Nelămurire magic remote LG
Last Updated: Dec 17 2022 20:49, Started by
lely
, Dec 17 2022 17:17
·
1

Posted 17 December 2022 - 17:17

Salutare. Am achiziționat recent un tv LG cu magic remote, telecomandă care îmi place grozav. Deoarece diagonala de 50" mi se pare că e cam mică pentru living, tv-ul va ajunge într-unul din dormitoare, iar în living voi lua unul mai mare, probabil tot LG.Cum de-a lungul timpului am constatat că între două tv-uri ale aceleiași mărci telecomenzile pot fi schimbate între ele, bănuiesc că și la LG e valabil. Problema e că această telecomandă funcționează chiar dacă TV-ul și telecomanda sunt in camere diferite, despărțite de două ziduri și cu ușile închise. Întrebarea este dacă nu vor apărea interferențe între aparate, nu mi-ar surâde să urmăresc un film în living iar altcineva la etaj să schimbe canalele, volumul său vreo aplicație haotic și să ne încurcăm reciproc...
|
Posted 17 December 2022 - 17:36

Uite aici:
https://www.lg.com/u...wner manual.pdf How to deregister the Magic Remote Press the (BACK) and (Home) buttons at the same time, for five seconds, to unpair the Magic Remote with your TV. * Pressing and holding the (EXIT to LIVE) button will let you cancel and re-register Magic Remote at once. |
Posted 17 December 2022 - 17:58

Interesant, mulțumesc. Bănuiesc că după reînregistrare, vor rămâne împerecheate doar TV-ul și telecomanda lui, nu?
|
Posted 17 December 2022 - 18:44

lely, on 17 decembrie 2022 - 17:17, said:
Salutare. Am achiziționat recent un tv LG cu magic remote, telecomandă care îmi place grozav. Deoarece diagonala de 50" mi se pare că e cam mică pentru living, tv-ul va ajunge într-unul din dormitoare, iar în living voi lua unul mai mare, probabil tot LG.Cum de-a lungul timpului am constatat că între două tv-uri ale aceleiași mărci telecomenzile pot fi schimbate între ele, bănuiesc că și la LG e valabil. Problema e că această telecomandă funcționează chiar dacă TV-ul și telecomanda sunt in camere diferite, despărțite de două ziduri și cu ușile închise. Întrebarea este dacă nu vor apărea interferențe între aparate, nu mi-ar surâde să urmăresc un film în living iar altcineva la etaj să schimbe canalele, volumul său vreo aplicație haotic și să ne încurcăm reciproc... La fel am si eu si nu interfereaza una cu alta. De ex am in dormitor un tv si in living altul. Nu am probleme, cand trec dintr-o camera in alta pur si simplu merge tv-ul care trebuie ![]() |
Posted 17 December 2022 - 20:49

Nu o sa ai probleme. Magic remote-ul se împerechează cu tv-ul prin bluetooth si nu va influența celălalt tv. De aceea merge si din alta camera pentru ca spre deosebire de telecomanda clasica care e pe Infrarosul, bluetooth-ul e prin unde radio.
Edited by razordan18, 17 December 2022 - 20:51. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users