![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Vreau sa ma mut in Brasov si am nevoie de niste sfaturi
Last Updated: Feb 14 2023 20:41, Started by
iridescence
, Jul 26 2021 12:31
·
1

Posted 31 July 2021 - 06:10

La un buget de 25k gasesti doar garsoniere de 20 - 24mp utili. Vezi ca sunt la vanzare pe imobiliare.ro. Uite o varianta (in zona Sp. Judetean Brasov, la intrarea in cartierul Racadau) https://www.imobilia...ing=1&sla=lista Gasesti si prin Noua, Triaj (Fdt. Harmanului) - zone OK. @bylly00, zona Avantgarden Coresi nu-i de buget 25k. Acolo sunt doar blocuri construite incepand din 2016, deci preturi pe masura, chiar si pentru o garsoniere (peste 35k -40k). Si nu cred sa fie dezvoltator in Brasov care sa contruiasca garsoniere sub 40mp, asta insemnand min. 35k euro pret de vanzare. Garsoniere noi după 2016 cu 35k-40k , In Avg Coresi ?wow , vreau și eu 4 , banii azi ți-i dau 😃😃😃..welcome to reality in 2021 , IN BRASOV (nu in Avg Coresi unde e pragul maxim de scump ![]() |
Posted 31 July 2021 - 18:22

Cand am raspuns eu nu mentionase care e bugetul, a intrebat cum e zona si eu i-am raspuns.
|
Posted 09 August 2021 - 11:38

Intre timp, am dat o fuga prin Brasov si da, camerele de camin sunt foarte aiurea, asa ca mi-am cam luat gandul. In schimb, am gasit o garsoniera confort 1 pe Bartolomeu Lanii la 35000 euro tocmai in capat. Pare rupt de Brasov dar garsoniera arata destul de bine si zona nu pare a fi populata de oameni dubiosi. Ce parere aveti, e o idee buna sa imi iau pe acolo? Daca inchiriez garsoniera asta, iau macar un 200 euro sau nu isi cauta nimeni pe acolo?
|
Posted 09 August 2021 - 13:28

200 Euro mi se pare mult pt o garsoniera in Bartolomeu. Pe un site am gasit ap cu 2 camere de inchiriat cu 250 euro in Bartolomeu Nord
|
Posted 12 August 2021 - 06:54

Eu n-as “baga” (bloca ) banii in așa ceva ,dar ca sa -ți răspund la întrebare ,250 € e chiria unei garsoniere noi in zona infinit mai buna ..
|
Posted 24 September 2021 - 10:16

am gasit o garsoniera confort 1 pe Bartolomeu Lanii la 35000 euro tocmai in capat. Pare rupt de Brasov dar garsoniera arata destul de bine si zona nu pare a fi populata de oameni dubiosi. Ce parere aveti, e o idee buna sa imi iau pe acolo? Daca inchiriez garsoniera asta, iau macar un 200 euro sau nu isi cauta nimeni pe acolo? Pare ca e departe de oras, dar distantele sunt sensibil mai mici fata de Bucuresti, ai RAT pe str Lanii, esti aproape de ocolitoare si ai avantajul ca zona este - pe nedrept - considerata cu probleme de catre brasoveni, dar daca mergi pe acolo ziua si noaptea o sa vezi ca zona e civilizata, ai un pic de verde printre blocuri, parcarea e acceptabila si poate ai noroc sa prinzi cu vedere la Tampa. |
Posted 13 February 2023 - 08:52

Din punct de vedere al riscului seismic, ce zona o fi mai ferita in Brasov ?
- ma refer la unda unui cutremur in Vrancea - si la nr de cladiri neconsolidate Multumesc Edited by the_blue_raven, 13 February 2023 - 08:53. |
Posted 14 February 2023 - 20:41

Cartierele Scriitorilor și Valea Cetății (Răcădău) au fost construite in anii 80.
Bdul Saturn: anii 60 și începutul anilor 70. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users