Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Constructie garaj cu elevator aut...

Dupa ce fac hotspot PC nu mai ar...

Splitter HDMI
 Dedicatii muzicale pentru tomaso

Prelungitor electric cu USB - ali...

Probleme conectare bluethooth !

Muzica data tare ?
 Game of Thrones House of the Dragon

PHP afisare lista dependenta de a...

V-ati trezit vreodata cu factura ...

Unde conducem cand nu avem permis...
 Curatarea/mentenanta coloanei pri...

Rasina statie/aparat dedurizare

Ministrul Rafila anunța valu...

OUG27 / 2022 referitoare la plafo...
 

Putere semnal

- - - - -
  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#1
Ady2222222200

Ady2222222200

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 495
  • Înscris: 27.02.2020
Din ce cauze poate scadea puterea semnalului la programele tv digitale ftth ? Aveam pana azi 100% iar de azi am doar 51%.

#2
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,197
  • Înscris: 23.08.2020
Cablu, mufe, ont, splitter, amplificator, mininod, receptor ftth.

#3
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,743
  • Înscris: 01.12.2001
La calitate cu e?
BER?

#4
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 113,122
  • Înscris: 07.02.2003

Vizualizare mesajAdy2222222200, pe 25 mai 2022 - 19:57, a scris:

Din ce cauze poate scadea puterea semnalului la programele tv digitale ftth ? Aveam pana azi 100% iar de azi am doar 51%.
A picat ceva in distributia in casa, cabluri, mufe... sau ai pierdut masa la conexiunea la mufa la televizor.

Edited by andreic, 25 May 2022 - 21:37.


#5
mkscorpion0

mkscorpion0

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,624
  • Înscris: 26.10.2017
M-ati facut curios
Unde pot verifica si eu puterea semnalului pt un LG?

Edited by mkscorpion0, 25 May 2022 - 21:47.


#6
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,743
  • Înscris: 01.12.2001
La Samsung apeși 10 secunde pe "Info".
La LG.... nus

La Philips e undeva in setări avansate

#7
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,493
  • Înscris: 30.03.2019

 mkscorpion0, on 25 mai 2022 - 21:40, said:

M-ati facut curios
Unde pot verifica si eu puterea semnalului pt un LG?
Setari > Canale > Reglarea canalelor > Test Semnal

Nu stiu daca am nimerit toate denumirile din meniu, dar ca idee pe acolo trebuie sa ajungi.

#8
Ady2222222200

Ady2222222200

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 495
  • Înscris: 27.02.2020
CALITATE am 100 tot timpul am avut 100. Insa puterea semnalului aveam 100 pana ieri acum am 50. S-a mai intamplat acum 4 luni sa am semnal 60 timp de 2 zile dupa a aparut 100. Cred ca e ceva defect prin zona vreun amplificator ceva la mine sigur nu e ceva defect. Chiar si asa toate canalele HD merg brici fara intreruperi. Totusi ieri cand am deschis tv-ul aveam semnal 60, apoi peste o ora aveam 100, iar dupa o ora a scazut la 50 si acum tot 50 e.

Edited by Ady2222222200, 26 May 2022 - 07:13.


#9
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,743
  • Înscris: 01.12.2001
Daca la calitate e 100% e ok.

#10
Ady2222222200

Ady2222222200

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 495
  • Înscris: 27.02.2020
Pana alaltaieri aveam pe frecventele cu 256 QAM semnal calitate 100 100 iar pe cele cu 64 QAM aveam semnal calitate 65 100. Toate canalele SD si HD merg fara probleme, am verificat si canalele analogice merg toate fara purici, am verificat mufe cabluri e tot in regula.

Attached Files



#11
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,197
  • Înscris: 23.08.2020
Daca scopul principal al acelui TV e sa vizionezi programele TV, eu zic ca e ok.
Daca in schimb l-ai cumparat pentru monitorizarea semnalului CATV, sunt solutii dedicate pentru asa ceva care-ti si garanteaza o anumita acuratete pentru acele date. TV-ul nu stiu daca-ti garanteaza asta, ar trebui sa testezi si cu alt TV sau eventual cu acesta infipt direct in ONT "cand ai probleme" , stii, sa elimini din cauzele mentionate mai sus.
Daca tot e semnal slab, o fi de la ei, sau e defect ONT-ul si face figuri cand bate soarele in el (? ai ONT? ce tip? se incalzeste? cum e facuta reteaua prin casa? ne dai ceva detalii?).

Edited by Znevna, 27 May 2022 - 08:33.


#12
Ady2222222200

Ady2222222200

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 495
  • Înscris: 27.02.2020
Am ont HUAWEI HG8012H din el pleaca coaxial in spliter, iar din spliter pleaca coaxial in 2 TV-uri.

M-am uitat pe ont acum si PON e aprins, LOS e stins, POWER e aprins, CATV e aprins, iar GE e aprins intermitent. Deci nu sunt probleme cu fibra/reteaua.

#13
Ady2222222200

Ady2222222200

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 495
  • Înscris: 27.02.2020
A revenit la 100 acum. Sigur era de ei. Frecventa cu 314 mhz  are acum 64 in loc de 42 cum era inainte, iar cea cu 362 mhz are 100 in loc de 52.

#14
auto4115

auto4115

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 03.10.2013
Salut! Eu am o problemă cu semnalul posturilor B1 HD,Arcatia tv .Frecvența 546 Mhz ,Bucuresti .Semnal 0 %.Televizor Samsung Seria 7 43'.Curios pe un alt tv Samsung acelasi model dar mai vechi cu un an nu există probleme .Care poate fi cauza.Mentionez celelalte posturi nu au nici o problemă.

#15
Ady2222222200

Ady2222222200

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 495
  • Înscris: 27.02.2020

 auto4115, on 01 iunie 2022 - 17:34, said:

Salut! Eu am o problemă cu semnalul posturilor B1 HD,Arcatia tv .Frecvența 546 Mhz ,Bucuresti .Semnal 0 %.Televizor Samsung Seria 7 43'.Curios pe un alt tv Samsung acelasi model dar mai vechi cu un an nu există probleme .Care poate fi cauza.Mentionez celelalte posturi nu au nici o problemă.

Cat ai calitatea?

#16
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,197
  • Înscris: 23.08.2020

View Postauto4115, on 01 iunie 2022 - 17:34, said:


Ai facut o proba cu acel TV legat direct la iesirea ONT-ului?

#17
auto4115

auto4115

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 03.10.2013
Calitatea semnalului 0.Doar pe această frecvență este problema!

#18
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 113,122
  • Înscris: 07.02.2003
E posibil ca emisii RF externe sa-ti perturbe acele zone de frecventa.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate