![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Road trip Ucraina Odessa-Kiev-Liov
Last Updated: Sep 08 2021 10:28, Started by
axisborn
, Jun 19 2021 20:26
·
0

Posted 08 September 2021 - 10:28

Revin (am fost acum mai mult de o luna): drumul Odesa-Kiev (E95) e foarte ok, 90% e asfalt impecabil, undeva la 100 km de Kiev e putin mai denivelat pe vreo 10 km.
Pe traseul asta exista si 2 obiective frumusele, ambele undeva pe la jumatatea distantei : parcul Soffivska in orasul Uman (acces imediat din E95) si canionul Buky (ptr el se merg vreo 30 km pe un drum putin mai prost pe alocuri). N-am mers mai departe, m-am intors din Kiev (ptr ca aveam altceva planificat, Liovul pe altadata), dar si capitala Ucrainei e un oras care merita vizitat. Edited by axisborn, 08 September 2021 - 10:28. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users