![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Vanzatorii ambulanti de ziare
Last Updated: Aug 08 2006 12:06, Started by
dobrotescunicol
, Aug 08 2006 00:52
·
0

Posted 08 August 2006 - 00:52

Care e procedura pentru a vinde ziare pe strada? Stiu, e o munca ingrozitoare, neplacuta etc. Vreau sa stiu cat castiga zilnic un astfel de om sau orice alte detalii.
|
Posted 08 August 2006 - 11:08

acum vreo 2-3 ani cānd am cunoscut o studentă care se ocupa cu munca asta, īmi spunea că scoate vreo 5 milioane pe luna, acum cred că ar trebui să fie spre dublu, īn condiţiile īn care se trezea dimineaţa la 3 să plece la casa scānteii, şi vindea prin intersecţii, unde trebuia să suporte remarcile jignitoare ale şoferilor, şi să dea ziare gratis la poliţişti, că omul legii se simţea că are de primit...
Eu unul am avut īntotdeauna admiraţie pentru o aşa categorie de oameni ai muncii, n-aş fi īn stare să fac aşa ceva |
Posted 08 August 2006 - 11:10

daca nu ar scoate suficienti bani, fii sigur ca nu ar mai lucra
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users