![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Atomic TV HD.
Last Updated: Dec 04 2023 20:56, Started by
IceCoolExtreme
, Sep 27 2021 14:03
·
33

Posted 27 September 2021 - 14:03

Ordinea de zi a ședințelor de marți 28 septembrie 2021, miercuri 29 septembrie și joi 30 septembrie 2021 - orele 10:00
II. Solicitare licență audiovizuală prin rețele de comunicații electronice : S.C. ATOMIC MEDIA ADVERTISING SRL București pentru serviciului de programe ATOMIC din București |
Posted 27 September 2021 - 14:12

A fost un post bun, ramane de vazut pe ce gen de muzica se va axa...
Edited by 2Unlimited, 27 September 2021 - 14:12. |
Posted 27 September 2021 - 14:19

Sper sa nu vina cu o mizerie gen MTV care s-a transformat intr-un post execrabil
In rest - sa fie intr-un ceas bun |
Posted 27 September 2021 - 14:24

Nu agreez nici eu porcariile acelea de "reality show". Un post de muzica trebuie sa redea muzica. Punct.
Edited by 2Unlimited, 27 September 2021 - 14:24. |
Posted 27 September 2021 - 14:40

Sper sa vina tot cu muzica aia de atunci... |
Posted 27 September 2021 - 14:51

M-am saturat de cati ani Atomic tot revine. Dar pe masura ce inaintam in ani, televiziunea (muzicala) devine tot mai perimata si oricum sunt destule posturi de muzica.
Am ajuns sa prefer Youtube peste tot: la TV sau in masina. De "calitative" ce sunt TV-ul si FM-ul romanesc. |
Posted 27 September 2021 - 14:54

Există vreo legătură între acționariatul sau echipa vechiului post de televiziune Atomic și cea a noului post omonim?
Dacă nu, măcar, cei care au preluat acest brand ar putea să difuzeze programe care să amintească de vechiul post de televiziune? Dacă și la întrebarea asta răspunsul este tot nu, atunci vom avea o tentativă de Kiss. UTV, ZU TV, mai slabă și mai puțin urmărită decât acestea! . O televiziune muzicală relativ nouă și cu un playlist acceptabil este Mooz Dance, iar segmentul tonomatelor muzicale este deja prea încărcat, cred că sunt cel puțin 10 televiziuni de profil în România. Tendința la nivel european/mondial este de micșorare a numărului de canale de acest tip, în favoarea serviciilor de streaming ce au democratizat piața conținutului muzical: Youtube, Apple Music, DailyMotion, Patreon, Music.com fiind doar câteva dintre acestea. |
Posted 27 September 2021 - 15:08

Spotify, Deezer.
Insa eu prefer cu videoclip, nu fara. De ce sa ascult muzica la TV blurat pe video (plasare de produse) si cenzurat pe audio daca am pe Youtube explicit version la toate? Si Smart TV. Pur si simplu radio si TV au ramas preponderent pentru cei care nu se descurca cu internetul. Edited by Neaceasca85, 27 September 2021 - 15:09. |
|
Posted 27 September 2021 - 15:12

A mai reincercat sa reinvie de cateva ori ca si Tele 7 ABC; programul mai jos trimis la dosarul pentru licentiere. Vor emite online in prima faza si la cablistii mici; emisia va fi din Iride Pipera.
Attached FilesEdited by Rainwish, 27 September 2021 - 15:21. |
Posted 27 September 2021 - 15:36

Reflector? Inainte era Reactor.
Un plus ar fi daca ar putea difuza la calitate buna unele clipuri ce se vad praf pe Youtube, piese vechi romanesti. Cat Music Gold rezolva problema dar nu in totalitate. |
Posted 27 September 2021 - 17:18

Există vreo legătură între acționariatul sau echipa vechiului post de televiziune Atomic și cea a noului post omonim? Dacă nu, măcar, cei care au preluat acest brand ar putea să difuzeze programe care să amintească de vechiul post de televiziune? Dacă și la întrebarea asta răspunsul este tot nu, atunci vom avea o tentativă de Kiss. UTV, ZU TV, mai slabă și mai puțin urmărită decât acestea! O televiziune muzicală relativ nouă și cu un playlist acceptabil este Mooz Dance, iar segmentul tonomatelor muzicale este deja prea încărcat, cred că sunt cel puțin 10 televiziuni de profil în România. Tendința la nivel european/mondial este de micșorare a numărului de canale de acest tip, în favoarea serviciilor de streaming ce au democratizat piața conținutului muzical: Youtube, Apple Music, DailyMotion, Patreon, Music.com fiind doar câteva dintre acestea. Si pe Facebook au scris ![]() |
Posted 27 September 2021 - 18:49

Chiar daca revine, nu va fi la fel ca cel din 1999-2004
|
Posted 27 September 2021 - 20:46

Evident. Si Radio Contact daca ramanea, difuza acum aceleasi manele ca restul CHR-urilor.
|
|
Posted 27 September 2021 - 22:06

Posted 28 September 2021 - 01:23

Pe acest site o sa emita https://www.atomictv.ro/
Momentan afiseaza doar o imagine ![]() |
Posted 28 September 2021 - 05:07

M-am saturat de cati ani Atomic tot revine. Dar pe masura ce inaintam in ani, televiziunea (muzicala) devine tot mai perimata si oricum sunt destule posturi de muzica. Am ajuns sa prefer Youtube peste tot: la TV sau in masina. De "calitative" ce sunt TV-ul si FM-ul romanesc. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users