Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dade, dade

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 

Kit supraveghere video PNI House IPMAX POE 3LR, NVR cu 4 porturi POE - Suport, Testare, Pareri

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 21.01.2013
Topic dedicat produsului:Kit supraveghere video PNI House IPMAX POE 3LR, NVR cu 4 porturi POE si 10 in retea, ONVIF si 4 camere cu IP 3MP, de exterior, Power over Ethernet, detectie chip, detectie miscare, 4 cabluri, alimentator, mouse
suport tehnic, informatii, detalii, testare si pareri ale posesorilor, utilizatorilor, viitorilor utilizatori.

[ https://www.pni.ro/media/catalog/product/cache/949d51c48d65f2e67a8d66492b5143dc/P/N/PNIIPMAX3LR_1_1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
















Metode de accesare și control


PNI House IPMAX POE 3LR poate fi controlat local sau de la distanță de pe dispozitive mobile prin aplicatia XMEye compatibilă cu Android și iOS, iar de pe PC prin software-ul General CMS. Fișierul de instalare al software-ului CMS poate fi găsit pe CD-ul inclus în pachet sau poate fi descărcat de pe site-ul nostru, pe pagina produsului, sectiunea Download.

[ https://cdn.mypni.com/leaflets/3633/aplicatii-pc-mobile-2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://cdn.mypni.com/leaflets/8071/kit-supraveghere-poe-01.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

4 camere POE 3LRMP. Compresie video H.265 AI


Sistemul de supraveghere PNI House IPMAX POE 3LR include unitatea de înregistrare (NVR) și 4 camere POE ce pot fi utilizate atât la interior cât și la exterior.

Sistemul înregistrează imagine și sunet prin cele 4 camere POE 3LRMP (2304 x 1296px) cu microfon încorporat. Veți obține imagini incredibil de strălucitoare și clare, în culori reale. Cele 4 LED-uri IR și Flashlight (lumină albă) asigură vizibilitatea pe timp de noapte pe o distanță de până la 15 metri.

Optimizați spațiul de pe unitatea de stocare (suportă HDD de maxim 8TB, HDD-ul nu este inclus) cu ajutorul compresiei video H.265AI/H.265+, cea mai nouă și mai eficientă tehnologie de compresie, fără a afecta calitatea video.

9 canale maxim 4K (8MP)


Sistemul de supraveghere PNI House IPMAX POE 3LR suportă conexiunea a 4 camere POE (prin conexiune directă în cele 4 porturi POE de pe NVR) sau a 9 camere POE (printr-un switch POE) de maxim 8MP (4K) sau conexiunea prin rețea a 9 camere cu IP de maxim 8MP (4K).

[ https://cdn.mypni.com/leaflets/8072/kit-supraveghere-poe-02.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://cdn.mypni.com/leaflets/8073/kit-supraveghere-poe-03.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Conectică


Aveți posibilitatea de a conecta mai multe tipuri de monitoare, dispozitivul fiind dotat cu ieșire HDMI și VGA. Înregistrările video stocate pe HDD-ul instalat în NVR (HDD-ul nu este inclus) pot fi descărcate local pe un stick USB, prin interfața USB2.0 sau la distanță prin Internet, direct pe un PC. NVR-ul poate fi conectat la Internet prin portul LAN RJ45.

POE (Power over Ethernet)


Este necesar un singur cablu Ethernet pentru a transmite simultan semnal video către NVR și alimentare către camere. Transmisie sigură, stabilă și fiabilă. Așadar, nu vă mai faceți griji în legătură cu conectarea camerelor și cu cablurile lungi care pot afecta calitatea imaginii. Camerele funcționează cu cabluri de rețea CAT5-CAT7 cu o lungime de până la 100 metri. Pachetul include 4 cabluri Ethernet de 18.3 metri.

Configurare ușoară și acces de la distanță prin aplicatia XMEye


Adevarată configurare Plug and Play, foarte ușor de instalat, configurat și controlat. Veți controla și vizualiza de la distanță imagini în timp real sau veți reda înregistrarile prin telefon, prin aplicația XMEye, prin software-ul CMS (Windows) sau prin browser-ul Internet Explorer.

[ https://cdn.mypni.com/leaflets/8074/kit-supraveghere-poe-04.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://cdn.mypni.com/leaflets/6403/detectie-chip.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Detecție chip și formă umană


Sistemul de supraveghere PNI House IPMAX POE 3LR suportă funcția de identificare a chipului uman sau formei umane (în funcție de camerele conectate) și salvează în propria memorie diferite ipostaze ale chipului pe baza cărora utilizatorul va putea selecta înregistrările video.

Unitate de inregistrare compatibilă


PNI House IPMAX POE 3LR suportă conectarea unui hard disk de maxim 8TB. Recomandăm utilizarea doar cu hard disk-uri dedicate sistemelor de supraveghere cu fiabilitate, rezistență și calitate garantate 24/7.

[ https://cdn.mypni.com/leaflets/8075/kit-supraveghere-poe-05.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Producator PNI
Cod produs PNI-IPMAX3LR
Culoare DVR/NVR Alb
Culoare camera Alb/Negru
Caracteristici DVR/NVR
Intrari video 4 x POE max. 4K
Iesiri video 1 x VGA, 1 x HDMI
Rezolutie redare 2K (HDMI) / 1080P (VGA)
Rezolutie inregistrare 9 x max. 4K
Iesiri audio 1 x 3.5 mm
Compresie audio G711A
Compresie video H.265AI / H.265+
Stocare date maxim 1 x 8 TB HDD 3.5
Interfata retea RJ45 10/100 Mbps
Actualizare firmware Da, prin USB
Tensiune alimentare 48V/ 2A
Consum 10 W (fara HDD)
Temperatura functionare -26°C ~ +80°C
Dimensiuni 255 x 220 x 43 mm
Numar canale 9 digitale
Rezolutie inregistrare si numar canale, variante 9 x max. 4K
Control PTZ Suporta
Porturi USB 2 x USB2.0
Aplicatie dedicata XMEye
Modalitati de inregistrare Manuala, la detectie miscare, programata
Detectare miscare Da
Detectare chip Da
Detectie forma umana Da
Caracteristici camera
Sistem video PAL/NTSC
Pixeli 2304 x 1296
Iesire video Digitala, prin RJ45
Intrare audio Microfon incorporat
Iluminare minima 0.01Lux/F2.0(Color), 0Lux/F2.0(IR on)
Grad de protectie IP66, carcasa metalica
Distanta iluminare IR Pana la 15 m
Dimensiuni 70 x 190 x 65 mm
Numar LED-uri IR 4 LED-uri IR si Floodlight
Alimentare POE
Lentile 3.6 mm
Interfata retea RJ45 10/100Mps
Temperatura de functionare -26°C ~ +80°C
Aplicatie dedicata XMEye
Rezolutie senzor 3MP
Pachetul contine
DVR / NVR Da
Camere supraveghere 4 camere interior/exterior
Cabluri conectare camere 4 x 18.3 m
Alimentator NVR / DVR 230V -> 48V
CD Software Da
Manual utilizare Da
Mouse USB Da

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pentru membrii forumului  ce au vechime pe Softpedia mai are de 1 an, activitate pe topicurile dedicate acestei game de produse si nu numai, si cu experienta in domeniu continuam oferta de achizitie cu 50% reducere pentru testare si postare review pe acest forum/topic, si cu posibilitatea returnarii produsului, si a contravalorii, daca nu sunt multumiti de produs.
Sunt convins ca sunt oameni care iubesc acest domeniu si sunt curiosi sa il testeze, si de ce nu daca le place sa il pastreze cu un real avantaj/discount de 50% fata de pretul de pe site-ul producatorului https://s9.ro/1luf
Oferim pentru testare 10 produse cu discount de 50% pentru membrii forumului interesati de produs
Orice membru vechi sau nou de pe acest forum poate folosi codul de reducere PNI10 pe site-ul www.pni.ro si primeste automat 10% discount la orice comanda la orice produs.
Va astept cu cereri pe PM, dupa care sa construim impreuna un topic documentat care sa ajute atat vechii cat si noii utilizatori.

Attached Files



#2
ilink77

ilink77

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 20.11.2007
Salutare forumişti!
Deoarece m-am încadrat în criteriile colegului de forum suport_PNI am achiziţionat acest sistem de supraveghere. Am făcut comanda, am primit reducerea respectivă şi am primit coletul.
Coletul a venit foarte repede de la comandă, a doua zi, iar în cutie tot ceea ce este necesar pentru instalarea sistemului.
NVR-ul foarte bine împachetat pentru a preveni eventualele şocuri pe perioada transportului. Vine fără HDD. Eu am comandat un HDD din altă parte, ceea ce a condus la întârzierea apariţiei acestui rewiew (am fost atenţionat despre acestă întârziere). Atenţie, suruburile pentru prins HDD sunt în altă cutie, împreună cu mouse şi alimentatorul. Eu nu le-am găsit în NVR şi a trebuit să caut prin casă astfel de şuruburi. Le-am găsit mai târziu.
Nu am făcut o probă a sistemului înainte de montajul final, am avut încredere că totul va funcţiona bine! Am avut ca suport şi celelalte păreri de pe forum.
Eu am instalat sistemul la casa de la ţară şi a trebuit să ascund cât mai bine camerele şi cablurile. Am întâmpinat greutăţi în trecerea mufelor de la capetele cablurilor prin pereţi (am încercat cu şpiral de 16 şi de-abia au trecut), iar legăturile cablurilor cu camerele sunt foarte groase şi le-am lăsat neacoperite, lângă camere. Inconvenietul este că au nişte leduri care se aprind în funcţionare, iar noaptea sunt vizibile.
Totul montat conform instrucţiunilor şi ...... engage! Lipseşte butonul de on/off de pe NVR, alimentarea se face prin introducerea ştecherului în priză. Boot-ul foarte rapid, iar shutdown-ul aproape instant. După shutdown trebuie scos din priză. Eu cred că era necesar butonul de on/off!
Am urmat paşii descrişi în manual pentru configurarea contului de admin şi de utilizatori, aceasta fiind intuitivă, mai ales pentru cei care au mai configurat un calculator.
Camerele video mici, discrete. Pe timpul nopţii, la sesizarea mişcării, se aprind patru leduri care fac vizibil ceea ce au sesizat senzorii. Dacă au fost montate în zone mai bine luminate, imaginile nocturne sunt color. Partea proastă este că în zonele întunecate nu se distinge nimic, când pe întuneric se vede ceva şi în zonele respective. Aşa că dacă montaţi camere în zone iluminate noaptea, veţi vedea doar ceea ce este iluminat.
La mine doar o singură cameră a venit cu parasolar (protecţie la razele solare, ca un cosorog de şapcă). Nu stiu dacă aşa trebuia să fie sau este o scăpare la ambalare. De altfel, am observat şi la reglarea camerelor din aplicaţia XMEye că nu toate au acelaşi „frame rate”, unele au 20, altele 22.
Am reuşit, mai greu , să instalez pe telefon aplicaţia XMEye. Nu m-am descurcat cu codul QR şi seria aparatului. Iniţial am crezut că seria de pe cutie şi de spatele NVR este cea bună. Cum de altfel am crezut şi despre codul QR lipit în interiorul NVR. După ce am parcurs, din nou, manualul am văzut că trebuie scanat codul afişat de sistem pe ecranul monitorului/televizorului.
Nu am reuşit să găsesc aplicaţia pentru calculator pe site-ul pni.ro (am uitat cd-ul la ţară), aşa că trebuie să aştept sfârşitul de săptămână pentru instalare de pe CD.
După ce am instalat aplicaţia pe telefon am început să mă joc cu setările camerelor şi a celorlalte opţiuni. Am „reuşit” să stric destul de multe şi să primesc reclamaţii de la soţie că nu mai vede una-alta. Aşa că i-am dat o revenire la setările iniţiale şi toată lumea fericită. Experienţa băieţilor care au configurat sistemul iniţial şi-a spus cuvântul. Părerea mea este că aşa cum este configurat iniţial răspunde cerinţelor pentru care a fost fabricat acest sistem. Nu este un sistem supersofisticat, cu extraopţiuni, dar nici costul achiziţiei nu este aşa de mare. Face ce trebuie la banii ăştia!
După aproape o săptămână de utilizare eu sunt mulţumit de rezultate. Văd imagini în direct şi înregistrări cu perioadele în care senzorii au detectat mişcare. Am să mă mai joc pe la setări, dar în perioadele în care sunt la ţară!!!
Recomand sistemul pentru zone relativ mici, case unde nu trebuie acoperite zone îndepărtate de camere!

#3
cosmicom2000

cosmicom2000

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 13.07.2015

View Postsuport_PNI, on 28 aprilie 2022 - 08:47, said:

www.pni.ro[/url] si primeste automat 10% discount la orice comanda la orice produs.
Va astept cu cereri pe PM, dupa care sa construim impreuna un topic documentat care sa ajute atat vechii cat si noii utilizatori.

Mai e valabila oferta ? Am trimis PM, dar nu am primit niciun raspuns :)

#4
sff80

sff80

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 21.04.2021
O poza cu calitatea imaginii se poate ?

#5
sorcerxl

sorcerxl

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 29.08.2009
Prin bunavointa userului suport_PNI an achizitionat si eu un astfel de kit de supraveghere.
Ca si montaj si punere in functiune as putea zice ca e relativ plug&play, nu trebuie sa ai ceva cunostiinte wow si merge destul de repede.
NVR-ul mi se foarte simplist (2 placute micute ). Cabluri sunt cele mai oridinare existente pe piata ( strict cele 4 fire , nici macar un amarat de cablu utp, dupa prima iarna sigur vor trebui schimbate, nu ar fi ceva grav ca se poate inlocui cu un ftp, sftp mai de calitate ).
Calitatea imaginii as zice undeva medie, ma asteptam de la 3mp/4k la ceva mai mult, nu sunt convins daca problema calitatii e la camere sau nvr , nu am posibilitatea sa imperechez camerele cu alt nvr.
Ce nu imi place este faptul ca nu poti face backup la filmari fara sa opresti inregistrarea. Daca las sa inregistreze si incerc sa fac backup se blocheaza nvr-ul si nu isi mai da drumul , trebuie oprit si pornit iara.
De asemenea una din camere face figuri la imagine , cand o coloreaza aiurea , cand misca , cand ramane alb , probabil va trebui sa apelez la garantie, am incercat sa o mut in alt port dar la fel face.
Inregistrarea pe noapte e ok, insa montat prea aproape de perete imi fura tot fasciulul IR. Compenseaza senzorul de miscare si cele 4 lumini care se aprind cand ceva intra in raza de detectie a senzorului.
La internet inca nu am posibilitatea sa il conectez pt ca nu am conexiune in locatia respectiva momentan.
De asemenea modul de impartire al fisierelor mi se pare foarte ciudat, nu ai un singur fisier continuu pt 10 min de exemplu (daca e setat la 10min) ci mai multe fisiere impartite pe alarma si motion detection.
Attached File  20221125_180236.jpg   239.53K   11 downloads
Attached File  20221125_180932.jpg   306.51K   13 downloads
Attached File  20221127_105958.jpg   392.06K   15 downloads
Attached File  20221127_110029.jpg   312.98K   14 downloads
Camera cu probleme : Attached File  20221129_170103.mp4   13.17MB   6 downloads

#6
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 21.01.2013
Va multumim pentru testarea si prezentarea concluziilor. Mai jos clarific unele aspecte din cele prezentate:
- Camera defecta o puteti trimite la garantie gratuit prin formularul rma.pni.ro
- Rezolutia camerelor este de 3 mp sau 2304 x 1296 . NVR-ul suporta camere cu o rezolutie maxima 4K sau 3840 × 2160.
- Sistemul fractioneaza clipurile video dupa fiecare tip de inregistrare setat de client. Daca exista moduri de inregistrare suprapuse : Continuu si Alarma , atunci toate alarmele vor determina inceput de clip nou. De ce? Tocmai pentru a avea acces mult mai rapid direct la momentul alarmei si la descarcarea clipului declansat de alarma. Astfel puteti descarca doar clipul respectiv mult mai rapid si de o dimensiune mult mai mica.
- Despre partea de backup in timpul inregistrarii: Este un echipament ce are anumite limite tehnice ( asemanator unui PC, laptop, cu cat ii dam mai mult de treaba trebuie procesor, ram si putere mai mare) Ganditi-va ca trebuie sa proceseze cel putin dublu in acelasi timp: sa scrie pe hdd flux video de la 4 camere, si in paralel sa citeasca si sa copie fisierul dorit din alta zona a HDD-ului pe suportul de stocare extern. De functionat functioneaza dar necesita multa rabdare  . Din acest motiv daca doriti sa faceti backup-ul rapid este recomandat sa opriti inregistrarea , faceti copia si porniti inregistrarea.

#7
sorcerxl

sorcerxl

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 29.08.2009

View Postsuport_PNI, on 08 decembrie 2022 - 10:29, said:

Va multumim pentru testarea si prezentarea concluziilor. Mai jos clarific unele aspecte din cele prezentate:
- Camera defecta o puteti trimite la garantie gratuit prin formularul rma.pni.ro
- Rezolutia camerelor este de 3 mp sau 2304 x 1296 . NVR-ul suporta camere cu o rezolutie maxima 4K sau 3840 Ś 2160.
- Sistemul fractioneaza clipurile video dupa fiecare tip de inregistrare setat de client. Daca exista moduri de inregistrare suprapuse : Continuu si Alarma , atunci toate alarmele vor determina inceput de clip nou. De ce? Tocmai pentru a avea acces mult mai rapid direct la momentul alarmei si la descarcarea clipului declansat de alarma. Astfel puteti descarca doar clipul respectiv mult mai rapid si de o dimensiune mult mai mica.
- Despre partea de backup in timpul inregistrarii: Este un echipament ce are anumite limite tehnice ( asemanator unui PC, laptop, cu cat ii dam mai mult de treaba trebuie procesor, ram si putere mai mare) Ganditi-va ca trebuie sa proceseze cel putin dublu in acelasi timp: sa scrie pe hdd flux video de la 4 camere, si in paralel sa citeasca si sa copie fisierul dorit din alta zona a HDD-ului pe suportul de stocare extern. De functionat functioneaza dar necesita multa rabdare  . Din acest motiv daca doriti sa faceti backup-ul rapid este recomandat sa opriti inregistrarea , faceti copia si porniti inregistrarea.
Multumesc de completari , mai mult ca sigur va trebui sa apelez la garantie ca acum am imaginea alba pe camera respectiva .

#8
cosmicom2000

cosmicom2000

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 13.07.2015
Am avut si eu ocazia sa primesc un kit pentru testare si multumesc pe aceasta cale userului suport_PNI .
Instalarea este foarte simpla, oricine o poate face, interfata e un pic mai ciudatica zic eu , dar asta pana te obisnuiesti cu meniul.
Cabluri cred sunt cele mai ieftine existente, probabil provenite de pe vre-un vapor fantoma ;))) . Lungimea e lor e numa buna sa ajungi in cele 4 colturi ale casei, mai departe deja e nevoie de cabluri mai lungi.
Calitatea imaginii sa zicem e ar fi maxim medie cum a mentionat si colegul mai inainte, am mai avut un kit mai vechi ahd si diferenta nu e foarte mare .
Senzorii si ledurile ajuta mult noapte, cand sesizeaza miscarea se aprind si atunci se vede mai ok, in schimb numerele la masini nu se disting noaptea din cauza farurilor aprinse, probabil alte camere au ceva filtre pentru treaba asta , nu stiu.
DVR-ul simplut din punct de vedere hardware, am montat un hdd de 4tb si merge ok. Camerele le recunoaste din prima , se introduc mufele si in rest e cam automat totul . Il am setat pe inregistrare continua si alarma si intr-adevar imparte foarte mult fisierele . La vizualizare pe dvr e ok e continuu, dar cand fac backup is multe fisiere . Nu stiu daca as dezactiva alarma oare ar fi fisiere intregi pe lungimea setata? Si daca dezactivez alarma se vor mai aprinde ledurile albe la miscare? adica setarea e doar pt dvr sau schimba si setarile in camere?
Ce nu am descoperit este cu ce codec ar trebui sa mearga filmarile pe pc dupa backup. Singurul player care le vede e media player clasic, dar nu poti da inainte sau inapoi ca imediat s-a blocat imaginea, daca lasi sa mearga continuu e ok.
La pretul promotial e un deal bun pentru cine vrea sa isi supraveghere casa.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate