Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Probleme accesare nr test telefon

Parola la lock screen
 

Ce mai gatiti azi

- - - - -
  • Please log in to reply
11423 replies to this topic

#11413
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,477
  • Înscris: 04.05.2006

View PostDaculScoril0, on 03 iunie 2021 - 19:53, said:


alcoolul nu e acru. Oțetul e.
Alcoolul nu....băutura asta e, de la lămâie 😂😂

View PostAngela456, on 03 iunie 2021 - 19:57, said:

Sa stii ca se face alcool daca o tii prea mult. Doar câteva zile2-3 si e numai buna. Mie nu mi place cum miroase socul, dar gustul e fain.
3 zile ar fi fost suficiente, dar am fost plecat și am lăsat soacra fără instrucțiuni...ca am uitat.
Și ea nu a îmbuteliat-o, ca m-a așteptat sa nu facă vreo prostie 😂😂😂

#11414
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012

View Postrichelieu, on 03 iunie 2021 - 22:11, said:

.băutura asta e, de la lămâie ����

Nu e. Sweet- sour balance....

#11415
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,477
  • Înscris: 04.05.2006

View Postpasilla, on 03 iunie 2021 - 22:14, said:


Nu e. Sweet- sour balance....

Eu vorbeam strict de rezultatul meu, după ce a fermentat tot zaharul 😂😂

#11416
SmurfK

SmurfK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,149
  • Înscris: 11.04.2015
În ultimul timp am folosit o combinație de ceapă, carne de pui și ficat de porc pentru stir fry, cu legume. Mai folosește cineva combinația asta? Mi se pare foarte inspirată, mai ales ficatul, tăiat fâșiuțe, îi dă o textură și un gust foarte mișto.

#11417
ionut76

ionut76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,371
  • Înscris: 05.04.2006
Am cules visinele :P Deci am facut dulceata, sirop si, fireste, visinata. Nu ma (mai) compic cu tot felul de tare si placinte, e prea buna visinata (in care pun si citeva flori de lavanda) pentru a strica visinele cu placeri de moment, cum sunt placintele.

#11418
mcd2020

mcd2020

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,957
  • Înscris: 02.05.2020
Pui o poza cu visinele?Am o nedumerire despre visinele de la jumatea lui iunie....

#11419
ionut76

ionut76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,371
  • Înscris: 05.04.2006
Ce am avut culese le-am procesat, incerc miine sa fac poza cu cele care au mai ramas in pom. Ce nedumerire ai ?
In alta ordine de idei, atit visinele, cit si ciresele au crapat de la atita apa/ploaie, nu am intilnit niciodata atit de multe fructe afectate. De aceea am si cules masiv azi visine si ceva cirese.

#11420
ionut76

ionut76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,371
  • Înscris: 05.04.2006
Am facut si pozele, sper sa iti spulbere orice nedumerire Posted Image
Attached File  thumbnail_IMG_20210620_104317.jpg   414.89K   14 downloadsAttached File  thumbnail_IMG_20210620_104341.jpg   281.83K   16 downloadsAttached File  thumbnail_IMG_20210620_104356.jpg   264.35K   17 downloadsAttached File  thumbnail_IMG_20210620_105048.jpg   275.27K   17 downloads

#11421
magtacpactig

magtacpactig

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,930
  • Înscris: 16.10.2019
Ciortan de cca 3 kg, transat, sarat, uscat si azi facut pe gratar.
Saramura cu rosii, ardei gras, ardei iute si usturoi...ceva ierburi si piper...

#11422
Turnatoriu_de_orza

Turnatoriu_de_orza

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,872
  • Înscris: 14.10.2010

View Postpelikan2267, on 14 iunie 2015 - 13:04, said:

Marinata -  se amesteca in mojar cate o lingurita de cuisoare, chimion, paprika afumata, .....

Chiar si in anul in care s-a facut aceasta postare foarte multa lume stia ca marinata este un  preparat final(mancare, sos plus peste sau carnel!!!
Sosul, in care se fragezeste carnea,  se numeste MARINADA(sau baiţ)!
DEX MARINÁDĂ s.f. În gastronomie, lichid puternic aromatizat, pe bază de vin, oțet, suc de lămâie sau de limetă, plante aromate sau condimente și puțin ulei, în care se introduce un aliment (carne, mai ales de vânat, pește, legume) pentru a se marina, adică a se frăgezi și a se impregna de aromă înainte de a fi gătit, sau pentru a se conserva. sin. baiț.

Edited by Turnatoriu_de_orza, 09 September 2021 - 22:08.


#11423
magtacpactig

magtacpactig

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,930
  • Înscris: 16.10.2019
Hei!!!
Nu mai gateste nimeni pe aici?! :)

#11424
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014
Hei! pe aici, nu, pe dincolo, da! :)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate