Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare pardoseala

Copii din parc si parintii

Cum comand medicamentul lenalidom...

Instaleaza TBS-5580 in Linux
 Recomandare supraveghere video

Merita sa cumpar masina cu daune?

Folosirea subconstientului (pt a-...

Problema panou disjunctoare
 Sfat achiziție sacou barba&#...

Alternativa la incalzirea cu gaz

Ai in casa un termometru cu Mercu...

Card pentru plati facturi si cump...
 Acte dupa casatorie

Pauza inclusa in program

Cum se calculeaza salariul minim ...

Alimentare GPL

Statistici

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

popandi

popandi

Junior Member

• Grup: Junior Members
Am site WEB și recent am făcut  pe o pagină o listă cu cărțile din bibliotecă. Când dau click pe un autor sunt trimis printr-un link la cartea respectivă care e încărcată în drive.
Intrebare - cum as putea pune un contor care să-mi afișeze de câte ori a fost accesată cartea respectivă. Si apoi voi multiplica pt fiecare carte
Mulșumesc
PS. Dacă nu aici trebuia să postez, scuze

NelsonMandravela

NelsonMandravela

Active Member

• Grup: Members
Pe ce platformă e făcut saitul? Dacă e wordpress, sunt deja pluginuri.

tigerheart

tigerheart

Savage Member

• Grup: Senior Members
Poti monitoriza prin Google Analytics - https://www.optimize...ogle-analytics/
Dar se pierd din accesari daca e blocat GA de vreun ad/blocker... Sau poti pune link-uri din unaltrahatderedirector.pentruprosti si asa vei avea evidenta in contul respectiv.

popandi

popandi

Junior Member

View PostNelsonMandela, on 20 ianuarie 2023 - 14:31, said:

Pe ce platformă e făcut saitul? Dacă e wordpress, sunt deja pluginuri.
UCoz
Am si aici pluginuri dar nu prea stiu cum să procedez

wertyck

wertyck

Guru Member

• Grup: Senior Members

View Postpopandi, on 20 ianuarie 2023 - 14:07, said:

Am site WEB și recent am făcut  pe o pagină o listă cu cărțile din bibliotecă. Când dau click pe un autor sunt trimis printr-un link la cartea respectivă care e încărcată în drive.
Intrebare - cum as putea pune un contor care să-mi afișeze de câte ori a fost accesată cartea respectivă. Si apoi voi multiplica pt fiecare carte
Mulșumesc
PS. Dacă nu aici trebuia să postez, scuze
Există mai multe modalități de a contoriza accesările linkurilor pe un site UCoz:
Folosind un plugin: Există mai multe plugin-uri disponibile pentru UCoz care pot fi utilizate pentru a contoriza accesările linkurilor. Un exemplu este "Link Counter".
Folosind codul Javascript: Puteți utiliza o funcție Javascript pentru a contoriza accesările linkurilor. Puteți crea o variabilă globală care va fi incrementată când se face clic pe link și apoi afișați valoarea acestei variabile într-un element HTML.
Folosind Google Analytics: Puteți utiliza Google Analytics pentru a urmări traficul pe site-ul dvs. și pentru a vedea câte accesări au avut loc pentru fiecare link în parte.
Folosind UCoz Statistici: UCoz oferă propriile statistici pentru site-ul dvs. unde puteți vedea numărul de accesări la pagini, și link-urile accesate.
După ce ați contorizat accesările la link-urile dvs., puteți utiliza aceste informații pentru a calcula câte accesări au avut loc pentru fiecare carte în parte

popandi

popandi

Junior Member

View Postwertyck, on 26 ianuarie 2023 - 10:49, said:

Există mai multe modalități de a contoriza accesările linkurilor pe un site UCoz:
Folosind un plugin: Există mai multe plugin-uri disponibile pentru UCoz care pot fi utilizate pentru a contoriza accesările linkurilor. Un exemplu este "Link Counter".
Folosind codul Javascript: Puteți utiliza o funcție Javascript pentru a contoriza accesările linkurilor. Puteți crea o variabilă globală care va fi incrementată când se face clic pe link și apoi afișați valoarea acestei variabile într-un element HTML.
Folosind Google Analytics: Puteți utiliza Google Analytics pentru a urmări traficul pe site-ul dvs. și pentru a vedea câte accesări au avut loc pentru fiecare link în parte.
Folosind UCoz Statistici: UCoz oferă propriile statistici pentru site-ul dvs. unde puteți vedea numărul de accesări la pagini, și link-urile accesate.
După ce ați contorizat accesările la link-urile dvs., puteți utiliza aceste informații pentru a calcula câte accesări au avut loc pentru fiecare carte în parte
Mulțumesc pentru informații. Dar asta e problema. Că nu știu cum să fac acest lucru. Poate voi reuși să-i dau de capăt. Dacă nu, asta e

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate