![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Geam aerisire langa (sau in) usa
Last Updated: Jul 23 2021 17:08, Started by
Notsure
, Jul 23 2021 11:11
·
0

Posted 23 July 2021 - 13:17

Dacă faci geam deasupra, poți folosi un step de la ikea, e 50 de lei. Și e folositor în casa, nu trebuie sa tragi scaune după tine.
Attached Files |
Posted 23 July 2021 - 13:27

corinadaniela, on 23 iulie 2021 - 12:47, said: Da, mi-au aratat colegii, merci. E o varianta de luat in calcul. La fel si scaunu ala in trepte, oricum voi avea debaraua pe hol tot acolo si va fi pana-n tavan, e bun ceva sa te urci. Sistemul ala cu sfoara sunt curios daca merge montat in paralel cu un maner clasic. Am o fobie de mecanisme care pot sa te lase cand ti-e lumea mai draga. |
Posted 23 July 2021 - 15:01

Mi-am dat seama de o chestie. Daca ar fi manerul pe laterala, nu sus, as ajunge relativ usor la el. Ajung si cu manerul sus, dar greu, pe varfurile picioarelor.
Asa, la intuitie, probabil manerul e bine sa stea pe latura mare, dar merge si asa. Se poate face la comanda fereastra doar oscilanta, cu manerul care sa aiba doar doua pozitii, una in jos si una la orizontala? Asta ca sa ma scuteasca de pozitia manerului in sus, care adauga la inaltime. Asa nu as avea nevoie nici de funii, scaune, nimic. Attached Files |
Posted 23 July 2021 - 15:26

Se poate face,depinde doar de meseriaș,feroneria trebuie configurata diferit
|
Posted 23 July 2021 - 16:58

manerul poti sa - l pui cum vrei tu. sus/mijloc sau mijloc/jos.
|
Posted 23 July 2021 - 17:08

Da, dar ma refeream sa se si invarta doar in jos si la orizontala.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users