![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Hrănitoare automate pentru doua pisici
Last Updated: Jan 06 2023 16:01, Started by
Ami7777
, Jan 04 2023 16:09
·
2

Posted 04 January 2023 - 16:09

Locuiesc la casa și am doua pisici care trăiesc in exteriorul casei (doar cand e ger intra seara in casa, sa doarmă, pe hol). Le hrănesc dimineața si seara, ele știu deja aproximativ orele și așteaptă pe pervazul de la bucatarie sa ies și sa le dau bolurile cu mâncare. Nu am găsit soluție pentru problema cu care ma confrunt așa ca va rog sfaturi! In cazul in care lipsesc 3-4 zile ocazional de acasă ( nu iarna!) cum pot hrăni doua pisici avand doua automate de hrana, fără sa existe posibilitatea ca una dintre pisici sa ronțăie ambele portii de mâncare si cealaltă sa rămână fără mâncare? As pune cele doua automate in doua țarcuri diferite care sa aibă ușița cu cip. Aveți alte idei?
|
Posted 04 January 2023 - 16:28

Sunt unii care s-au gandit si la treaba asta https://gadget-live....t-for-your-cat/
|
Posted 04 January 2023 - 16:43

S-or fi gandit unii, dar se poate cumpara produsul acum cand vrea initiatorul?
Eu as spune ca nu. |
Posted 04 January 2023 - 16:55

@trid_ovi: Chestia catre catre ai pus link e doar o idee frumos ambalata, fara sa existe nimic functional: ‘If you find interesting know that it is still a draft and Indiegogo can purchase for about $ 150, but then, if they get that this is released to the market, will be priced at $ 250, …’.
In plus aici <https://www.indiegog...our-cat-s-face/> zice ‘This campaign is closed’ si ‘Now Pre-Order at www.42ark.com’, link care te duce in balarii (domeniul nu mai este alocat pentru nimic util). Mai combini cu laudele din dreapa paginii mai jos datate de prin 2014…2015 si e clar ca a fost o teapa si asa a ramas (sau ma rog, a disparut cu totu’). |
Posted 04 January 2023 - 18:35

Se rezolva simplu de tot, puneti portii duble pentru zilele cit sinteti plecat si gata.
In cel mai rau caz una se ingrasa mai tare decit cealalta da nu moare de foame niciuna. |
Posted 04 January 2023 - 20:00

Folosesti o singura hranitoare care sa se deschida de trei ori la interval de 10 minute. E imposibil ca numai o pisica sa manance toate trei portiile.
|
Posted 04 January 2023 - 21:47

pisicile supraviețuiesc lejer 3-4 zile fără bobițe!
(mai o vrabie, mai un șoarec, iar dacă nu vor hrană naturală - tomberoanele gem de resturi...) (tu ai zis că trăiesc afară, nu io ![]() |
Posted 05 January 2023 - 07:42

Aveți alte idei? Presupunand ca nu sunt decat 2 pisici in zona la orele la care se serveste mancarea, ar fi imposibil ca una din pisici sa manance in acelasi timp din 2 autofeedere. |
Posted 05 January 2023 - 10:48

Multumesc pentru idei, dar deocamdată nici una nu îmi da asigurarea ca fiecare pisica își va primi portia sa de mâncare de doua ori pe zi
![]() |
Posted 06 January 2023 - 15:40

Aceeasi problema am si eu.
Pun bobite la greu cand plec mai mult de acasa . Si un vas mare cu apa. |
|
Posted 06 January 2023 - 16:01

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users