Recomandare host VPS
Last Updated: May 11 2023 19:50, Started by
brenhialis
, May 10 2023 10:39
·
2

Posted 10 May 2023 - 10:39

Va salut,
De ceva timp dezvolt un server privat pentru un joc, acum a cam venit momentul sa il pun pe host si sa ii dau drumul la beta-testing. Jocul e un fel de METIN 2, cam acelasi sistem cu farming, grinding, etc. O sa trebuiasca sa instalez pe server Visual studio code, dbeaver, postgresql si alte cateva chestii. Am cateva intrebari in legatura cu asta, pentru cei experimentati : 1. Sa fie CPU sau RAM mai mult? Eu m-am gandit la 16-32gb RAM si 6-12 CPU (ar fi necesar sa tina cam 100 de player online tot timpul) 2. Puteti sa imi recomandati o firma care se ocupa cu hosting, sa fie seriosi si sa nu pice non-stop? Va multumesc. |
Posted 10 May 2023 - 12:51

La asa resurse mai bine un dedicat. Vezi ca la hetzner sunt preturi bune si setup-ul e destul de rapid.
|
Posted 10 May 2023 - 12:52

Greu de recomandat RAM si CPU necesar fara sa cunosc in detaliu acel joc.
Dar poti face teste si faci upgrade daca e nevoie. Ma gandesc ca vrei latente mici in Romania si atunci e bun un server in Bucuresti (care e ok pentru orice locatie din tara ca in Bucuresti sunt interconectati fizici providerii internet). Vezi https://intovps.com Poti plati VPS-ul per luna sau per ora (daca nu ai nevoie sa ruleze mult) si poti face upgrade singur oricand. |
Posted 10 May 2023 - 22:09

Poti verifica pe linode.com daca gasesti ceva ok pentru nevoile tale.
|
Posted 11 May 2023 - 19:50

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users