![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Monitor LED IPS Lenovo L27m-30 27"
Last Updated: Jan 08 2023 13:39, Started by
juannn
, Jan 06 2023 18:51
·
0

Posted 06 January 2023 - 18:51

Mi-am cumparat un monitor led ips lenovo de 27" iar in momentul cind il conectez la laptop pe portul usbc/tunderbold4 la 75hz se aude un tauit/bazait enervant din el. Nu se aude tare dar se aude.....am incercat sa-l dau pe mute din meniu si se mai atenueaza acel tauit dar nu dispare de tot. Cind conectez telefonul la el pe usbc nu se mai aude. Stie cineva daca se mai poate face ceva sau il dau retur si iau alt model cu usbc/tunderbolt4?
|
Posted 06 January 2023 - 20:59

Posibil sa tiuie un inductor, caz in care nu vei avea ce face. Daca te deranjeaza, da-i retur.
Poti sa iei acelasi model deoarece problema nu se datoreaza modelului ci unei componente, chestie care se poate intampla teoretic la oricare model. |
Posted 07 January 2023 - 02:01

E coil whine de la sursa de alimentare care incarca si laptopul in acel timp - e specific surselor de putere cand sunt in sarcina.
|
Posted 08 January 2023 - 13:12

Vreau sa-i fac retur ca e de proasta calitate monitorul.
Am citit si pe forumul oficial lenovo si intradevar e coil whine. Insa am incercat sa-l conectez numai pe HDMI si tot se aude tauitul respectiv. Ce am reusit dupa multe incercari...a fost sa-i reduc refreshul la 60HZ si zgomotul abia mai e perceptibil. Am incercat sa-l duc la 50hz si se aude bazaitul ca la 75Hz. Singura solutie ca sa ramana mai putin zgomotos e sa-l dau pe mute si sa-l las la 60hz. Vreau sa va intreb altceva.... Daca iau un monitor numai cu HDMI ce fel de docking station sa folosesc ca sa conectez laptopul prin usbc/tunderbolr4 la docking station ca sa-l si incarce il acelasi timp. Tot la docking station as dori sa conectez si recieverul bluetooth de la tastatura si mouse. |
Posted 08 January 2023 - 13:39

Orice dongle cu Usb-c pass through. Bineînțeles, o sa ai nevoie și de un alimentator Usb-c PD de putere (dacă laptopul nu are unul pe care sa îl legi la dongle/dock).
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users