![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Requires GSF
Last Updated: Dec 15 2022 13:23, Started by
donPedros
, Dec 15 2022 10:42
·
1

Posted 15 December 2022 - 10:42

Buna ziua,
In Aurora store mai la toate aplicatiile apare indicatia : Requires GSF Imi poate explica cineva ce inseamna asta ? Ca si completare, mi-am luat o tableta Huawei Matepad 11(inca e pe drum la curier) si caut informatii despre instalarea aplicatiilor care le aveam instalate pe un dispzitiv cu GMS. Multumesc. |
Posted 15 December 2022 - 10:54

Inseamna Google Store Framework - adica sa ai instalate serviciile Google. Am gasit un ghid usor pe Google despre cum sa il instalezi:
Go to your phone's files and open the USB drive. Look for the Google installation folder and tap on it. Tap on the seventh file which will be Google Services Framework. Tap Allow. Tap Install and wait. Once installed, tap Done. Sper ca merge, nu am incercat personal. |
Posted 15 December 2022 - 11:26

Merge oare si pe dispozitive Huawei fara GMS, dupa cum am scris mai sus ?
Edited by Ciubex, 15 December 2022 - 11:34. |
Posted 15 December 2022 - 11:54

https://stackoverflo...le-mobile-servi
Daca cere GSF, are nevoie de GSF. Daca nu cere GSF, nu are nevoie de GSF. La fel si cu GMS. N-are treaba una cu alta, in situatia ta. |
Posted 15 December 2022 - 12:39

Is eu greu de cap, dar tot nu-s lamurit, pot instala aplicatii care solicita GSF pe dispozitive Huawei ?
Multumesc. |
Posted 15 December 2022 - 13:23

Da, poți instala însă fie nu vor merge, fie vor avea funcționalitate limitată fie, în cel mai bun caz, vor merge și doar vor afișa acel mesaj.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users