[PODCAST] Job-ul de fotograf
Last Updated: Jun 11 2023 07:06, Started by
cybered01
, Jun 10 2023 12:57
·
1

Posted 10 June 2023 - 12:57

Salutare! Roast me cat puteti de mult, orice critica este un mesaj constructiv(in limita bunului simt, bineinteles). Ce am gresit la acest interviu, ce pot imbunatatii?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/fJPNg5j-45w?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 11 June 2023 - 07:06

Te roast eu :
1. Fa-ti temele inainte. 2. Prea lung si diluat. Scurt si concis, always better. 3. Prezinta corespunzator persoana. "ics este fotograf de evenimente/studio/etc si face poze (sau are studio) in Craiova" 4. Cauta oameni pasionati de domeniul pe care il prezinti. Va fi mult mai usor sa legi conversatii captivante. In cazul de fata nu se vede pasiune. Doar o domnisorica complet nesigura. Dupa 5 ani. Dupa ce a inceput cu partea de "laborator"(photoshop, haha). Si care nu stie ca fotografie inseamna sa stapanesti lumina, adica toata tehnica aia legata de setari, lumini, directie, umbrire etc etc. Si care nu stie ca imaginile de la un eveniment trebuie sa ii reprezinte pe protagonisti. (am prins o frantura in care spune ceva despre dificultati in anumite ipostaze - normal ca apar dificultati cand vrei sa pozezi pe motocicleta o persoana care n-a atins niciodata o motocicleta...) Faptul ca a stat 2 ore dupa o buburuza pe care o tot sacaia nu arata pasiune ci doar ca nu stia ce face. Acelasi punct 1 de la tine se aplica si in cazul asta... Inteleg ca podcastul ar fi trebui sa fie un fel de promovare a domnisoarei fotograf, insa e plin de stangacii, de ambele parti. Am vazut si ceva imagini ale domnitei. Unele bunicele, altele praf. Lipsa de consistenta arata ca "laboratorul" nu poate sa faca minuni cand materia prima este esuata... |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users