Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Combinare si miscarea moleculelor

Cum gasesc anunturi imobiliare di...
 Amenajare teren 2000mp - proiect ...

Telefon de pe OLX

Sfat daca pot sa fac RCA

Marvel Studios' Thor: Love an...
 Saltea + topper cu fermoar?

Coreea de Nord are peste 1 milion...

recomandare placa video

Ulceratie supurativa canal anal
 Ungaria

Face retouching

Antena CB PNI ML90, 26-30MHz, 71 ...

DooGee S60
 

Cum să faci ciorbă de burtă cu burtă prefiartă ca la restaurant

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
liniar

liniar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 71
  • Înscris: 22.10.2008
Cum să faci ciorbă de burtă cu burtă prefiartă ca la restaurant
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/YJPqM6b1DDA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#2
DarthBane

DarthBane

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,214
  • Înscris: 22.03.2021
N o să ți iasă.
Burta aia fideluta provine de la diverse vaci, tauri, viței.
Va avea fiecare bucățică timp de fierbere diferit, unele se vor topi până se vor înmuia celeilalte, mai bine iei bucăți de alea mari, nefeliate.
In rest, e ok, deși nu pricep rostul făinii alături de gălbenușurile de ou și smântână ?
O facem calitativă sau spornică ?
Așa, de ce nu punem și niște cartofi ?

#3
florinel

florinel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,491
  • Înscris: 29.06.2005
Nici eu nu vad rostul fainii.

Plus alte diferente - probabil ca e destinata sa fie facuta rapid...

Eu o fac altfel, si de preferat cu burta intreaga, pe care o curat si o tai eu :
- oase cu carne pe ele. Se da jos carnea, se taie bucati mici, se pune la prajit
- se adauga ceapa tocata, sare si se lasa sa se caleasca
- se adauga oasele si apa, morcov rondele, telina...etc si se lasa la fiert, la foc mic cateva ore, timp in care se mai completeaza cu apa. Legumele pot fi scoase(mai putin morcovul) dupa ce au fiert. La fel, se scot si oasele.
- se adauga burta taiata; in prealabil curatata si oparita cu apa+otet
- dupa inca vreo ora de fiert se adauga putin bors proaspat
- se bat doar galbenusurile cu smantana, se adauga treptat zeama (ca in clip). Odata cu glbenusuri/smantana se adauga piper proaspat macinat.
- Se pune amestecul in ciorba, apoi se pune usturoi zdrobit
- se opreste focul, se acopera cu capac
- se pune in farfurie/caston peste patrunjel prospat, tocat marunt

Iti ia aproape o zi intreaga sa faci o ciorba de burta adevarata. Aia de la restaurant e o zeama universala in care iti tranteste niste burta prefiarta si smantana.

Edited by florinel, 21 November 2021 - 07:51.


#4
Mosu007

Mosu007

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 550
  • Înscris: 31.07.2021
Eu as incerca la oala sub presiune inteligenta, in maxim 1 ora e gata si e si pe intelesul oricui procesul fiindca arata reteta pe display si pasii de urmat.
Totusi as sari peste partea cu calitul, si asa este o ciorba grea !

#5
liniar

liniar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 71
  • Înscris: 22.10.2008

View PostMosu007, on 21 noiembrie 2021 - 09:45, said:

Eu as incerca la oala sub presiune inteligenta, in maxim 1 ora e gata si e si pe intelesul oricui procesul fiindca arata reteta pe display si pasii de urmat.
Totusi as sari peste partea cu calitul, si asa este o ciorba grea !
Oala aia inteligenta eu o am si nu stie ciorba de burta

#6
Mosu007

Mosu007

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 550
  • Înscris: 31.07.2021
Poate nu e suficient de inteligenta.
Incearca un Cook4Me !

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate