![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ce parere aveti despre Huawei MatePad 11?
Last Updated: May 18 2022 14:33, Started by
Caesar123
, Mar 17 2022 15:54
·
0

Posted 26 March 2022 - 08:57

este la 1250 la altex. daca vrei husa si penul mai pui 150 ron. la pretul asta ma gandesc si eu sa o cumpar, pentru nevasta, ca sa se uite la hbo si browsing.
Edited by bobitad, 26 March 2022 - 09:06. |
Posted 26 March 2022 - 15:04

revin cu un update. am zis sa incerc pe matepad-ul meu de 8 sa instalez hbo max, inainte sa cumpar. dau cu appgalery, nu gaseste, dau cu petal search, nu gaseste. intru pe site, dau sa ma loghez imi zice sa downlodez aplicatia din appgalery, dau acolo, imi zice ca nu e available pentru tara mea. acum, daca as vrea, as gasi o cale sa rezolv problema, fie gspace, fie gasesc un apk si-l instalez.
dar daca nici din aplicatiile lor nu merg, mai ales ca iei de apkpure sau de unde o mai fi, adica nu ca-s paranoic dar cine stie cat e de ”sigur”, adica na, e doar un cont de hbo, dar poate vreau sa instalez la un moment dat o aplicatie de email, aplicatia de la banca, sau sa faca cumparaturi. asa ca na, daca nici macar hbo max nu pot instala dand un singur click, atunci n-am nevoie. asta e, la 1250 luai o tableta cu un ecran bun, procesor bun, destul spatiu de stocare, 6gb ram. mai puneai 150 ron si luai pen si tastatura, ceva foarte misto. |
Posted 28 March 2022 - 02:09

Am testat eu, HBO max merge impecabil și se vede foarte bine cu gspace
|
Posted 28 March 2022 - 10:19

Am testat eu, HBO max merge impecabil și se vede foarte bine cu gspace cine ma cunoaste mai demult ar fi surprins, ca eu eram mereu ala care facea lucrurile sa mearga, si-i placea sa-si bage nasul in toate prostiile. acum, se pare ca am imbatranit si eu, desi 37 nu e chiar batran:) Edited by bobitad, 28 March 2022 - 10:23. |
Posted 12 May 2022 - 09:20

Ce se va intampla cand Android va renunta la APK si va trece la AAB care are semnatura digitala?
|
Posted 15 May 2022 - 01:45

Doar iPad ul merită pe termen lung.
Am tablete vechi cu android care nu mai sunt folosibile. Dar ipad urile rămân . Am un iPad Air 2 care merge perfect și face cam tot ce trebuie (lansat in 2014) Clar că peste 3-4 ani matepad ul o să fie bun de rama foto... In timp ce un iPad o să fie utilizabil și peste 10 |
Posted 18 May 2022 - 14:33

megastorm, on 15 mai 2022 - 01:45, said: Clar că peste 3-4 ani matepad ul o să fie bun de rama foto... In timp ce un iPad o să fie utilizabil și peste 10 nu cred ca este chiar asa. Are un alt sistem de operare decat Android, chiar daca este bazat tot pe Android. Ce se va intampla peste 3-4 ani este greu de spus. Soarta ii va fi decisa de Huawei intrucat ei sunt cei ce detin Harmony . Eu am de exmplu o tableta de 6 ani , care la vremea respectiva a fost top dar care a fost abandonata de samsung. Si am pe ea android 4 si evident nu pot instala aplicatii noi. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users