![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Sincronizare Audio - Video
Last Updated: Jun 16 2003 21:07, Started by
MuMiA
, Jun 15 2003 18:29
·
0

Posted 15 June 2003 - 18:29

Hello. Am si eu o problema mare de tot cu o sincronizare audio - video. Problema e urmatoarea: am facut captura video cu o placa video cu tv-in, a iesit direct .asf. Apoi cu asf tools am convertit filmul in avi/divx. Am facut mai multe bucati la film, pentru ca voiam sa le pun pe CD-uri, ceea ce am si facut, insa dupa aia am "lipit" bucatile de film intr-unul singur, care are acum 2,217 G. Problema e ca la inceputul filmului sunetul e sincronizat cu imaginea.. pana la un anumit moment dat. Apoi ramane in urma. Aveti cumva idee ce as putea sa fac sa sincronizez totusi sunetul cu imaginea? Sau problema nu are rezolvare ? /sHit
|
Posted 16 June 2003 - 10:53

are rezolvare, e destul de laboriasa la modul general (daca ar fi pe un caz particular despre care stiu totul e mult mai usor) si nu pot sa ti-o prezint acum (scuze dar de cateva zile mi s-a stricat cablul si intru numai pe dial-up cateva minute pt strictul necesar)
daca mi se repara, o sa incerc sa-ti scriu ceva mai multe randuri, poate te ajuta... |
Posted 16 June 2003 - 15:17

ai incercat sa decomprimi sunetul in wav si sa il recodezi?
de cele mai multe ori mie imi merge incearca si un alt codec audio decat cel folosit |
Posted 16 June 2003 - 21:07

incearca asta : foloseste neaparat ultimul vdub si ai grija segmentele pe care le lipesti, sa inceapa si sa se termine (mai ales termine) oblgatoriu cu keyframe !
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users