Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Centrala Peleti

Centrala Termica Heat Line pe Gaz

Problema conectare radio
 Functionare lada frigorifica

Impunerea preturilor de catre Stat?

Norma de munca, part-time.

Lucrari publice in bataie de joc ...
 Huawei health

Recomandare Aparat de incalzit ae...

Ford a inceput construirea celui ...

Unde sunt descarcarile de pe yout...
 Camera supraveghere solara

Somaj Germania

Amareala constanta in cavitatea b...

Trepidatii Fiat Ducato 2.3 JTD 120
 

Conectare Epson xp-255 la Digi fiberhome hg6544c (fara wps)

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
bogdan01b

bogdan01b

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 137
  • Înscris: 21.10.2009
Salutare, au venit azi cei de la rds si au bagat fibra, ca router au pus fiberhome hg6544c.
Am inteles ca functia WPS pe router este dezactivata (cica din motive securitate).
Am nevoie de functia WPS pentru a conecta imprimanta wireless. Ce pot face?

Multumesc!

#2
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,381
  • Înscris: 05.01.2006
Daca nu functioneaza butonul de pe el atunci ai nevoie de un alt router sau de un ap la care sa se conecteze imprimanta...
In teorie are: "In ceea ce priveste butoanele: WPS (lateral stanga)"

Alternativ - mentioneaza imprimanta ce o ai cum poate exista optiunea de a o seta sa se conecteze la retea pe baza de nume retea si pass

Edited by Ravy, 01 November 2021 - 15:25.


#3
bogdan01b

bogdan01b

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 137
  • Înscris: 21.10.2009
Imprimanta este un Epson xp-255

#4
Leo2006

Leo2006

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,617
  • Înscris: 30.08.2006
Ai buton WPS pe ambele echipamente.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/cch_Knlcs14?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#5
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,381
  • Înscris: 05.01.2006
@Leo: zice de la inceput ca nu este activat pe fiberhome... degeaba are optiunea pe imprimanta.

@Bogdan: din cate am citit manualul s-ar putea sa fie posibil sa o setezi prin telefon - vezi setarile de wifi-direct iar pe telefon cauta aplicatia dedicata, si acolo poate gasesti setarile de network.
Cum presupun ca te intereseaza specific setarile necesare pentru imprimanta mai degraba decat solutie (imposibila, cred) pe partea de fiberhome voi muta acest subiect pe aria pentru imprimante, poate are cineva acest model si te poate ajuta cu detalii.

Edited by Ravy, 01 November 2021 - 16:04.


#6
bogdan01b

bogdan01b

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 137
  • Înscris: 21.10.2009
Am incercat acum, nu pot din aplicatie, doar prin vps o pot conecta. Oare pot conecta router-ul meu vechi la cel de la digi cumva? Defapt il pot conecta dar ce stari sa pun in configurarea router-ului meu vechi ca sa face extend la cel nou

Edited by eiffel, 01 November 2021 - 19:42.
Nu mai cita postul de deasupra.


#7
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,381
  • Înscris: 05.01.2006
Da, poti conecta routerul tau vechi la imprimanta - ca sa poti printa insa fara probleme este indicat sa fie si calculatoarele legate tot la acel router vechi.
Pentru routerul vechi - incearca doar sa-l setezi pe wan sa primeasca ip-uri automat (in loc de pppoe sau cum era setat anterior) si altceva s-ar putea sa nu mai fie necesar... (evident, in afara de a lega calculatoarele, imprimanta la acel router "din nou")

#8
bogdan01b

bogdan01b

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 137
  • Înscris: 21.10.2009

View PostRavy, on 01 noiembrie 2021 - 17:07, said:

Da, poti conecta routerul tau vechi la imprimanta - ca sa poti printa insa fara probleme este indicat sa fie si calculatoarele legate tot la acel router vechi.
Pentru routerul vechi - incearca doar sa-l setezi pe wan sa primeasca ip-uri automat (in loc de pppoe sau cum era setat anterior) si altceva s-ar putea sa nu mai fie necesar... (evident, in afara de a lega calculatoarele, imprimanta la acel router "din nou")
Ok, multumesc o sa incerc asa

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate