.
                      -Dr Ioana Panait(sau Georgescu dupa casatorie) am facut plombele la dumneaei pe cand lucra la Dent Estet insa acum are un cabinet pe calea Calarasi, nu stiu exact adresa. Au trecut 5 ani de atunci si nu au cazut, ce-i drept am incercat si eu sa ma ingrijesc.

Oftalmologie: Oftapro, d-na dr Mladin. Clinica este mai ales specializata pe afectiunile de strabism.

ORL:dr Manoliu Irina, clinica Hipocrat. O doctorita atenta, un bun profesionalist.

Ortodontie: mi-am pus aparat la d-na dr Milicin, planul de tratament corect, a reusit sa-mi salveze si caninul initial inclus caruia nu-i mai dadeam sanse.
Dr. Iordache Spitalul Sf Ioan: s-a operat mama la dumnealui, un medic serios si un bun profesionalist.
Alergologie: -d-na dr Lucia Carbune, clinica Gomoiu. Merg la dumneaei de mica. Am numai cuvinte de lauda. Da tratamente noi pt alergie sau astm, se inscrie in numeroase studii clinice, cabinetul, desi intr-o policlinica de stat, este dotat cu aparat EKG si cu kit pt teste alergologice.
                  -d-na dr Plesca, nu mai stiu de la ce spital, insa mi-a tratat corect si eficient astmul bronsic. Tot dumneaei m-a diagnosticat, dupa 4 ani in care nimeni nu stia ce am.

Doctori la care NU as mai merge:
-Dr Stanciu medic ortodont de la clinica Leodent. Seful catedrei de orto. Am f multe sa-i reprosez acestui medic. Am abandonat tratamentul ortodontic la el. Nu-l recomand.

-Dr Codrut Sarafoleanu(juniorul): personal nu am facut tratament la el, nu mi-a placut de el la consultatie. Insa, un prieten, student la medicina, sunt sigura ca nu l-ar recomanda. Nu i-a reusit operatia de deviatie de sept ci dimpotriva.

Edited by strumphyy, 27 September 2009 - 02:27.


#110
sorinqk

sorinqk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,025
  • Înscris: 08.02.2006
Are cineva un sfat pentru o operatie de "formatiune/chist pe ovar"  
Trebuie sa se opereze mama mea si a primit recomandarea pentru Bucuresti sau Cluj. Din cate am inteles trebuie facuta si o tomografie !?! :(  
Nu inteleg cum se poate recomanda doua orase si nu doi medici, asa ca ma aflu in situatia ....... sa nu stiu incotro sa o indrum, cu cine sa merg sa vb, unde ........ Nu prea am avut legatura cu spitalele si ..... spitalul militar , universitar ............ dar la cine ?

Multumesc!

#111
lelali

lelali

    Vrăjeală, multă vrăjeală!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,645
  • Înscris: 07.11.2009

 jderjerpelit, on 19th February 2009, 21:38, said:

Ti-am trimis un mesaj privat.

si eu tie. :)

multumesc!

 strumphyy, on 27th September 2009, 02:15, said:

ORL:dr Manoliu Irina, clinica Hipocrat. O doctorita atenta, un bun profesionalist.

mi s-o recomandat si mie clinica asta...

tare mi-as dori sa citesc si niste pareri "de dupa". :D

#112
AbbyB

AbbyB

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 30.03.2007
Ifacf-orl "Dr Hociota" - conditii f bune de cazare a pacientilor (mai ales in corpul "B"), am vazut ca se incearca o imbunatatire continua a serviciilor medicale oferite; eu am fost multumita de profesionalismul personalului

Dr Georgescu Gabriela - medic primar Orl, sectia de microchirurgie otologica - medic f bun, face cinste profesiei sale!

Edited by AbbyB, 05 February 2010 - 11:24.


#113
SkUmPyKa

SkUmPyKa

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 134
  • Înscris: 24.01.2010
in Iasi cunoaste cineva un medic/doctor bun la gastroenterologie??

#114
alina_clara

alina_clara

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 07.02.2010

 berlinish, on 7th September 2006, 18:01, said:

Doamna doctor oftalmolog gabriela corbu de la spitalul de ochi a facut minuni ... dupa ce o doctorita oftalmolog mi-a prescris niste picaturi de ochi pe baza de corticoizi , fara a-mi face niste teste sa vada daca sunt alergica la cortizon , mi-a crescut tensiunea oculara la 40 si m-a diagnosticat cu glaucom congenital . am fost la dna doctor corbu si de fapt am avut un glaucom tranzitoriu din cauza acelor picaturi prost prescrise . nu aveam conjuctivita , asa cum m-a diagnosticat prima data acea incompetenta , ci am sindrom de ochi uscat ...folosesc lacrimi artificiale fara conservanti ( ca si laconservanti sunt alergica) pt tot restuul vietii . acest sindrom al meu se datoreaza unor disfunctii din nastere ( mi-a dat sa fac niste teste pt auto-imunitate , iar unele au iesit pozitive -anti LAB parca se cheama ) .puteam sa orbesc probabil daca as fi continuat sa merg la acea doctorita incompetenta , pe care o cheama VOICHITA ( acesta e numele de familie ) -lucreaza la policlinica eforie .EVITATI-O ! e si cam nebuna ..isi primeste pacientii intr-un cabinet dezolant ( dupa ce astepti la usa trei-patru ore ) in care fumeaza non-stop , e un fum acolo mai rau ca la bar si nu aude ce o intrebi ca are muzica f tare chiar pe birou ). daca ii pui prea multe intrebari te face nebuna si urla la tine ...de asemeni , si dr CRISTINA IONICA de la opticris unirii este f competenta si nu prescrie medicamente aiurea , fara niste analize in prealabil.

dermatologie : dl doctor BODA DANIEL de la spitalul euroclinic ( este specialist si asistent universitar ) - f competent si asculta problemele pe care le ai de spus si discuta cu pacientii

gastro-enterologie : dl doctor GRECEANU de la spitalul elias - m-a vindecat de o gastrita pe care nimeni in doi ani nu reusise ( am mers la n doctori si nici unul nu-mi daduse de cap )

ginecologie - doamna doctor CONSTANTINESCU AMALIA de la clinica vital ( si asistent universitar )

veterinar -dl doctor ANDREESCU -are cabinetul undeva prin cotroceni - de ani de zile mi-am tratat cateii pe care i-am avut de-a lungul anilor. pe unul dintre ei mi l-a salvat de la moarte de doua ori : o data cand era pui si mancase sapun si detergent ( avea bila marita de patru ori ) , iar a doua oara l-a operat de un chist , care din fericire nu era canceros.

la partea estetica o recomand pe dr . DANA JIANU -excelenta!!!preturi pe masura , dar as da oricat pt obsesiile mele legate de fizic :)

in orice caz , am observat pe pielea mea ca doctorii de la clinicile particulare sunt mult mai competenti , dau atentie problemelor si nu stai o vesnicie 'pe la usi ' . eu spun ca sanatatea e pe primul plan , asa ca aleg ce este mai bun intotdeauna , chiar daca platesc de trei ori mai mult. daca veti spune ca nu neaparat daca platesti mai mult este mai bun , am sa-i contrazic pe aceia , pt ca in cazul meu este studiat pe pielea mea lucrul asta . servicii mult mai de calitate daca platesc mai mult....
p

Pe prietena cea mai buna a mamei mele a operat-o de cataracta aceeasi doctorita Corbu si nu numai ca i-a gresit operatia dar de fiecare data cand venea la ea dupa aceea se purta oribil cu ea , o lasa sa astepte la usa cu orele sau se eschiva mereu etc. Cred ca asta spune foarte multe despre ea ca om, caracter etc. Probabil ca se poarta frumos numai cand are succese cu pacientul respectiv. Eu nu o sa uit cum mi-a spus aceasta doamna cu lacrimi in ochi ("ochi cu care abia mai vede datorita acestei femei) sa ma duc la orice alt oftalmolog inafara de ea

 Gabysh, on 15th February 2009, 21:06, said:

Unde as putea sa merg sa fac fizioterapie, un spital bun, si sa ma primeasca cu trimitere de la medicul de familie.

Vreau sa ajung la un medic care sa`mi spuna ce sa fac sa ma ingras si nu stiu cum se cheama medicul respectiv, si la ce medic imi recomandati sa ma duc ??

Eu am facut fizioterapie pt sinuzita si am fost foarte multumita la Centrul de diagnostic si tratament Dorobanti, chiar daca nu au tocmai aparatura de ultima generatie. De atunci nu am mai avut deloc probleme



  Din categoria ''de evitat'': de curand am avut o experienta traumatizanta cu o orlista sclerozata de la policlinica privata DORIS din Bucuresti, o babaciune isterica la vreo 80 de ani pe numele ei VALENTINA MOROZOVA. Orice i-as fi spus incepea sa tipe, ii tremurau mainile, se uita in gol cand vorbea si am avut senzatia ca nu o sa mai scap cu viata din cabinetul ala de 10 metri patrati. Nu inteleg de ce nu le trimit acasa pe epavele astea umane si profesionale, ba chiar mai au tupeul sa ceara 70 de lei pe consultatie, consultatie constand in zbierete, brutalitate, lipsa completa de rabdare si respect fata de pacient si, cireasa de pe tort, incompetenta profesionala pentru ca ''reteta'' aia puteam sa mi-o fac si singura. Vai de capul lor si al pacientilor lor, nici macar acum ca e criza nu se simt sa plece sau directorii policlinicilor sa le trimita acasa. Culmea e ca si de la receptia policlinicii mi s-a spus ca a avut reclamatii cu carul

#115
c_razvan

c_razvan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 02.02.2009
Un chirurg bun pentru o operatie de hernie inghinala imi poate recomanda cineva?
Multumesc.

#116
dricsulescu

dricsulescu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 299
  • Înscris: 02.07.2009

 SkUmPyKa, on 5th February 2010, 11:24, said:

in Iasi cunoaste cineva un medic/doctor bun la gastroenterologie??
dna dr gologan- sectiagastro-entero, spital sf spirodon iasi

#117
samsungme

samsungme

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 24.02.2010
Un doctor ORL bun la Spitalul orl Panduri stiti cumva?

#118
Eagle Raider

Eagle Raider

    try

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,959
  • Înscris: 29.04.2006
se mai fac cumva internari de zi? acum cativa ani am beneficiat de o astfel de internare pentru a nu plati o mare parte din analize, cu aceasta ocazie am intalnit 2 doctori foarte buni... ildiko boanta cardiolog cred, la fundeni, s-a purtat exemplar, doamna care m-a trimis la dermato colentina la dr pompiliu valeriu, deasemenea doctor bun, dar putin cam dilau, adica mergea intr`o rana si se cam lua de paciente chiar daca de exemplu acestea erau insotite de sot :)

#119
dricsulescu

dricsulescu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 299
  • Înscris: 02.07.2009

 Eagle Raider, on 5th May 2010, 07:07, said:

se mai fac cumva internari de zi? acum cativa ani am beneficiat de o astfel de internare pentru a nu plati o mare parte din analize, cu aceasta ocazie am intalnit 2 doctori foarte buni... ildiko boanta cardiolog cred, la fundeni, s-a purtat exemplar, doamna care m-a trimis la dermato colentina la dr pompiliu valeriu, deasemenea doctor bun, dar putin cam dilau, adica mergea intr`o rana si se cam lua de paciente chiar daca de exemplu acestea erau insotite de sot :)
da, se mai fac

#120
D1Gi

D1Gi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 206
  • Înscris: 14.07.2009
De pus la rana:
Dr. Anton (nu i-am retinut prenumele, dar e o doamna, in ambele sensuri ale cuvantului), sectia nefrologie, spitalul judetean Suceava
Dr. Bradescu Codruta, cardiolog, spitalul Sf. Spiridon, Iasi
Dr. Ingrid Antohi, oftalmolog, spitalul Sf. spiridon Iasi
Dr. Covic Maria, nefrologie, clinica C.I.Parhon, Iasi
Dr. Covic Adrian, nefrologie si transplant renal, C.I.Parhon, Iasi
Dr. Voroneanu Luminita, nefrologie, C.I.Parhon, Iasi
Dr. Dogaru (iar nu stiu prenumele :angry: ), nefrolog, clinica de urologie si transplant renal Tg. Mures

De evitat:
Dr. Ardeleanu Mihai, nefrologie & dializa, spitalul judetean Suceava  :puke:
Dr. Dumitrescu, nefrologie & dializa, spitalul judetean Suceava

Mai am, dar nu-mi mai amintesc toate numele; pe masura ce-mi voi aminti, voi mai spune.

#121
meda89

meda89

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 14.06.2010
Salut. Am si eu o intrebare, dl dr Silaghi Tiberiu pe care l-ati mentionat mai sus este in domeniul BMF ? Face si operatii mai complexe ca si dl dr. Bucur , ca din ce am vazut pe siteul clinicii la care lucreaza as intelege ca nu ? Poate fi abordat la clinica repectiva pt probleme de genul prognatismului mandibular ? Multumesc anticipat. :)

#122
floryz

floryz

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 11.11.2008
Neurolog: Cornelia Predescu si Vadim Palii (neurochirurg), ambii de la Floreasca

Ginecolog: Dina Mohammad (Sp. Universitar), Dr. Dobrescu (Elias)

Varicolog: Stefan Jianu (clinica privata Proestetica, sotul Danei Jianu care este esteticiana)

Cu toti cei enumerati am interactionat personal si ii recomand cu cea mai mare incredere....La Floreasca tot personalul s-a purtat exemplar. La fel si la Proesteteica.

Edited by floryz, 01 September 2010 - 21:52.


#123
Cwoman111

Cwoman111

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 29.06.2009
buna tuturor :) nu stiu daca se incadreaza exact in topic insa imi poate spune si mie cineva cum se ajunge de la Gara de Nord (Bucuresti) la Institutul ORL DORIN HOCIOTA cu metroul sau orice alt mijloc de transport? :) va multumesc anticipat.

#124
medeea_z

medeea_z

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 21.03.2011

 adelina_gr, on 26th April 2009, 02:22, said:

Am rugamintea...daca aveti detalii despre...NEUROCHIRURGI dr Exergian, dr. Gorgan, dr Ciubotaru - Sp Bgdasar.........dr Gramescu / sp. Municipal....dr Mitrica Sp Militar
pentru operatie hernie disc...am 2 hernii....L4-L5 SI L5 -S1

nu stiu unde sa merg....

Va multumesc


Buna tuturor,

Am si eu o hernie de disc care ma supara de cateva luni, am fost la Dr. George Vasilescu de la Sp. Bagdasar-Arseni care mi-a spus ca nu necesita operatie, insa am in continuare dureri de spate. Sunt stramba la coloana, si ma doare si piciorul drept de la genunchi in jos foarte tare.
Maine merg la Dr. Mitrica de la Sp Militar, sper sa ma intorc cu o solutie la problema asta care imi afecteaza atat de mult viata.

Daca vreunul din dvs ati fost in situatia asta, va rog sa-mi dati un sfat, o indrumare.

Va multumesc mult.

#125
cristina1106

cristina1106

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 23.05.2011

 medeea_z, on 21st March 2011, 16:08, said:

Buna tuturor,

Am si eu o hernie de disc care ma supara de cateva luni, am fost la Dr. George Vasilescu de la Sp. Bagdasar-Arseni care mi-a spus ca nu necesita operatie, insa am in continuare dureri de spate. Sunt stramba la coloana, si ma doare si piciorul drept de la genunchi in jos foarte tare.
Maine merg la Dr. Mitrica de la Sp Militar, sper sa ma intorc cu o solutie la problema asta care imi afecteaza atat de mult viata.

Daca vreunul din dvs ati fost in situatia asta, va rog sa-mi dati un sfat, o indrumare.

Va multumesc mult.

Eu m-am operat anul trecut de hernie de disc la Bgdasar, la dr.Exergian - mare OM. Daca mai ajuta cu ceva, mergeti la dr.Exergian (trebuie facuta programare la telefon), iar daca dansul e de parere ca trebuie operatie, atunci nu ezitati. Nu este adeptul operatiei, doar de dragul de a taia. Il recomand cu caldura (chiar daca are "ciudateniile" lui, este extraordinar de corect). L-am alergat cu plicul, efectiv.

#126
D1Gi

D1Gi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 206
  • Înscris: 14.07.2009
Salut
Stie cineva cum poate fi contactat Dr. Alexandru Ciocalteu ?

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate