![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Insula Elba
Last Updated: Jun 27 2021 22:14, Started by
dennis_2005
, May 30 2021 13:37
·
0

Posted 30 May 2021 - 13:37

Nu cred ca ar strica sa existe un topic cu informatii turistice utile despre insula Elba.Cine poate si stie, ar putea contribui cu informatii turistice, pe acest topic.Majoritatea oamenilor cauta informatii turistice pe internet.
Unii apreciaza aceasta insula, ca destinatie de vacanta .Am gasit pe net si regretul unei persoane , doamne, care acum cativa ani, aflata in vizita in Toscana, a ajuns cu feribotul si masina personala in Elba. Este mai frumoasa Elba, ca locatie de vacanta la mare decat zona de litoral de pe continent sau este acelasi lucru insa la un pret mai mare cand vine vorba de alimentatie, cazare, carburant? Cand este indicat sa se viziteze aceasta insula, mai ales atunci cand se vrea excursii dar si mare, plaja, soare? |
Posted 30 May 2021 - 15:05

Indicat cand ai suficient bani si sezonul de vara ,poti si in septembrie .Acum parerile sunt impartite ,du te si vezi daca iti place .eu zic ca merita .
|
Posted 03 June 2021 - 08:58

Posted 27 June 2021 - 22:14

Intentionam sa fac o tura scurta de o saptamana in Elba la inceput de iulie insa pretul feribotului ma cam descurajeaza, am facut multe simulari si toate se invarta pe la 210-235 euro ptr 2 persoane si o masina micuta. Anul trecut am dat 150e ptr Corsica unde e trecere de 5 ore, spre ELBA se face mai putin de o ora
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users