![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Va rog mult sa ma ajutati sa rezolv si eu o chestie!
Last Updated: Jun 11 2006 19:56, Started by
decart2000ro
, Jun 11 2006 18:21
·
0

Posted 11 June 2006 - 18:21

Salut!
Am facut si yo' un site(sunt incepator) si nu stiu cum sa fac la contact sa fie trimise parerile spre mailul meu,imi da o eroare cum ca pagina nu exista. Va multumesc |
Posted 11 June 2006 - 19:02

Salut! Am facut si yo' un site(sunt incepator) si nu stiu cum sa fac la contact sa fie trimise parerile spre mailul meu,imi da o eroare cum ca pagina nu exista. Va multumesc fii atent ca nu vreau sa ma faci de ras :P deschizi contact.html si modifici codul <form action="http://situltau.ro/comanda.php" method="post"> cu situl tau actual doar atat. in comanda.php modifici $toaddress='[email protected]'; cu adresa ta de mail si $to = "[email protected]"; la fel mai jos este codul asta in trimite.php schimbi $catre = [email protected] ; bafta multa si pune mana pe carte cand ai timp :P Attached Files |
Posted 11 June 2006 - 19:56

poi daca vrei sa se deschida cu outlook express atuncia dai : <a href=mailto:[email protected]>Trimite parerea Ta </a>
si daca vrei sa fie direct dupa site atuncia : |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users