Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Stefan de la Barbulesti - pentru ...

Amazon Fire TV Cube (gen 2)

Charging station cu 20 usb
 P.M.B. (Primaria Capitalei) si ar...

Canon 75-300mm II USM - funcț...

Mai multe detalii despre roti din...

Zgomot puternic centrala Viessman...
 transfer continut video VHS pe PC

Refacere terasa la mansarda, din ...

Chenare albe la geamuri

Filme Dolby-Vision pe un Sony OLED
 Alimentare camere analogice la di...

cum pot conecta

Unde mai gasesti oamenii dupa adr...

PNI CT36 wireless
 

Kanal D HD România.

* * - - - 3 votes
 • Please log in to reply
1561 replies to this topic

#73
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,729
 • Înscris: 07.04.2006

Telespectatorii Pro TV rămân fără Teo .

Vedeta postului de televiziune Pro TV Teo Trandafir a luat decizia de a parasi trustul Media Pro, o certitudine in acest sens fiind confirmata de demersurile intreprinse de catre avocatii acesteia in ceea ce priveste rezilierea contractului dintre Teo si trustul de presa. Potrivit Media Pro, saptamana viitoare se vor pune in discutie conditiile in care se va face rezilierea, urmand ca vedeta sa se indrepte, cel mai probabil, spre noul investitor strain pe piata media romaneasca, trustul turcesc Dogan. Oferta financiara a turcilor este mai mult decat tentanta, "scorurile" vehiculate in presa romaneasca ridicandu-se la un nivel-record pentru un jurnalist roman.
Se pare ca salariul lunar pe care ar urma sa il primeasca Teo, in cazul unui parteneriat cu Dogan, va fi de aproximativ 50.000 de euro, la care se vor adauga o prima de instalare de 400.000 de euro, precum si o masina de lux, pentru ca vedeta sa... nu intarzie cumva la serviciu.
Sursa: România Liberă, pag. 10, sâmbătă, 2 septembrie 2006, nr. 5016.

Edited by megafanro, 02 September 2006 - 14:38.


#74
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,729
 • Înscris: 07.04.2006
Imperiul financiar Dogan,la vânătoare de vedete

De câteva săptămâni, piața de televiziune din România trăiește o frământare fără precedent, confruntându-se pentru prima dată cu un investitor străin de calibru: Dogan Yayin Holding, cel mai mare conglomerat media din Turcia. Conform oficialilor C.N.A., managementul holdingului s-a angajat, prin documentele depuse la dosarul de acordare a licenței, la o investiție în România în valoare de 30 de milioane de dolari, care urmează a fi recuperată în decursul a 10 ani. Modelul de business al lui Aydin Dogan este apropiat de cel promovat în România de Adrian Sârbu, mizând pe o sinergie a afacerilor în cadrul unui trust puternic. În domeniul mass-media, omul de afaceri turc are investiții în cotidiene, divizie de carte, televiziune și radio, tipografie și internet. Cele 8 cotidiene, 23 de reviste, o cotă de 20% din piața de carte și câteva canale de televiziune, printre care și Kanal D, unul dintre cele mai puternice canale turcești, constituie o forță mediatică redutabilă, care se alătură investițiilor din domeniul energiei, comerțului sau asigurărilor. Nivelul afacerilor lui Aydin Dogan depășește 5 miliarde de dolari, având și o serie de societăți cotate la bursă, cu valori de capital de ordinul miliardelor.

CNN Turk, un etalon pentru televiziunea turcă
Unul dintre posturile TV deținute de holdingul Dogan este CNN Tûrk, înființat în 1999 ca un joint venture între D.Y.H. (Dogan Yayin Holding) și Time Warner, fiind singurul canal de televiziune turcesc care are un partener internațional. La un asemenea nivel de investiții, investitorul turc a lansat pe piața vedetelor din România niște oferte financiare tentante, încercând să atragă vedete consacrate. "E bine ca vedetele să se mai schimbe, fiindcă asta asigură o piață dinamică. Problema este că televiziunile nu mai investesc în vedete noi. Aceleași 10 vedete de prim-plan au trecut, fiecare dintre ele, pe la vreo 3 televiziuni", consideră Attila Gasparik, vicepreședintele C.N.A..

Acționariat și management turcesc
Conform informațiilor din dosarul de licență, acționariatul noii televiziuni este format din firme și persoane fizice de origine turcă, fără implicare locală. Inițial se vorbea de un parteneriat cu Cristian Burci, care urma să pună la dispoziție studiourile sale de televiziune, dar omul de afaceri român pare să se fi retras din acest parteneriat. Până la ora publicării acestui articol, dl Burci nu a fost disponibil pentru a ne oferi informații suplimentare, același lucru întâmplându-se și la headquarterul holdingului din Germania, responsabil pentru operațiunile din Europa.
Având o licență doar pentru satelit, Aydin Dogan s-a înțeles deja cu cei mai mari operatori de cablu din România, conform unor surse, omul de afaceri turc plătind această intrare. Canalul de televiziune nou-înființat va difuza entertainment și nu va conține știri sau informații politice. Din acest motiv, numele vedetelor ofertate de holdingul turcesc au fost din domeniul showbizului.

Teo, prima vedetă "achiziționată"?
Conform licenței primite, televiziunea lui Dogan trebuie să înceapă să emită în decurs de un an de zile, putând beneficia de o extensie maximă de încă 6 luni. Totuși, managementul postului are ambiția de a începe emisia în această toamnă, obiectiv care s-ar putea să se dovedească nerealist. Până în prezent, singura vedetă de anvergură care ar putea fi liberă de contract, putând semna cu noua televiziune, este Teo, care a cerut rezilierea contractului ei cu PRO TV, conform ultimelor informații deținute de Maria Apostol, directorul de PR al postului. Totuși, Teo are oferte și din partea altor televiziuni, printre care și Antena 1, situația sa rămânând incertă la acest moment.Sursa: http://www.adevarulo...ete_197167.html

Edited by megafanro, 05 September 2006 - 01:08.


#75
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,729
 • Înscris: 07.04.2006
Vedetele blufează! Dogan Media nu a negociat cu nimeni.                                                                
În timp ce pe piața se vehiculează că vedetele autohtone primesc oferte fabuloase.

[ http://www.gardianul.ro/pics/size2/83975_pic.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Nume grele din audiovizualul romanesc au lasat sa se inteleaga, si s-au folosit, de zvonul ca o televiziune turca ar putea sa le ofere un salariu de vis, mult peste nivelul obisnuit din Romania. Isteria i-a cuprins si pe sefii posturilor de televiziune, panicati ca-si pierd „sursele“ de raiting, adica vedetele de prime time. Si cand colo... surpriza! Trustul turc Dogan Media, cel care si-a exprimat intentia de a deschide un nou post de televiziune in Bucuresti, Kanal D, nu a chemat la negocieri pe nimeni. Mai mult decat atat, la nivel inalt nu s-au finalizat discutiile privind detaliile tehnice, adica primele masuri absolut necesare unei viitoare transmisii tv.
In plus, nu au nici un reprezentant in Romania. Dupa ce Cristi Burci a renuntat la postul de consultant din cauza unor neintelegeri financiare, trustul turcesc se afla, potrivit surselor noastre, in negocieri cu Valeriu Lazarov.

  Nume grele din audiovizualul romanesc au lasat sa se inteleaga, si s-au folosit, ca zvonul ca o televiziune turca ar putea sa le ofere un salariu de vis, mult peste nivelul obisnuit din Romania. Isteria i-a cuprins si pe sefii posturilor de televiziune, panicati ca-si pierd „sursele“ de raiting, adica vedetele de prime time. Si cand colo... surpriza! Trustul turc Dogan Media nu a chemat la negocieri pe nimeni. Mai mult decat atat, la nivel inalt nu s-au finalizat discutiile privind detaliile tehnice, adica primele masuri absolut necesare unei viitoare transmisii tv.
Dogan Media, unul dintre cele mai puternice trusturi din Europa, cu o cifra de afaceri de 500 de milioane de dolari numai din publicitate, vor sa deschida un nou post de televiziune, Kanal D, in Romania. Cel putin asa s-a batut toba timp de aproape un an de zile. Postul de televiziune era programat sa inceapa transmisia luna aceasta, numai ca in afara de licenta obtinuta de la C.N.A., nu exista nici un semn ca lucrurile se misca. Dupa ce Cristi Burci a renuntat la colaborarea cu Dogan Media din cauza unor neintelegeri financiare, trustul turcesc nu are nici un reprezentant in Romania. Mai mult, nu exista un sediu, studiouri, personal si nici aparatura tehnica. In schimb exista un director de programe, Radu Voicu, care, putin speriat de intrebarile noastre, ne-a declarat: ”Imi pare rau, dar nu am voie sa va ofer nici un fel de informatii. Nu ma intrebati despre cine se ocupa de televiziune, despre sediu sau despre grila de programe pentru ca nu va pot raspunde. Nu eu sunt persoana abilitata sa o faca. De fapt, momentan nu exista o astfel de persoana”, ne-a declarat Radu Voicu.
Nici o vedeta autohtona nu a fost ofertata
Potrivit surselor noastre, Dogan Media ar fi in negocieri cu Valeriu Lazarov, propunandu-i-se ca prin firmele lui, sau chiar prin cunoscuta companie Saggitarius, sa asigure consultanta in Romania. Mai mult, nici o vedeta autohtona nu a fost contactata de trustul turcesc pentru negocieri. Zvonurile ar fi fost aruncate chiar de catre acestea pentru a-si forta patronii sa le mareasca salariul.
Detinatoarea licentei audiovizuale in Romania este societatea Dogan Media International S.A., ai carei actionari sunt Dogan Media International GMBH (Germania), actionar principal, care detine pachetul majoritar cu 96% din actiuni, Milliyet Verlags-Und Handels GMBH (Germania), Enteralde Handels GMBH (Germania), Yasar Begumhan Dogan Faralyali si Mehmet Ali Yalcindg, fiecare cu cate 1%.
Discutii la nivel inalt, in Germania
Cu toate ca in Romania s-a ajuns deja la speculatii care tin de salariul vedetelor cooptate in echipa Kanal D, compania din Germania Cinegy Media Suite TV, care asigura logistica si transmisia tuturor posturilor de televiziune detinute de Dogan Media in Turcia, nu stie decat ca se va deschide in Bucuresti acest post de televiziune, fara sa ne poata oferi mai multe amanunte.
Surse din Cinegy Media Suite TV sustin ca de lansarea postului Kanal D in Romania se va ocupa Galaxyteknik, membru al Dogan Holding Group.
Chiar daca Dogan Media si-a luat licenta pentru postul de televiziune Kanal D, deocamdata se poarta discutii la un nivel mult prea inalt pentru a se putea sti o data exacta a lansarii sau, si mai mult, ce vedete vor aparea pe genericul lor.
In acest week-end, cei de la Galaxyteknik vor purta o serie de negocieri in Germania cu firma - mama, Cinegy Media Suite TV, discutii care privesc in special detaliile tehnice.                                     Dana Neagu,Izabela Ionita
SURSA: http://www.gardianul...eni-s83975.html

Edited by megafanro, 08 September 2006 - 02:05.


#76
aksoy_a_e

aksoy_a_e

  New Member

 • Grup: Members
 • Posts: 2
 • Înscris: 08.09.2006
nu cred ca sarbu poate sa castige la capitolul "negociere" cu turcii.se stie ca sunt cei mai buni negociatori!
cred ca era nevoie de o televiziune noua pe piata romaneasca pt ca deja s-a intrat intr-o monotonie....
oricum,din toata tensiunea asta au de castigat doar telespectatorii,caci eu cred ca se forteaza spre o calitate mai buna a programelor.
pentru necunoscatori,KANAL D nu duce lipsa de programe de calitate iar eu cred ca au foarte multe de oferit.
eu am ramas marcata de o telenovela difuzata de un alt post turcesc-atv-care se numeste "ASMALI KONAK".daca vor reusi sa o aduca subtitrata ar fi superrrrr! ce nebunie a fost cu "clona" de pe acasa tv,dar ce nebunie va fi daca se va difuza telenovela asta.....eu una fac plecaciuni pt cel care va reusi s-o aduca :worthy:
in ceea ce priveste show-urile,sunt super!toate sunt live,cu orchestra in spate pentru orice "musafir" invitat sa cante la emisiune.
nu pot sa-mi imaginez cum va fi traducerea emisiunilor.daca e sa se puna subtitrare,romanii vor obosi repede(cred)pt ca nu sunt obisnuiti sa asculte limba asta. ar fi  ceva nou.daca e sa se traduca verbal sunt sigura ca s-ar pierde din efectul senzational al programelor.sper,totusi, ca cei ce se ocupa de asta sa tina seama de faptul ca acum 8-10 ani in urma nici o "tanti casnica" nu stia sa-ti dea replica in spaniola,asa ca de ce sa nu invatam si turca?ar fi gratis,cum ii place romanului! :coolspeak:
va fi greu pentru ei sa se impuna  pe piata cu un profil total turcesc si cred ca tocmai de aceea coopteaza tot felul de vedete de la noi care sa ofere stabilitate macar pe anumite intervale orare.asta pana ii mai scapa romanasului o emisiune cu dans din buric sau o emisiune culinara :w00t: aviz gospodinelor :naughty:
ce mai,indiferent de cum ar fi,sunt incantata de venirea lor si sper ca nu vor dezamagi!
                    be open for a new style!

#77
Zygoth

Zygoth

  specimen

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,039
 • Înscris: 29.04.2006
Oh, nu o televiziune cu telenovele si programe turcesti (subtitrate sau nu).
Daca e vorba de asa ceva, eu le zic de pe acum "hai sictir, Dogan!"  :death:

#78
Zygoth

Zygoth

  specimen

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,039
 • Înscris: 29.04.2006
Intrunit in sedinta publica in data de 30 mai 2006, Consiliul National al Audiovizualului a aprobat solicitarea de licenta audiovizuala prin satelit pentru SC DOGAN MEDIA INTERNATIONAL SA pentru postul KANAL D.
DOGAN MEDIA INTERNATIONAL GMBH este o societate ce isi desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia germana. Aceasta societate detine un post de televiziune, TV Euro T, al carui program se adreseaza comunitatii turce din Germania.
In România, SC DOGAN MEDIA INTERNATIONAL SA a propus ca in primul an de activitate sa ofere publicului un program de divertisment care sa cuprinda atât productii europene, mentionandu-se in acest sens ca exemple, cele italiene si cele spaniole, alaturi de care compania a promis sa aduca si productii japoneze si chinezesti. Programele proprii ale postului Kanal D, s-a precizat de catre reprezentantii postului, vor fi realizate de catre case de productie independente.
Postul de televizunie KANAL D urmeaza sa-si inceapa emisia incepând cu luna septembrie 2006, acesta urmând sa poata fi receptionat prin intermediul societatilor de cabloviziune.
In prima etapa investitia se ridica la valoarea de 35 milioane de Euro si se asteapta ca in primul an Kanal D sa inregistreze un rating de 2%.

SERVICIUL COMUNICARE SI RELATII PUBLICE, CNA

In toamna asta sau in vara viitoare?

Explozia zvonurilor legate de Kanal D a lasat deschisa intrebarea: de cind cele doua mari televiziuni comerciale generaliste, PRO TV si Antena 1, vor avea un concurent puternic?

Dogan se fereste sa dea vreo informatie oficiala legata de activitatea sa in Romania, dar nu a dezmintit zvonurile care dadeau ca sigura lansarea Kanal D in toamna acestui an. Informatiile venite dinspre sursele interne ale noului post spun ca turcii au ca obiectiv o cota de piata intre 2 si 4% pina la finele lui 2006 si 10% un an mai tirziu. Cu toate acestea, o parte dintre persoanele intrate in contact cu reprezentantii grupului spun ca lansarea oficiala nu va avea loc inainte de vara anului viitor. Rigorile legale impun insa inceperea emisiei in maximum 12 luni de la obtinerea licentei, adica in mai 2007, drept pentru care primele luni de emisie s-ar putea rezuma doar la difuzarea de programe cumparate, gen filme, documentare etc.

#79
aksoy_a_e

aksoy_a_e

  New Member

 • Grup: Members
 • Posts: 2
 • Înscris: 08.09.2006

 Zygoth, on Sep 11 2006, 09:19, said:

Oh, nu o televiziune cu telenovele si programe turcesti (subtitrate sau nu).
Daca e vorba de asa ceva, eu le zic de pe acum "hai sictir, Dogan!"  :death:

  KANAL D nu  e un canal doar cu telenovele,ci mai degraba seamana la tipul de programe cu ANTENA 1 de la noi.eu poate ca sunt putin subiectiva,cunoscand canalul si intelegand limba turca dar incerc sa le pun "o pila" buna,macar pe acest forum. :peacefingers:
  in legatura cu "urarea de bine" pe care le-ai facut-o vreau sa-ti spun ca in nici un caz "sictir-ul" de la noi nu are aceeasi greutate cu cel de la turci,pentru ei fiind una din cele mai grele injuraturi...... dar sa injuri intr-o alta limba e  :coolspeak: ,nu?oricum,nu stiu cat de confortabil e sa fii injurat in alta tara pe limba ta,inainte de a arata ce poti. :death:
   in rest,numai de bine ! :console:

#80
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,729
 • Înscris: 07.04.2006

Teo, vedetă la Vîntu.

Din primavara, Teo Trandafir va fi star la TV Romantica, post al imperiului media inchipuit de Sorin Ovidiu Vintu.
Intrebarile ziaristilor in ceea ce priveste viitoarea mutare in cariera a lui Teo Trandafir si-au gasit raspuns la Grupul Realitatea. Nu turcii de la trustul media Dogan au castigat lupta pentru „mana” vedetei de televiziune, ci echipa de la Romantica, post cu care surse bine informate sustin ca Teo urmeaza sa semneze contractul in cel mai scurt timp.
Termenii in care s-a parafat intelegerea dintre vedeta TV si conducerea postului Romantica, a carui campanie de relansare si repozitionare pe piata a fost castigata de compania patronata de Sorin Ovidiu Vintu, nu sunt deocamdata cunoscuti. Daca va primi sau nu Teo milionul de dolari care a pus media romaneasca pe jar nu se stie, dar intelegerea financiara este in mod cert generoasa.
Surse din Realitatea TV precizeaza ca Teo va intra pe post la inceputul anului viitor, dar, pana atunci, ea va putea fi vazuta la Realitatea, in postura de invitat la diverse evenimente sau emisiuni ale canalului de stiri. Teo era asteptata duminica la o editie speciala care sa marcheze lansarea noii grile Realitatea TV, emisiune prezentata de Mihai Tatulici si Sanda Nicola, dar vedeta a anuntat in cele din urma ca nu mai participa.
Din Pitesti la Bucuresti
Teodora Virginia Trandafir s-a nascut acum 38 de ani, la Pitesti. A intrat in presa in 1991, ca secretara la Fun Radio Bucuresti, dupa ce absolvise Facultatea de Limbi straine, Sectia araba-engleza.
A continuat ca realizator de stiri la Fun Radio, de unde a plecat la Pro FM, in 1993, pentru postul de redactor de stiri. In acelasi an, Teo a colaborat cu Razvan Exarhu si Bogdan Stratula pentru emisiunea „Rondul de dimineata”, de la acelasi post.
Debutul in televiziune a avut loc in 1994, la Tele 7abc, unde a luat nastere si echipa Teo-Mircea Badea, ce avea sa se refaca intre 1997 si 2000 la Antena 1, cu „Dimineata devreme” si „Teo si Mircea Sou”. Din 2001 a trecut la Pro TV, unde a realizat programul „Teo”, dar si multe alte emisiuni.
La inceputul verii, Realitatea si compania Zone Vision Londra (care detine postul Romantica la nivel international) au semnat un acord prin care grupul patronat de Sorin Ovidiu Vintu va produce emisiuni pentru canalul dedicat femeilor.
Postul TV, care difuzeaza in prezent telenovele, va trece printr-o restructurare a grilei. Romantica va demara un program de rebranding, o reorientare a continutului pe un anumit profil de consumator, devenind concurent direct al postului Acasa TV.
[ http://www.evz.ro/files/POZE/SEPTEMBRIE/15/03%20teo2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Sursa: http://www.evz.ro/ar...hp?artid=272160
Teo Trandafir

Edited by megafanro, 15 September 2006 - 02:05.


#81
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,729
 • Înscris: 07.04.2006

A VENIT LA REALITATEA

Teo Trandafir este noua vedetă Realitatea Media

Realizatoarea TV și întreaga sa echipă redacțională au venit la Realitatea Media, din 15 septembrie, pentru a lansa formatul românesc al postului Romantica.

Teo Trandafir va fi directorul canalului Romantica și va construi, alături de producătoarea Andreea Godeanu, echipa ce va relansa postul, în varianta românească, în februarie 2007, potrivit unui comunicat al departamenului de marketing și PR al Realitatea Media.
  
"Am fost și-am vizitat hala și studiourile Realitatea (marți - n.r.) și mi-am dat seama cât de drag îmi e s-o iau de la capăt", a declarat Teo pentru NewsIn. "Pur și simplu mi-e drag să încep ceva. M-a distrat foarte tare să văd cum lumea face, cu un entuziasm nebun, emisiuni printre plastice și bucați de plexiglas. Mi-era dor de entuziasm și de veselie", a adăugat vedeta.
  
Teo a spus că a ales Realitatea Media pentru că are încredere în managementul companiei, dar și pentru că celelalte oferte, "de diverse naționalități", nu au convins-o. "Realitatea are cel mai bun management din România, adică un management românesc, o echipa care se pricepe la piața media extrem de bizară și de fluctuantă de la noi", a explicat Teo. "Am avut si alte oferte, de diverse nationalități, care nu m-au entuziasmat, pentru că n-am fost foarte convinsă că oamenii în cauză știu ce îi așteaptă în România. Aici, trebuie să lucrezi pe sistemul "dur și neînfricat", a adăugat ea.
  
Potrivit presei centrale, după plecarea din trustul Media Pro, Teo s-a aflat în negocieri, neconfirmate oficial, cu mai multe canale de televiziune, printre care și Kanal D al trustului turcesc Dogan Media, un nou post ce va fi lansat în România în 2007.
  
Postul condus de Teo Trandafir, ce a difuzat până în prezent, mai ales telenovele, își va restructura conținutul. Noua grilă de programe Romantica va cuprinde și producții proprii ale grupului Realitatea Media. Teo a spus că nu are încă o strategie pentru noul post românesc, dar că de-abia așteaptă să învețe să fie manager. "Eu n-am fost manager niciodată. Am o bună practică în a pune întrebarea potrivită, persoanei potrivite. Tehnica asta nu îmi mai este de mare folos acum", a spus Teo. "Nu știu cum voi face, dar vă pot spune că abia aștept să învăț. Cred că sunt în anul pregătitor, la grădiniță. Am, însă, de unde să învaț și sper să-mi schimb pârghiile interioare. Știu sigur că va fi bine", a adăugat ea.
  
Teo Trandafir și-a început cariera în radio, ca realizator de emisiuni la Fun Radio București, în 1991. S-a mutat la Pro FM în 1993, unde a prezentat emisiunea "Rondul de dimineață", alături de Răzvan Exarhu și Bogdan Stratulă. Realizatoarea a debutat în televiziune la Tele7abc, la inițiativa conducătorului de atunci al postului, Mihai Tatulici, și a prezentat, alături de Mircea Badea, matinalul "Bună dimineața, România". Teo și Mircea s-au mutat, din 1998, timp de doi ani, la Antena 1, unde au realizat și prezentat împreună programele "Dimineața devreme" și "Teo și Mircea Șou". Teo a revenit în trustul Media Pro, în 2000 și a prezentat, la ProTV, emisiunile "Teo", "Bilet de vacanță", ű săptămâni în balon", "Vine Teo", "Teo și vedete cu sacu", "Teo și Andi". Vedeta a părăsit trustul Pro în această vară.
  
"Sunt foarte fericită că perioada de agonie pe care am trăit-o în ultima vreme, s-a sfârșit. Puțină lume știe cât de greu e pentru un om obișnuit undeva, să se desprindă de acel loc, mai ales când persoana respectivă are și un copil de crescut. Însă, acum sunt liniștită și fericită", a spus Teo.
  
"Nu mi-a fost greu să plec. În perioada care a urmat plecării mi-a fost foarte greu. Abia după ce faci un 'act eroic', începi să te îndoiești de validitatea lui. Aveam zile bune și zile proaste. Și nici nu puteam spune nimănui ce simțeam, lumea ar fi interpretat că vreau să mă întorc", a explicat vedeta. "Mă întrebam: Oare n-am devenit prea protevistă? Mi-a rămas în cap o întâmplare: în ultimul oraș al caravanei, un domn a venit la mine și mi-a spus 'Trebuia să vă văd, doamna Teo. Dumneavoastră ați devenit un obiectiv turistic'. Atunci cred că am realizat că mă transformasem într-un fel de tablou, pe peretele Pro-ului", a spus Teo.
  
Romantica are la baza o asociere între trustul Realitatea Media și Zone Media Enterprise. Postul TV are contracte cu societăți de cablu ce însumează 2,5 milioane de abonați, potrivit comunicatului de presă al Realitatea Media.
  
Compania Realitatea Media deține posturile de televiziunea Realitatea TV și The Money Channel, publicațiie "Academia Cațavencu", "Tabu", "Cotidianul", "Aventuri la Pescuit", "Bucătăria pentru toți", "Superbebe", rețeaua ൠ-FUN", "Idei în dialog", "Investiții și profit", "Le Monde Diplomatique", rețeaua radio Guerrilla și agenția de presă NewsIn.
Attached File  00017319_8559.jpg   8.04K   15 downloadsSursa: http://www.realitate...php?stire=17319

Edited by megafanro, 15 September 2006 - 22:44.


#82
madradu

madradu

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 292
 • Înscris: 26.07.2006
O sansa pentru cei ce nu au vazut Soghun-ul sa-l vvede cat mai curand.

#83
Lucian M

Lucian M

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 740
 • Înscris: 12.04.2005
http://www.kanald.ro/kanal_d_logo.jpg

Edited by Lucian M, 02 October 2006 - 15:30.


#84
Lucian M

Lucian M

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 740
 • Înscris: 12.04.2005
Schimbari la varf in Arbomedia

Calin Rotarus este noul director de vanzari al agentiei Arbomedia, iar Claudia Ion, directorul general adjunct paraseste compania pentru un post tentant la Dogan Media.

In ultimii trei ani, Rotarus a fost director de vanzari in divizia Internet, iar promovarea sa nu este straina de cresterea continua a ponderii veniturilor companiei din publicitatea on-line, mai ales dupa incetarea in 2005 a contractului cu TVR.

"Importanta departamentul online in cadrul companiei a crescut continuu, ajungand in 2006 sa realizeze aproape 20% din cifra totala de afaceri Arbomedia", afirma proaspatul director.

HotNews.ro, 03 oct 2006

#85
a_d_y

a_d_y

  Hobby Telecom & Mass Media

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 11,210
 • Înscris: 05.09.2005
ce se mai aude de canal d asta? :)

#86
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,729
 • Înscris: 07.04.2006

Irina Radu lasă TVR pentru Dogan.
Directorul TVR 1 va fi director de productie la viitorul post KanalD.

 • Directorul TVR 1, Irina Radu, va pleca, de saptamana viitoare, la trustul de presa Dogan, urmand sa ocupe functia de director de productie.
 • Irina Radu este cel de-al doilea director angajat de grupul turcesc in Romania. Primul a fost Radu Voicu (fost director de cercetare la Prima TV), care ocupa deja pozitia de director de programe si cercetare.
 • Trustul turcesc intentioneaza sa dezvolte in Romania un post TV generalist - KanalD - care, cu o investitie de peste 30 de milioane de euro, isi propune sa se lupte cu marile televiziuni comerciale.
"Cumul de imprejurari"
 • Contactata telefonic, Irina Radu a declarat: "Ceea ce a dus la aceasta decizie a fost un cumul de imprejurari. Mi s-a oferit aceasta ocazie si am zis sa profit de ea, sa schimb sistemul de lucru. Vreau sa dovedesc ca pot sa ma descurc. Daca nu acum, atunci cand? Sunt la o varsta la care inca imi mai pot permite mutari de genul asta, mai ales dupa ce am schimbat opt presedinti-directori generali".
 • Irina Radu isi va prelua functia chiar de la inceputul saptamanii viitoare si va ocupa un birou in noul sediu al viitorului KanalD.
 • Acesta este amplasat in vecinatatea Plaza Romania din cartierul Militari, in blocul care a fost construit de curand langa parcarea complexului comercial.
"Multi vor sa vina cu mine"
 • Potrivit informatiilor EVZ, dupa ce au aflat despre decizia directorului TVR 1 de a pleca la KanalD, mai multi angajati ai televiziunii de stat si-au exprimat dorinta de a parasi postul din Calea Dorobantilor.
 • Irina Radu spune ca, intr-adevar, a avut semnale in acest sens. "Deocamdata ma duc numai eu. Mai multi oameni din TVR au zis ca vor sa vina cu mine, insa nu poti sa spui daca au vorbit serios si daca o vor face", a afirmat ea.
 • Irina Radu a ocupat mai multe functii in cadrul TVR, de la realizator si prezentator la Director al Festivalului "Cerbul de Aur" (produs de TVR) si Director al Departamentului evenimente speciale. Ea a fost numita director al TVR 1 in septembrie 2004.
Director interimar
 • Televiziunea publica a numit deja un director interimar. Potrivit TVR, incepand de saptamana viitoare, activitatea TVR 1 va fi coordonata de actualul director de programe Horia Romanescu.
 • Postul pe care l-a parasit Irina Radu urmeaza sa fie scos la concurs, dupa aprobarea conditiilor de participare de catre Comitetul Director. In acest scop, anuntul va fi publicat in presa centrala, la avizierele de la sediul TVR si pe pagina de internet a televiziunii publice. Candidatii vor avea la dispozitie 15 zile calendaristice pentru a-si depune dosarele.
FORȚA MEDIA
 • Dogan Yayin Holding, firma care va lansa in Romania postul de televiziune KanalD, este detinuta in proportie de 66a de multimiliardarul Aydin Dogan. D.Y.H. este cel mai puternic trust de presa din Turcia si are, printre domeniile sale de activitate, operatiuni pe piata radio, TV (KanalD, CNN Turk), cablu si internet, precum si in domeniul editorial.
 • "Hürriyet", "Milliyet" sau "Fanatik" sunt doar cateva publicatii de mare tiraj editate de Dogan Media. Trustul a avut in 2004 o cifra de afaceri impresionanta: peste un miliard de dolari si un profit de 44 de milioane de dolari.
[ http://www.evz.ro/files/POZE/OCTOMBRIE/10/17Radu%20Irina_1_.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Sursa: http://www.evz.ro/ar...hp?artid=275561                                                                                                                                                                                                                            
Irina Radu

Edited by megafanro, 09 October 2006 - 22:12.


#87
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,729
 • Înscris: 07.04.2006

La KanalD, Irina Radu spera sa aiba libertatea pe care nu a avut-o la TVR 1                                   

                                  

Propunerea a primit-o chiar de ziua ei... si a zis ca «o fi vreun semn»

 • Schimbarile din audiovizualul romanesc, indiferent de notorietatea celui in cauza, zguduie presa o zi, doua, dupa care se lasa linistea. Asa s-a intamplat si cu Teo Trandafir dupa plecarea ei din Pro TV si, probabil, asa se va intampla si cu Irina Radu dupa plecarea ei din TVR 1, unde prezenta ei a fost mult mai discreta decat a lui Teo, dar cu o mai mare greutate - directorul canalului 1.
 • Si mai exista o diferenta, Irina a stat in televiziunea publica 15 ani, pe cand Teo doar 5.
 • Acum se schimba perspectiva compararii, pentru ca amandoua se vor afla in postura de directori. Daca dupa Teo s-a lasat linistea si, mai mult ca sigur, construieste schema programelor Romantica, la Irina Radu se amana putin momentul, pana luni, 16 octombrie, cand va ocupa fotoliul directorului de productie.
 • Irina Radu a acceptat sa ne povesteasca ieri, pe mail, despre cum a venit propunerea si de ce a acceptat atat de usor sa plece la Dogan Media. Irina Radu a lasat semne ca ar urma sa plece din TVR 1, chiar in seara lansarii serialului „La urgenta“, cand, la un moment dat, vorbind despre viitorul productiei, a scapat ceva de genul „... atat timp cat voi mai ramane la TVR 1...“ Si i-am explicat de ce nu mai pare o surpriza decizia ei, deja anticipata.
KanalD ar putea fi un post de divertisment...
- Irina Radu: Ce spirit de observatie… Nu m-am putut abtine, aveam nostalgii la lansare, inca mai am si acum… Sunt 15 ani!!! totusi, zeci de emisiuni, sute de probleme, sute de colaboratori.
- Gardianul: Negocierile tale cu Dogan Media au fost de lunga durata, dificile sau, dimpotriva, ati cazut usor de acord?
-  N-au durat mult, depinde cum evalueaza fiecare timpul. Directorul KanalD m-a contactat chiar de ziua mea - pe 19 septembrie. Eu mi-am zis ca o fi si asta vreun semn.
- Ce ti-au putut oferi noii angajatori, cu exceptia diversitatii, incat sa te incante acest transfer?
- Speranta ca pot face altceva, ca pot aplica o gandire comerciala, ca pot avea mai multa libertate in decizii, ca pot „abuza“ de creativitatea mea. Si pur si simplu mi-au placut oamenii. Eu am mers totdeauna si pe instinct; lucrez bine cu oricine, daca imi propun, dar nu dau aceleasi rezultate cand lucrez cu oameni care nu-mi plac.
- Ce echipa are deja KanalD? Nu se stie decat ca sunteti doi directori. Banuiesc ca echipa conteaza foarte mult pentru un director de productie...
- Echipa e in formare. Mi s-a promis ca pot sa-mi construiesc o echipa. Si sunt oameni buni pe piata; nu e politicos sa va dau eu nume sau sa spun pe cine am vazut acolo; asta va va spune directorul general - dna Hatice Kolat - dar acum este la Cannes pentru a contracta diverse productii.
- In acest sens, cine este dispus sa ti se alature din randul angajatilor TVR?
- Multi si-au manifestat dorinta sa lucram impreuna si chiar ma bucur ca reprezint o garantie. Nici eu nu am facut promisiuni, nici oamenii nu pleaca usor de nicaieri; probabil doar o parte dintre cei care spun „vin si eu“ chiar vor veni, da e normal sa fie asa.
- Cand se preconizeaza lansarea noului post tv si carui tip de telespectator i se va adresa, aici referindu-ne la profilul programelor, daca va fi tot un post comercial generalist si, daca da, cine i-ar fi concurent pe piata media autohtona?
- Nu cred ca eu trebuie sa fac prognoze sau comunicari neoficiale - nu e profesionist; trebuie sa ajung acolo, sa aflu cat mai multe si sa fiu parte a deciziei finale.
Orice post apare „fura“ din audienta celorlalte; unele mai mult, unele mai putin. Un rezultat cere ani de munca, nu cred ca se gandeste nimeni la un boom peste noapte. Principala preocupare e divertismentul; si chiar cred ca romanii au nevoie de divertisment in toate tipurile de emisiuni. Se vede si din audiente. Acum granita a devenit foarte subtire intre speciile jurnalistice. Ce fel de emisiuni vom avea? Suna prea optimist daca spun „De succes“?!
Sursa:  http://www.gardianul...r_1-s85392.html
                                    

Edited by megafanro, 10 October 2006 - 22:16.


#88
Lucian M

Lucian M

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 740
 • Înscris: 12.04.2005
Televiziune

Irina Radu pleacă la turci

Începând de luni, directoarea de programe a Televiziunii Române, Irina Radu, și-a încetat contractul de colaborare cu instituția, fiind angajată pe același post la Kanal D, patronat de Dogan Media. Conform unor surse din interiorul Media Pro, există o legătură strânsă între plecarea Irinei Radu și mutarea neașteptată a lui Teo Trandafir de la Realitatea Media la Kanal D. Kanal D va fi lansat cel mai probabil în perioada Sărbătorilor de iarnă. În ultima perioadă, reprezentanții postului tv au încercat racolarea și altor vedete tv, precum Mihaela Rădulescu, Robert Turcescu sau Lucian Mândruță. (V.I.)

http://www.adevarulo...rci_202947.html

Edited by Lucian M, 20 October 2006 - 00:41.


#89
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,729
 • Înscris: 07.04.2006

 Lucian M, on Oct 20 2006, 01:40, said:

Televiziune

Irina Radu pleacă la turci

Începând de luni, directoarea de programe a Televiziunii Române, Irina Radu, și-a încetat contractul de colaborare cu instituția, fiind angajată pe același post la Kanal D, patronat de Dogan Media. Conform unor surse din interiorul Media Pro, există o legătură strânsă între plecarea Irinei Radu și mutarea neașteptată a lui Teo Trandafir de la Realitatea Media la Kanal D. Kanal D va fi lansat cel mai probabil în perioada Sărbătorilor de iarnă. În ultima perioadă, reprezentanții postului tv au încercat racolarea și altor vedete tv, precum Mihaela Rădulescu, Robert Turcescu sau Lucian Mândruță. (V.I.)

http://www.adevarulo...rci_202947.html
:ewwpu:  :ewwpu: Attached File  question.gif   1.08K   13 downloadsAttached File  question.gif   1.08K   13 downloads...mutarea neașteptată a lui Teo Trandafir de la Realitatea Media la Kanal D.Attached File  question.gif   1.08K   13 downloads :scratchchin:  :scratchchin: Attached File  question.gif   1.08K   13 downloads
--------------------------------
Attached File  drunk.gif   13.76K   7 downloadsAttached File  gossip.gif   36.52K   9 downloads

#90
Lucian M

Lucian M

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 740
 • Înscris: 12.04.2005
Dogan Media ia un credit de 1,5 mil. euro

Dogan Media International, filiala locala a celui mai mare trust de presa din Turcia, Dogan Yayin Holding, vrea sa contracteze un credit in valoare de maximum 1,5 mil. euro, potrivit datelor din Monitorul Oficial. Creditul va fi contractat de la Finansbank Romania sau de la alta unitate bancara de pe teritoriul Romaniei. Aprobarea contractarii creditului se va face in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din data de 4 noiembrie 2006. In vara acestui an, compania Dogan Media International a obtinut licenta pentru infiintarea unui post de televiziune in Romania.

http://www.zf.ro/art..._mil__euro.html

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate