Statistici
Last Updated: Jan 27 2023 09:17, Started by
popandi
, Jan 20 2023 14:07
·
2

Posted 20 January 2023 - 14:07

Am site WEB și recent am făcut pe o pagină o listă cu cărțile din bibliotecă. Când dau click pe un autor sunt trimis printr-un link la cartea respectivă care e încărcată în drive.
Intrebare - cum as putea pune un contor care să-mi afișeze de câte ori a fost accesată cartea respectivă. Si apoi voi multiplica pt fiecare carte Mulșumesc PS. Dacă nu aici trebuia să postez, scuze |
Posted 20 January 2023 - 14:31

Pe ce platformă e făcut saitul? Dacă e wordpress, sunt deja pluginuri.
|
Posted 20 January 2023 - 19:34

Poti monitoriza prin Google Analytics - https://www.optimize...ogle-analytics/
Dar se pierd din accesari daca e blocat GA de vreun ad/blocker... Sau poti pune link-uri din unaltrahatderedirector.pentruprosti si asa vei avea evidenta in contul respectiv. |
Posted 23 January 2023 - 08:17

Posted 26 January 2023 - 10:49

Am site WEB și recent am făcut pe o pagină o listă cu cărțile din bibliotecă. Când dau click pe un autor sunt trimis printr-un link la cartea respectivă care e încărcată în drive. Intrebare - cum as putea pune un contor care să-mi afișeze de câte ori a fost accesată cartea respectivă. Si apoi voi multiplica pt fiecare carte Mulșumesc PS. Dacă nu aici trebuia să postez, scuze Folosind un plugin: Există mai multe plugin-uri disponibile pentru UCoz care pot fi utilizate pentru a contoriza accesările linkurilor. Un exemplu este "Link Counter". Folosind codul Javascript: Puteți utiliza o funcție Javascript pentru a contoriza accesările linkurilor. Puteți crea o variabilă globală care va fi incrementată când se face clic pe link și apoi afișați valoarea acestei variabile într-un element HTML. Folosind Google Analytics: Puteți utiliza Google Analytics pentru a urmări traficul pe site-ul dvs. și pentru a vedea câte accesări au avut loc pentru fiecare link în parte. Folosind UCoz Statistici: UCoz oferă propriile statistici pentru site-ul dvs. unde puteți vedea numărul de accesări la pagini, și link-urile accesate. După ce ați contorizat accesările la link-urile dvs., puteți utiliza aceste informații pentru a calcula câte accesări au avut loc pentru fiecare carte în parte |
Posted 27 January 2023 - 09:17

Există mai multe modalități de a contoriza accesările linkurilor pe un site UCoz: Folosind un plugin: Există mai multe plugin-uri disponibile pentru UCoz care pot fi utilizate pentru a contoriza accesările linkurilor. Un exemplu este "Link Counter". Folosind codul Javascript: Puteți utiliza o funcție Javascript pentru a contoriza accesările linkurilor. Puteți crea o variabilă globală care va fi incrementată când se face clic pe link și apoi afișați valoarea acestei variabile într-un element HTML. Folosind Google Analytics: Puteți utiliza Google Analytics pentru a urmări traficul pe site-ul dvs. și pentru a vedea câte accesări au avut loc pentru fiecare link în parte. Folosind UCoz Statistici: UCoz oferă propriile statistici pentru site-ul dvs. unde puteți vedea numărul de accesări la pagini, și link-urile accesate. După ce ați contorizat accesările la link-urile dvs., puteți utiliza aceste informații pentru a calcula câte accesări au avut loc pentru fiecare carte în parte |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users