![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Pisica sau caine?
Last Updated: Feb 19 2022 13:48, Started by
rares3968
, Jan 20 2022 18:25
·
0

Posted 20 January 2022 - 18:25

Trebuie sa iau un animal de companie neaparat.
De ales intre amstaff(caine) sau albastru de rusia(pisica). Mentionez ca locuiesc la bloc, la etajul 2. Atasez poze cu fiecare rasaa: ![]() ![]() |
Posted 20 January 2022 - 19:05

pisica. independenta, poti sa pleci de acasa si o saptamana.. fara sa gasesti cacati in toata casa.
|
Posted 20 January 2022 - 19:10

Da, pisica e si o optiune...
Dar sta in casa cineva care uraste pisicile... |
Posted 20 January 2022 - 19:10

Daca nu stii ca iti plac cainii sau matzele , parerea mea e sa-ti iei o testoasa sau un papagal. Amstaff ?
![]() Ai timp sa-l scoti de 3 ori pe zi afara , esti suficient de puternic sa-l tii in lesa , daca il tii in apartament ai vecini care or sa faca scandal ca latra cainele cand e singur , iti permiti vizite la veterinar , ai cu cine-l lasa o saptamana daca vrei sa pleci in vacanta la mare/munte whatever? Ai alergii la matze sau caini? I-ati o testoasa ! |
Posted 20 January 2022 - 19:12

amstaff parca era printre rasele pt care iti trebuia nu stiu ce autorizatie sa-l detii, sau ma insel?
|
Posted 20 January 2022 - 19:13

Cainele necesita o atentie mai speciala. Pisica daca are mancare, apa si litiera poti sa uiti de ea.
|
Posted 20 January 2022 - 19:15

Câinele trebuie scos afară, este mai gălăgios și mai energic. Pisica poate sta în apartament, mai independentă, fără mari pretenții. Personal prefer pisicile. Dacă-i pentru copii, tot pe tine va cădea tot ce ține de animăluț, nu-ți face iluzii că sunt copiii foarte responsabili.
|
Posted 20 January 2022 - 19:17

Posted 20 January 2022 - 19:18

Pisica. Este mai usor/comod de îngrijit, nu face gălăgie când sta singura in casa cu orele, spre deosebire de unii câini care latra/schelalaie de își ies vecinii din minți (și pe buna dreptate), nu trebuie scoasa pe afara să-și facă nevoile, șamd.
|
Posted 20 January 2022 - 19:23

daca vrei sa iesi neaparat iarna la 7 dimineata afara in fiecare zi sa isi faca nevoile atunci ia-ti caine.
aa, si o sa mai iesi si la 12 si la 15 si la 19 sa isi faca nevoile, eventual sa il plimbi si 30 min-1 ora in jurul blocului ca altfel iti distruge totul prin casa. daca e amstaff ala oricum distruge tot ce prinde prin casa. |
Posted 20 January 2022 - 19:26

caine, pisica, peste, papagal, ce mai conteaza?
doar sunt toate aceeasi rasa! ![]() btw: in poza aia nu cred ca e un amstaff! |
Posted 20 January 2022 - 19:46

Am si eu dilema asta de un an si am ajuns la urmatoarea concluzie:
Caine. Interactionezi mult mai frumos cu el. Daca esti dispus sa-l scoti afara zi de zi si sa-l iei cu tine cand pleci undeva, why not. Eu iau in calcul si dresajul. Acum...toti spun pisica, dar eu nu am avut per total o experienta prea placuta in trecut cu una. Par pe covoare, gheare in canapea, chiar daca avea sisal si ... pipi ocazional in alte locuri decat litiera, asta dintr-o data, dupa mai bine de un an de cand am luat-o. Am plecat fara probleme la inceput 2-3 zile de acasa, iar in perioada in care incepuse sa faca pipi in locuri random, am plecat o noapte - care a fost si alba si singura mea dorinta la intoarcere a fost sa ma pun in pat si sa dorm, a facut pipi in tot patul: pe ambele perne, pilota, saltea. Mie mi se pare prea mult efort doar pentru un mangaiat si un tors... Si ca sa mentionez inainte sa zica cineva "hei, pisicile fac asta pentru ca nu le cureti litiera la timp", aveam grija sa fac asta si nu cumparam nici cel mai ieftin nisip. |
Posted 20 January 2022 - 19:54

La bloc , hamster ! Il iei si cu tine cand pleci undeva !
|
Posted 20 January 2022 - 19:55

daca iesi sa se c--- in fata blocului neaparat amstafu.cei de la parter te vor iubi neconditionat
|
|
Posted 20 January 2022 - 19:56

Noua_pe_site, on 20 ianuarie 2022 - 19:10, said: Iar testoasa nu e o optiune pt mine. RangerBoy, on 20 ianuarie 2022 - 19:18, said:
De ce neaparat amstaff? ![]() drein, on 20 ianuarie 2022 - 19:46, said: Edited by Dany_Darke, 20 January 2022 - 22:40. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users