![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Intrare în Polonia
Last Updated: Jul 02 2021 19:21, Started by
dorin_2k
, Jun 22 2021 13:00
·
0

Posted 23 June 2021 - 17:31

Fals
Sunt multe teste care au pe ele QR Code Acum ceva timp am avut un test de la BIOCLINICA care nu are QR Code pe rezultat - doar stampilele obisnuite Ceasu' rau - pisica 13 = supracontrol Aia care zici tu ca nu controleaza aveau niste scule mishto cu care scanau codurile alea Eu - pla QR Code si m-au dat deoparte Ce au verificat, unde si cum ? - nu pot sa-ti spun Pot doar sa-ti spun ca asteptam ca un idiot in timp ce altii erau controlati (cod qr scanat) si ... isi vedeau linistiti de drum Dupa ce s-au lamurit mi-au dat (in sfarsit) voie sa-mi vad de drum De atunci am grija sa-mi fac doar teste cu QR Code pe ele - lucru pe care ti-l recomand calduros In rest - ramane cum am stabilit |
Posted 23 June 2021 - 17:35

Poate aflu eu maine ceva in piata,sint ceva persoane care aduc marfa din poland.
Astia sigur merg cu test si cu actele firmei [deci nu la vizitat]. |
Posted 23 June 2021 - 18:50

QR nu conține nicio semnătura digitală.
Cel mult un link către ceva. Sau un cod. Sau numele, prenumele și CNP transformate în QR. Sunt o mulțime de generatoare QR. Nu au implementat încă certificatul cu QR ce interoghează o bază de date internațională. Ce conține o cheie publică și una privata. Tre mult până se implementează astea pe plan mondial sau european macar. |
Posted 23 June 2021 - 19:01

E implementat si functional in 14 state europene. Restul nu se grabesc sa dea drumul pana pe 1 iulie.
|
Posted 23 June 2021 - 19:34

In Polonia e funcțional acest certificat dar în România încă nu. Nu se emit la noi așa ceva.
|
Posted 23 June 2021 - 20:03

Merge într-un proiect cu scoala pt 7 zile. Daca îi pune in carantina, degeaba proiectul. ![]() Partenerii de acolo tot insista că nu le trebuie niciun test. Asta e. Iși fac maine toți testul și aia e. Rămân la părerea că nu îi vor controla nimeni. Exista o foarte mare probabilitate ca cei de acolo sa fie obișnuiți cu schengen. Sunt reguli diferite, vezi pe site-ul pus de mine. Habar nu au unde e Romania pe harta. Deci… sa nu ai surprize. |
Posted 23 June 2021 - 21:16

Mâine la 9 are programarea la test Covid. Va primi rezultatul pe drum pe telefon.
Așa au hotărât organizatorii de aici. Cu toate că cei de acolo spun că nu le trebuie niciun test din Ro. Și că fac ei test acolo daca e necesar. Asta e. |
Posted 24 June 2021 - 09:58

Gata făcut copilul testul. 215 lei.
Mâine la 6 pleacă și va descărca PDF de pe site. Mare lucru. Revin în câteva zile cu info despre daca a fost sau nu controlat. Părerea mea: nu ii va controla nimeni de test Covid. |
Posted 25 June 2021 - 07:03

Lol postasem pe topicul de pasapoarte aseara:
Vezi ca s-au schimbat regulile de azi. Am văzut pe grupul consular (dar nu am citit prea mult). Intra pe MAE sa verifici. Din ce am văzut din primul paragraf te salvează testul. |
|
Posted 25 June 2021 - 07:47

Posted 25 June 2021 - 07:52

Am primit ieri si raspuns de la consulat
Quote In legatura cu solicitarea dumneavoastra si avand in vedere faptul ca informatiile publicate pe site-ul oficial al Politiei de Frontiera din Polonia s-au actualizat in cursul zilei de astazi de doua ori, va recomandam sa accestati informatiile din urmatorul link: Kwarantanna po przekroczeniu granicy - Informacje dla podróżnych - Komenda Główna Straży Granicznej (strazgraniczna.pl). Am primit dimineata si rezultatul testului: negativ. L-a descarcat pe telefon si s-a dus. Rezultatul e un PDF nesemnat electronic, deci....no comment Edited by dorin_2k, 25 June 2021 - 07:49. |
Posted 25 June 2021 - 21:44

Posted 26 June 2021 - 08:57

Posted 28 June 2021 - 01:31

Posted 28 June 2021 - 06:46

A traversat toată Polonia până spre Szczecin și niciun control.
Totul normal. Așa cum au spus și partenerii de acolo: nu le trebuie test Covid. Nu e niciun control. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users