Monitor portabil
Last Updated: Feb 08 2023 13:47, Started by
Hazideon
, Dec 13 2022 00:22
·
6

Posted 13 December 2022 - 00:22

Salutare!
Daca sunt printre voi persoane care folosesc un monitor portabil, m-ar ajuta foarte tare un feedback din partea voastra si eventual o recomandare. Pe amazon am vazut ca sunt destul de laudate monitoarele Arzopa, au un pret destul de bun, dar bineinteles ca printre multe review-uri pozitive se mai gaseste cate unul total iesit din context care ma face sa mai stau putin pe ganduri in legatura cu achizitia unui astfel de device. Detineti asa ceva? Ati intampinat probleme? Il utilizati pe laptop cu sistem de operare Windows/MacOS? Cum sunt culorile? Am luat in calcul si optiunea de a utiliza un ipad pe post de second screen, dar mi se pare ca e putin cam mic un display de 10", iar pe ipad pro cu siguranta nu o sa dau banii. ![]() PS: Stiu ca un "monitor normal" e mai bun, am acasa, dar avand in vedere ca vreau un monitor pe care sa-l pun in ghiozdan langa laptop cand sunt plecat din tara, cred ca aceasta ar fi cea mai optima solutie. |
Posted 13 December 2022 - 01:28

Acum ceva vreme ma batea si pe mine gandul. Dupa multe cautari si comparatii, cel mai bun am gasit a fi:
ASUS ZenScreen Touch MB16AMT 15.6" Vezi ca sunt mai multe variante de ASUS Zenscreen. Cel mentionat are baterie proprie, multi-touch, IPS, USB C, FULL HD, .... adica ceva intradevar mobil Pretul este destul de piperat, si nu scade de ani de zile. Nici macar de BF sau alte ocazii. |
Posted 13 December 2022 - 08:57

@OP, care este sursa imaginii, laptop, tabletă, smartphone ?
Dacă sursa este laptop atunci cel mai potrivit ar fi un monitor Arzo.. de 17", celelalte sunt prea mici. Unii ar economisi banii daţi pe un astfel de monitor şi ar trece direct la un laptop cu ecran de 17". |
Posted 13 December 2022 - 08:57

Am cumparat eu doua monitoare portabile ARZOPA, 15.6" si sunt foarte multumit de claritatea oferita. Chiar recomand asa ceva pentru cei ce lucreaza remote si au nevoie de mobilitate.
|
Posted 13 December 2022 - 08:58

Posted 13 December 2022 - 09:17

Acum ceva vreme ma batea si pe mine gandul. Dupa multe cautari si comparatii, cel mai bun am gasit a fi: ASUS ZenScreen Touch MB16AMT 15.6" Vezi ca sunt mai multe variante de ASUS Zenscreen. Cel mentionat are baterie proprie, multi-touch, IPS, USB C, FULL HD, .... adica ceva intradevar mobil Pretul este destul de piperat, si nu scade de ani de zile. Nici macar de BF sau alte ocazii.
@OP, care este sursa imaginii, laptop, tabletă, smartphone ? Dacă sursa este laptop atunci cel mai potrivit ar fi un monitor Arzo.. de 17", celelalte sunt prea mici. Unii ar economisi banii daţi pe un astfel de monitor şi ar trece direct la un laptop cu ecran de 17".
Am cumparat eu doua monitoare portabile ARZOPA, 15.6" si sunt foarte multumit de claritatea oferita. Chiar recomand asa ceva pentru cei ce lucreaza remote si au nevoie de mobilitate.
Dar ecranul de la laptop ce are? |
Posted 13 December 2022 - 11:42

Posted 08 February 2023 - 13:47

Am eu un monitor ASUS ZenScreen Touch MB16AMT 15.6 daca te mai intereseaza . Este nou , l-am cumparat pe 2 ianuarie 2023 .
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users