![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Vreau sa ma mut in Brasov si am nevoie de niste sfaturi
Last Updated: Sep 24 2021 10:16, Started by
iridescence
, Jul 26 2021 12:31
·
9

Posted 31 July 2021 - 06:10

La un buget de 25k gasesti doar garsoniere de 20 - 24mp utili. Vezi ca sunt la vanzare pe imobiliare.ro. Uite o varianta (in zona Sp. Judetean Brasov, la intrarea in cartierul Racadau) https://www.imobilia...ing=1&sla=lista Gasesti si prin Noua, Triaj (Fdt. Harmanului) - zone OK. @bylly00, zona Avantgarden Coresi nu-i de buget 25k. Acolo sunt doar blocuri construite incepand din 2016, deci preturi pe masura, chiar si pentru o garsoniere (peste 35k -40k). Si nu cred sa fie dezvoltator in Brasov care sa contruiasca garsoniere sub 40mp, asta insemnand min. 35k euro pret de vanzare. Garsoniere noi după 2016 cu 35k-40k , In AVG Coresi ?wow , vreau și eu 4 , banii azi ți-i dau 😃😃😃..welcome to reality in 2021 , IN BRASOV (nu in Avg Coresi unde e pragul maxim de scump ![]() |
Posted 31 July 2021 - 18:22

Cand am raspuns eu nu mentionase care e bugetul, a intrebat cum e zona si eu i-am raspuns.
|
Posted 09 August 2021 - 11:38

Intre timp, am dat o fuga prin Brasov si da, camerele de camin sunt foarte aiurea, asa ca mi-am cam luat gandul. In schimb, am gasit o garsoniera confort 1 pe Bartolomeu Lanii la 35000 euro tocmai in capat. Pare rupt de Brasov dar garsoniera arata destul de bine si zona nu pare a fi populata de oameni dubiosi. Ce parere aveti, e o idee buna sa imi iau pe acolo? Daca inchiriez garsoniera asta, iau macar un 200 euro sau nu isi cauta nimeni pe acolo?
|
Posted 09 August 2021 - 13:28

200 Euro mi se pare mult pt o garsoniera in Bartolomeu. Pe un site am gasit ap cu 2 camere de inchiriat cu 250 euro in Bartolomeu Nord
|
Posted 12 August 2021 - 06:54

Eu n-as “baga” (bloca ) banii in așa ceva ,dar ca sa -ți răspund la întrebare ,250 € e chiria unei garsoniere noi in zona infinit mai buna ..
|
Posted 24 September 2021 - 10:16

am gasit o garsoniera confort 1 pe Bartolomeu Lanii la 35000 euro tocmai in capat. Pare rupt de Brasov dar garsoniera arata destul de bine si zona nu pare a fi populata de oameni dubiosi. Ce parere aveti, e o idee buna sa imi iau pe acolo? Daca inchiriez garsoniera asta, iau macar un 200 euro sau nu isi cauta nimeni pe acolo? Pare ca e departe de oras, dar distantele sunt sensibil mai mici fata de Bucuresti, ai RAT pe str Lanii, esti aproape de ocolitoare si ai avantajul ca zona este - pe nedrept - considerata cu probleme de catre brasoveni, dar daca mergi pe acolo ziua si noaptea o sa vezi ca zona e civilizata, ai un pic de verde printre blocuri, parcarea e acceptabila si poate ai noroc sa prinzi cu vedere la Tampa. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users