Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ce mai gatiti azi
Last Updated: Jan 26 2022 19:29, Started by
XZY
, Jan 15 2009 19:37
·
0
#11413
Posted 03 June 2021 - 22:11
DaculScoril0, on 03 iunie 2021 - 19:53, said: alcoolul nu e acru. Oțetul e. Angela456, on 03 iunie 2021 - 19:57, said:
Sa stii ca se face alcool daca o tii prea mult. Doar câteva zile2-3 si e numai buna. Mie nu mi place cum miroase socul, dar gustul e fain. Și ea nu a îmbuteliat-o, ca m-a așteptat sa nu facă vreo prostie 😂😂😂 |
#11414
Posted 03 June 2021 - 22:14
#11415
Posted 03 June 2021 - 23:10
#11416
Posted 19 June 2021 - 12:19
În ultimul timp am folosit o combinație de ceapă, carne de pui și ficat de porc pentru stir fry, cu legume. Mai folosește cineva combinația asta? Mi se pare foarte inspirată, mai ales ficatul, tăiat fâșiuțe, îi dă o textură și un gust foarte mișto.
|
#11417
Posted 19 June 2021 - 13:46
Am cules visinele Deci am facut dulceata, sirop si, fireste, visinata. Nu ma (mai) compic cu tot felul de tare si placinte, e prea buna visinata (in care pun si citeva flori de lavanda) pentru a strica visinele cu placeri de moment, cum sunt placintele.
|
#11418
Posted 19 June 2021 - 18:15
Pui o poza cu visinele?Am o nedumerire despre visinele de la jumatea lui iunie....
|
#11419
Posted 19 June 2021 - 20:07
Ce am avut culese le-am procesat, incerc miine sa fac poza cu cele care au mai ramas in pom. Ce nedumerire ai ?
In alta ordine de idei, atit visinele, cit si ciresele au crapat de la atita apa/ploaie, nu am intilnit niciodata atit de multe fructe afectate. De aceea am si cules masiv azi visine si ceva cirese. |
#11420
Posted 20 June 2021 - 16:34
Am facut si pozele, sper sa iti spulbere orice nedumerire
thumbnail_IMG_20210620_104317.jpg 414.89K 14 downloads thumbnail_IMG_20210620_104341.jpg 281.83K 16 downloads thumbnail_IMG_20210620_104356.jpg 264.35K 17 downloads thumbnail_IMG_20210620_105048.jpg 275.27K 17 downloads |
#11421
Posted 20 June 2021 - 22:31
Ciortan de cca 3 kg, transat, sarat, uscat si azi facut pe gratar.
Saramura cu rosii, ardei gras, ardei iute si usturoi...ceva ierburi si piper... |
#11422
Posted 09 September 2021 - 22:06
pelikan2267, on 14 iunie 2015 - 13:04, said:
Marinata - se amesteca in mojar cate o lingurita de cuisoare, chimion, paprika afumata, ..... Chiar si in anul in care s-a facut aceasta postare foarte multa lume stia ca marinata este un preparat final(mancare, sos plus peste sau carnel!!! Sosul, in care se fragezeste carnea, se numeste MARINADA(sau baiţ)! DEX MARINÁDĂ s.f. În gastronomie, lichid puternic aromatizat, pe bază de vin, oțet, suc de lămâie sau de limetă, plante aromate sau condimente și puțin ulei, în care se introduce un aliment (carne, mai ales de vânat, pește, legume) pentru a se marina, adică a se frăgezi și a se impregna de aromă înainte de a fi gătit, sau pentru a se conserva. sin. baiț. Edited by Turnatoriu_de_orza, 09 September 2021 - 22:08. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users