![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Oludeniz sau Kemer
Last Updated: May 06 2023 18:46, Started by
gpopovici
, Aug 21 2022 17:57
·
3

Posted 21 August 2022 - 17:57

Va salut cu prietenie.
Doresc sa aleg pentru parintii mei, ~ 60 de ani, o locatie in Turcia. Din ce am analizat, am ramas sa aleg intre Liberty Lykia din Oludeniz sau Rixos Premium Tekirova, de langa Kemer. Voi ce m-ati sfatui sa aleg? Preturile sunt apropiate. A fost cineva in aceste 2 locatii/localitati? Cum sunt plajele? Cum a fost cazarea? Unde sunt mai multe locuri de vizitat? Multumesc. |
Posted 21 August 2022 - 18:37

M-am uitat la preturi. Am ramas masca. De banii aia, de jumate din banii aia poti face o excursie frumoasa in Kenya, pentru doua saptamani.
Stiu ca n-are legatura cu Turcia dar poate ca te-ar ajuta aceasta varianta.. |
Posted 21 August 2022 - 20:22

gpopovici, on 21 august 2022 - 17:57, said:
Doresc sa aleg pentru parintii mei, ~ 60 de ani, o locatie in Turcia. Din ce am analizat, am ramas sa aleg intre Liberty Lykia din Oludeniz sau Rixos Premium Tekirova, de langa Kemer. gpopovici, on 21 august 2022 - 17:57, said:
A fost cineva in aceste 2 locatii/localitati? Posibilitati de distractie, da, exista. Oludeniz e un centru international al amatorilor de parapanta ![]() Ar mai fi telefericul care urca pe muntele Babadag sau croaziera pe mare de pe plaja din Oludeniz. In rest, nu stiu nimic altceva. Poate in Fethiye... Edited by zuv, 21 August 2022 - 20:27. |
Posted 21 August 2022 - 20:36

adisz, on 21 august 2022 - 18:37, said:
M-am uitat la preturi. Am ramas masca. De banii aia, de jumate din banii aia poti face o excursie frumoasa in Kenya, pentru doua saptamani. Stiu ca n-are legatura cu Turcia dar poate ca te-ar ajuta aceasta varianta.. Vrei zone misto, vrei cele mai bune resorturi din zona aia, cam tre sa platesti. Nu mai zic de faptul ca se iau biletele pe ultima suta de metri. Nu prea mai exista turism ieftin, din ce am vazut, daca ai anumite pretentii. |
Posted 21 August 2022 - 21:10

Posted 22 August 2022 - 04:44

nici oludeniz și nici kemer nu e ce cauți. La lykia world plaja e din pietre, pietroaie în apă și intrare foarte abruptă. La kemer la fel. Dacă vrei plajă cu nisip alege side sau lara sau belek
|
Posted 22 August 2022 - 10:30

zuv, on 21 august 2022 - 20:22, said:
Din ce vad pe harta, ambele hoteluri sunt izolate. Mi se par greu accesibile, personal n-as alege nici unul dintre ele. Prin zona Lara-Antalya te-ai uitat? Sunt hoteluri cel putin la fel de OK si in plus ai acces destul de usor in Antalya, in oras. In Oludeniz am fost. Am pus poze pe aici, pe un topic dedicat. Plaja nu mi se pare potrivita pentru cineva de 60 de ani. Apa e minunata la culoare insa in 3-4m de la mal iti ajunge la gat. Ma rog, n-am incercat toti cei cateva sute de metri de plaja. Exista insa si optiunea Blue Lagoon, care s-ar potrivi varstei. Toate astea-s insa la vreo 3km de hotelul mentionat... Posibilitati de distractie, da, exista. Oludeniz e un centru international al amatorilor de parapanta ![]() Ar mai fi telefericul care urca pe muntele Babadag sau croaziera pe mare de pe plaja din Oludeniz. In rest, nu stiu nimic altceva. Poate in Fethiye... Multumesc de raspuns. Am vazut pozele si am citit. Sunt foarte in dubiu. Chiar asa abrupta este intrarea in apa la Liberty Likya si in zona Oludeniz? Din pozele tale parea faina zona. rottweiler2007, on 22 august 2022 - 04:44, said:
nici oludeniz și nici kemer nu e ce cauți. La lykia world plaja e din pietre, pietroaie în apă și intrare foarte abruptă. La kemer la fel. Dacă vrei plajă cu nisip alege side sau lara sau belek Cum este plaja in Oludeniz? Din ce am vazut, Liberty Lykia este intr-un colt la iesire. Cum este plaja la Laguna Albastra? Intrare in apa, tot la fel, abrupta? Ei nu vor Belek, pt ca nu este un peisaj destul de frumos. Pentru ei, peisajul e un criteriu important. Ma tot, gandesc, oare Turcia nu e locatia potrivita pentru ei? Ar trebui sa vireze spre Grecia? Pt Grecia, aveti ceva recomandari de resorturi/insule? Va multumesc mult si apreciez. |
Posted 22 August 2022 - 10:34

gpopovici, on 22 august 2022 - 10:30, said:
Multumesc de raspuns. Am vazut pozele si am citit. Sunt foarte in dubiu. Chiar asa abrupta este intrarea in apa la Liberty Likya si in zona Oludeniz? Din pozele tale parea faina zona. Cum este plaja in Oludeniz? Din ce am vazut, Liberty Lykia este intr-un colt la iesire. Cum este plaja la Laguna Albastra? Intrare in apa, tot la fel, abrupta? Ei nu vor Belek, pt ca nu este un peisaj destul de frumos. Pentru ei, peisajul e un criteriu important. Ma tot, gandesc, oare Turcia nu e locatia potrivita pentru ei? Ar trebui sa vireze spre Grecia? Pt Grecia, aveti ceva recomandari de resorturi/insule? Va multumesc mult si apreciez. lykia world este la 3 km de oludeniz înspre faralya laguna este o baltă cu urină și șerpi. plaja e cu pietre și intrare lină pe o distanță de vreo 5 metri de băltoacă în care toți urinează. mirific, no? distanța dintre lykia world și lagună este de vreo 5 km, dacă nu ai mașină o iei per pedes Edited by rottweiler2007, 22 August 2022 - 10:42. |
Posted 22 August 2022 - 11:09

gpopovici, on 22 august 2022 - 10:30, said:
Chiar asa abrupta este intrarea in apa la Liberty Likya si in zona Oludeniz? Din pozele tale parea faina zona. gpopovici, on 22 august 2022 - 10:30, said:
Cum este plaja la Laguna Albastra? Intrare in apa, tot la fel, abrupta? ![]() Atentie, plaja si laguna sunt la peste 3km de hotelul mentionat de tine. Edited by zuv, 22 August 2022 - 11:10. |
Posted 22 August 2022 - 11:34

Poate oamenii stiu sa inoate si nu e o problema ca apa se adanceste brusc. Socrul meu inota foarte bine la 60+. Pentru pietris se pot folosi papuci de apa (aquashoes). De multe ori relieful abrupt care sa peisajul frumos se continua la fel si in mare, din motivul asta peisajul frumos se cam combina cu intrarea abrupta.
Edited by mdt, 22 August 2022 - 11:34. |
Posted 22 August 2022 - 15:03

mdt, on 22 august 2022 - 11:34, said:
Pentru pietris se pot folosi papuci de apa (aquashoes). |
|
Posted 23 August 2022 - 12:30

kemer e foarte frumos
în schimb acel hotel este la capătul sudic al zonei, cam 3 ore de transfer de la aeroport poți găsi altul la fel de frumos (cele de 5* cam toate sunt excelente) da, intrarea în mare este cu pietriș, dar multe resorturi au platforme de tot felul care ajută turiștii să intre decent în apă. PS: din 2014 merg numai în kemer ![]() beldibi, akka antedon, iunie 2022 Attached Files |
Posted 05 May 2023 - 21:44

De la aeroportul Antalya pana la Fethiye/ Oludeniz cu ce s-ar putea merge (bus, microbuz etc)?
|
Posted 06 May 2023 - 07:45

Sunt autobuze, dar nu e o distanta mica.
Ideal ar fi sa ajungi pe aeroportul din Dalaman. |
Posted 06 May 2023 - 18:46

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users