![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Imprumut Germania
Last Updated: Dec 16 2021 18:49, Started by
robertbv1414
, Dec 12 2021 19:38
·
0

Posted 12 December 2021 - 19:38

Buna seara, in primul rand as vrea sa va multumesc tuturor care mi au raspuns la intrebarile precedente, chiar ati fost de mare ajutor si am reusit sa fac ceva cu informatiile obtinute.
Subiectul intrebarii de azi este legata de un imprumut in banca pe care as vrea sa l fac aici, in Germania. Lucrez cu acte in regula aici, de aproximativ 4 luni, anmeldung am de cam 6 luni. Pe luna imi zboara din cont bani pentru abonamentul la internet si asigurarea auto (spun asta deoarece cred ca platind aceste chestii luna de luna la data stabilita schufa mea creste, nu sunt sigur, dar ma gandesc ca asa e). Imprumuturi nu am mai facut aici, in rest platesc tot ce e de platit la timp. Stiu ca raspunsul cel mai bun si corect o sa il primesc direct de la banca, doar ca timpul nu mi permite sa ma duc acolo, sa stau la coada, la ghisee etc doar sambata, si e cam greu cu programul. As avea nevoie doar de o informatie estimativa. Cati bani, in conditiile mele, credeti ca mi ar putea oferi banca? Ma gandesc ca sunt oameni pe aici care au facut chestia asta si poate ati putea sa imi dati situatia voastra (am lucrat x luni si am luat suma y la o rata de z). Nu vreau sa iau imprumutul si sa fug de aici deci comentariile de acest gen sunt inutile. Va multumesc! |
Posted 12 December 2021 - 23:14

Fără salariul tău aproximativ și eventual contract permanent sau temporar nu se pot da sfaturi.
|
Posted 12 December 2021 - 23:41

robertbv1414, on 12 decembrie 2021 - 19:38, said:
Stiu ca raspunsul cel mai bun si corect o sa il primesc direct de la banca, doar ca timpul nu mi permite sa ma duc acolo, sa stau la coada, la ghisee etc doar sambata, si e cam greu cu programul. |
Posted 13 December 2021 - 00:13

Suma maxima pe care ti-o da depinde in mare de:
1. Cat castigi NET 2. Cat platesti pe chirie 3. Perioada creditului (pe cati ani il iei) In cazul meu, am trecut prin doua situatii de genul asta: 1. Aveam 1800 E/luna net, plateam 430 E chirie, si perioada de 5 ani: imi dadeau maxim 40.000 E 2. Aveam 2400 E/luna, plateam 740 E chirie si perioada de 7 ani: imi dadeau maxim 60.000 E In primul caz dobanda a fost de 7.9%. Cand au vazut ca am platit creditul inainte de termen cu vreo doi ani, la al doilea am platit dobanda de 2.8%. Deci la primul credit o sa-ti puna dobanda mare ca nu stiu cat de serios esti, dar daca vad ca-ti platesti totul la timp, la al doilea credit o sa ai dobanda f. mica. |
Posted 13 December 2021 - 00:54

Trei salarii lunare de regula. Dar depinde de banca (si cu ce garantezi creditul)
|
Posted 13 December 2021 - 09:29

Nu prea e posibil sa iei credit daca lucrezi doar de 4 luni, in nici un caz daca e contract cu durata limitata.
Pentru astfel de cazuri nici firmele de telefonie mobila nu iti fac contract, de teama ca nu vei plati. |
Posted 13 December 2021 - 09:48

Taxa Radio/Tv platesti? Ca si aia se baga la Schufa daca nu e platita.
|
Posted 13 December 2021 - 09:59

Cu vreo 3 ani in urma am intrat intr-o banca din Germania cu actele de inregistrare la burgeramt si contractul temporar de munca (pe 18 luni dar incheiat doar cu cateva saptamani inainte). De-a dreptul incredibil, am iesit dupa 1h "mai bogat" cu vreo 35k eur, descoperit de card+credit card. Dar probabil conteaza si unde lucrezi
|
Posted 13 December 2021 - 11:38

poti verifica gratis aici:
https://www.check24.de/kredit/ sau aici : https://www.kreditvergleich.net/ |
Posted 13 December 2021 - 13:45

britneysbitch, on 12 decembrie 2021 - 23:14, said:
Fără salariul tău aproximativ și eventual contract permanent sau temporar nu se pot da sfaturi. |
|
Posted 13 December 2021 - 15:37

Daca lucrezi de 4 luni mai stai vreo 8 fara sa schimbi jobul ca sa incerci pentru un credit. Sa vada aia ca esti serios la munca ta. La 4 luni nu prea o,sa-ti dea bancile credit. Sau dobanda o sa fie mare.
|
Posted 13 December 2021 - 23:16

Am o intrebare, nu trebuie sa si raspunzi la ea. Esti tanar. Probabil nu vrei sa iti cumpari o casa care sa te lege de o anumita locatie. Ce vrei sa faci cu creditul ? Te gandesti la cateva zeci de mii de euro, ca vrei sa faci cu ei? Banuiesc ca nu afaceri pentru ca asta ar insemna sa te lasi de servici, care in clipa de fata este singura baza pe care o banca ti-ar da un credit. Deci, chiar sunt curios, ce ar face o persoana atata de tanara cu cateva zeci de mii de euro, in conditiile in care va trebui sa isi pastreze serviciul ( macar teoretic) ca sa plateasca crediul ?
|
Posted 14 December 2021 - 03:21

Am o intrebare, nu trebuie sa si raspunzi la ea. Esti tanar. Probabil nu vrei sa iti cumpari o casa care sa te lege de o anumita locatie. Ce vrei sa faci cu creditul ? Te gandesti la cateva zeci de mii de euro, ca vrei sa faci cu ei? Banuiesc ca nu afaceri pentru ca asta ar insemna sa te lasi de servici, care in clipa de fata este singura baza pe care o banca ti-ar da un credit. Deci, chiar sunt curios, ce ar face o persoana atata de tanara cu cateva zeci de mii de euro, in conditiile in care va trebui sa isi pastreze serviciul ( macar teoretic) ca sa plateasca crediul ? |
Posted 16 December 2021 - 18:49

cel mai bun raspuns il ai de la cornete , link mai sus ! , intra pe check 24 si vezi cat primesti , asta acasa comod in fata calculatorului .
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users