Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Investitie imobiliara in strainat...

Plita inducție gorenje IC340...

info schimbare buletin sectorul 4

Aplicație nivel scazut baterie
 Importul de cod extern avantaje v...

Alegere sistem usi glisante\...

Am primit credit in avans desi op...

Restituire prima casco dupa instr...
 3 ani dobanda fixa vs 5 ani fixa?

Sfaturi recuperare cont facebook

Piese pentru trenul de rulare Meyle

o masina legendara, Moskvitch 408
 Problema Service - Preturi diferite

IP Camera HikVision nu o gasesc i...

Cand devine un film clasic?

Cu mașina spre Budapesta ...
 

App infoSTB nu mai functioneaza corect

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
castoras

castoras

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 786
  • Înscris: 28.12.2006
Am iphone 8 cu aplicatia infoSTB instalata pe care o folosesc des. Acum 2 zile a refuzat sa mai functioneze - reinstalat app, restart telefon nimic.

Pe date mobile nu se actulaizeaza, pe wifi da. Nu e restrictionata pe datele mobile. Ce as putea face acum?

#2
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,874
  • Înscris: 15.06.2004
Inca e in beta - ma rog, de cativa ani tot beta e. Au schimbat si aspectul si tot beta a ramas...
Sunt probleme si pe Android - daca isi face Google Mapsupdate nu mai afiseaza harta pana nu isi face ea update...

Nu stu pe iPhone ce harta folosesc...

#3
lex luthor

lex luthor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 27.03.2007
Am patit si eu la fel acum cateva zile. Pe wifi mergea pe date nu (Android 11). Am dezinstalat-o si nu mai puteam sa o reinstalez. Pana nu am sters datele de la aplicatia Google Play nu am putut s-o reinstalez. Dar tot nu mergea. Dupa vreo doua zile a reinceput sa mearga. Din senin, fara nicio alta operatiune. Nici acum nu inteleg ce s-a intamplat.Posted Image

#4
castoras

castoras

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 786
  • Înscris: 28.12.2006
Sa va spun la ce o foloseam - sa vad cand ajung masinile in statie si daca nu vin "in haita" cate 2 odata sa fie mai libere. Exista si o alta app care stie sa faca asta?

#5
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,874
  • Înscris: 15.06.2004
Nu.
Teoretic doar asta poate. Zic teoretic ca de multe ori imi zicea ora corecta, dar gresea sensul de mers :D
Si oricum nu e exacta - nu cred ca se bazeaza pe vreun sistem GPS pus pe masina sau tramvai ci pe ora la care ar trebui sa ajunga in statie.

#6
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,578
  • Înscris: 16.12.2006
Ba mai exista o aplicatie, Moovit. ;)

E destul de precisa, bineinteles tot asa fara sistem GPS, dpar pe baza orarului STB.

#7
castoras

castoras

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 786
  • Înscris: 28.12.2006
Orarul STB - e bun de aruncat ierttai-ma. Am moovit, o folosesc daca trebuie dar eu asteptam cate 2 sau 3 autobuze de acelasi fel ca sa fie mai libere. si ele n-ar trebui sa vina cate 2 conf orarului

#8
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,874
  • Înscris: 15.06.2004
Pai n-am sesizat la infoSTB sa anunte asa ceva...
De principiu si ei se bazeaza pe orar - la ce ora trebuie sa fie in statie. Uneori nu se nimereste - normal sunt 3-4 minute abatere dar am avut si 15...

Daca iti da si orarul de pe sensul opus e si mai "exacta"...

#9
castoras

castoras

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 786
  • Înscris: 28.12.2006
La infostb - mergi la lines alegi linia dorita si arata pe fiecare sens unde sunt autobuzele. Daca eu vad ca primul autobuz vine dar peste 2 autobuze sa zicem sunt 2 f apropiate - la o statie distanta le astept pe alea - asta numesc eu haita 2 autobuze f apropiate unde al doilea e de obicei mai gol

#10
Zarath

Zarath

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 309
  • Înscris: 23.04.2020
Mie infostb imi arata foarte exact in cat timp vine transportul in comun..tramvai/autobuz.
Zice 7 min..pai in 7 min e in statie.
Sunt pe android S7

#11
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,874
  • Înscris: 15.06.2004
Uneori e ok, alteori nu.

#12
Sm1th

Sm1th

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 365
  • Înscris: 17.05.2021

 castoras, on 23 iunie 2021 - 08:28, said:

Sa va spun la ce o foloseam - sa vad cand ajung masinile in statie si daca nu vin "in haita" cate 2 odata sa fie mai libere. Exista si o alta app care stie sa faca asta?

poti incerca Moovit, vezi daca-ti place

#13
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,874
  • Înscris: 15.06.2004
A zis deja ca o are si pe-aia.

Quote

Am moovit, o folosesc daca trebuie dar eu asteptam cate 2 sau 3 autobuze de acelasi fel ca sa fie mai libere

El vrea sa-i arate cand ajung simultan mai multe autobuze cu acelasi numar in statie...
Asta doar daca ar avea fiecare autobus GPS pe ele si aplicatia sa indice timpul bazat pe GPS-ul autobuzelor... N-ai sa vezi.

#14
Zarath

Zarath

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 309
  • Înscris: 23.04.2020
Toate autobuzele din bucuresti au gps pe ele si 95% sunt functionale. D-aia poate aplicatia sa estimeze in cate minute ajunge autobuzul specific in statie.

#15
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,874
  • Înscris: 15.06.2004
Autobuzele noi au, corect.
Dar aplicatia nu pare sa se foloseasca de ele. Nu ca ar fi imposibil, dar la cat de proasta e aplicatia nu cred ca au implementat asa ceva - e multa bataie de cap.

#16
Zarath

Zarath

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 309
  • Înscris: 23.04.2020
Nu stiu..mie imi merge si la tramvaiele alea paradite. Zice ca vine in 5 min, chiar ajunge in 5 min.
Se vede in cabina la vatman un modem montat sus pe plafon..ce clipeste din beculete cu niște cabluri utp in el.

#17
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,874
  • Înscris: 15.06.2004
Eu am tot patit-o sa-mi spuna ca vine in 5 minute si sa ajunga dupa 15.
Sau sa vina in 5 dar din sens opus...
Dar in general e relativ exacta - sa zic cam 70% din ce a afisat a fost pe-aproape.

#18
comentatorul

comentatorul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 239
  • Înscris: 08.02.2007
Salut, nici mie nu imi mai merge deloc aplicatia pe date pe Android, insa pe Wi-Fi este ok, ati gasit o solutie?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate