![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
sound bank
Last Updated: Oct 17 2003 16:49, Started by
Ares
, May 08 2003 06:59
·
0

Posted 08 May 2003 - 06:59

Caut o galerie de sunete free pentru niste animatii in Flash. Vreo idee cineva? :help: La www.swish-tutorials am dat de niste fundaluri interesante, dar pe mine ma intereseaza ceva de genul unui tipat de vultur, scrashnet de rotzi, etc. :rolleyes:
|
Posted 08 May 2003 - 15:26

unde? :drac: dar nu pe cd, vreau sa le pot downloada :drac:
|
Posted 08 May 2003 - 17:03

pe bani... banuiesc ca poti sa cauti site-uri de clip-art care au si grafica si sunete, dar pe mine ma interesa ceva mai "free" :)
|
Posted 01 June 2003 - 12:14

http://www.flashthie...und/beats/1.htm - aici sunt ceva sunete.
ares - www.swish-tutorials nu mai merge. As dori si eu ceva sunete pentru butoane.Stie cineva ceva ? |
Posted 01 June 2003 - 12:17

mda... poate pentru ca am fost eu indeajuns de inteligent sa pun fara com :)
www.swish-tutorials.com (verificat acum 2 secunde) |
Posted 01 June 2003 - 12:49

Vad ca merge acum.
Intradevar nu ai pus .com Am intrat si eu si mi-am facut cont , dar nu am gasit sunete pentru butoane ci doar melodii de fundal. Unde pot sa gasesc sunete free pentru butoane ? |
Posted 17 October 2003 - 16:49

ia si tu un swf care are sunetele care iti plac , decompileaza si asa faci rost de sunete ....................... FREE !
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users