![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
linux router
Last Updated: Aug 04 2006 21:13, Started by
zmeutz
, Aug 04 2006 19:39
·
0

Posted 04 August 2006 - 19:39

Am 2 calculatoare in casa un server (linux slackware) si pc-ul meu am incercat sa il fac router dar imi da o eroare...am urmat instructiunile de pe www.shaftek.org/blog/archives/000182.html (acest site lam gasit tot pe forum softpedia)
1 LAN SETUP lam facut dar la 2 am dat comanda /etc/dhcpd.conf si imi zice "Permission denied" ![]() De ce? Edited by zmeutz, 04 August 2006 - 19:41. |
Posted 04 August 2006 - 20:42

/etc/dhcpd.conf e calea cum in windows ai c:\autoexec.bat aici ai /etc/dhcpd.conf (fisierele astea nu au nici o legatura intre ele)
Fisierul despre care vorbesti trebuie editat si in el o sa pui configurarile care iti trebuiesc. Edited by infernal, 04 August 2006 - 20:43. |
Posted 04 August 2006 - 20:44

configuratia o am(este pe site-ul ala) dar nu stiu cum sa il editez
![]() |
Posted 04 August 2006 - 21:13

stiu sa il editez dar credeam ca trebuie sa execut o comanda mai speciala....in fine ms
am o alta problema sunt pe linux si navigez pe net cu, comanda lynx am ma poate ajuta cineva cum pot da copy la un text dintr-o pagina html? Edited by zmeutz, 04 August 2006 - 21:15. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users