![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
HELP! zugravire apartament
Last Updated: Jun 30 2006 15:56, Started by
mirabela
, Jun 28 2006 07:30
·
0

Posted 28 June 2006 - 07:30

In august intentionez sa-mi zugravesc apartamentul de 3 camere. Cunoaste cineva o echipa de zugravi seriosi? (Sau e o contradictie in termeni?
![]() Ma poate ajuta cineva? Multumesc |
Posted 28 June 2006 - 07:39

Nu vreau sa te descurajez, dar lucratorii seriosi sunt deja "luati" acum, e varf de sezon. Eu mi-am zugravit apartamentul la sfarsitul lui februarie, dar degeaba ti i-as recomanda acum, pentru ca stiu ca-s ocupati.
Si apropos, combinatia pe care o ceri tu nu exista. Undeva tot vor da chix...zugravii-s una si faiantarii altceva. |
Posted 28 June 2006 - 07:40

ar fi trebuit sa-ti declini locatia, e o prb foarte delicata, iti doresc succes!
|
Posted 28 June 2006 - 08:34

Posted 28 June 2006 - 11:39

As putea sa te ajut, dar in perioada aceasta si imediat urmatoare este ocupat tipul. Cred ca prin septembrie ar putea fi liber. Insa nu se baga la instalatii sanitare.
|
Posted 28 June 2006 - 12:09

As putea sa te ajut, dar in perioada aceasta si imediat urmatoare este ocupat tipul. Cred ca prin septembrie ar putea fi liber. Insa nu se baga la instalatii sanitare. Chestia cu instalatiile sanitare poate fi rezolvata, cunosc pe cineva. Daca nu gasesc nimic, o sa te rog sa ma ajuti, pt. septembrie eventual. Multumesc |
Posted 30 June 2006 - 15:56

In august intentionez sa-mi zugravesc apartamentul de 3 camere. Cunoaste cineva o echipa de zugravi seriosi? (Sau e o contradictie in termeni? ![]() Ma poate ajuta cineva? Multumesc |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users