Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutați și voi un tanar...

La multi ani @GaBogdan!
 La multi ani @Kokoshmare!

La multi ani @yanni17!

Revizie centrala termica

Dulie e27 fara suruburi de prinde...
 Tratare lemn strasina/sageac/pazie?

Laptop se incalzeste

Prelungitor audio stereo cu micro...

Traind in Germania și Olanda
 Cum gasesc anunturi imobiliare di...

Amenajare teren 2000mp - proiect ...

Telefon de pe OLX

Sfat daca pot sa fac RCA
 

PRO TV 4K

* - - - - 4 votes
  • Please log in to reply
59 replies to this topic

#19
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,483
  • Înscris: 18.04.2018

View PostGaBogdan, on 17 mai 2021 - 13:33, said:

Am sunat la fostul UPC/ noul Vodafone si am cerut o oferta pentru Look Sport 4K. Dupa o discutie mai lunga am aflat ca imi trebuie modem/ decodor care inseamna inca o telecomanda. Mi-a oferit pachetul la 4 lei dar l-am refuzat pentru telecomanda.
Am si eu canal 4K, dar se vede ca fara modem/ decodor acesta este doar HD
daca tv-ul este 4k nu ti trebuie decodor, ci pur si simplu activarea programului 4k si probabil un card, insa cu siguranta nu vei avea nevoie de o a 2-a telecomanda, in cazul in care tv ul nu era 4k atunci da, aveai nevoie de un decodor 4k
LE: acum am citit ca era vorba de canal 4k , nu de tv 4k, in cazul in care nu ai un televizor 4k atunci ai nevoie de un decodor, sau iti cumperi un tv 4k Posted Image

Edited by CostyNn96, 17 May 2021 - 14:01.


#20
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 24,701
  • Înscris: 07.07.2009

View Postbogwol, on 17 mai 2021 - 13:58, said:


De ce ai face abonament la 4k daca nu ai TV 4K? Imi scapa mie ceva?
Întreabă-l pe el. :)
Oricum am văzut mulți cu TV HD și abo la pachet 4K.

#21
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,483
  • Înscris: 18.04.2018

View PostKLM2009, on 17 mai 2021 - 14:07, said:

Întreabă-l pe el. Posted Image
Oricum am văzut mulți cu TV HD și abo la pachet 4K.
eu cunosc cateva persoane cu tv-uri care au incorporat dvb-c, si ghici ce ? si au facut abonament la digi pt tv digital, ei oricum avand acces la grila respectiva si prin analog, dar.... 4 lei in plus nu-i o avere, de fapt si mai mult, in anumite zone analogul de la gigi costa 21 ron.

Edited by CostyNn96, 17 May 2021 - 14:13.


#22
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015

View PostValmont43, on 17 mai 2021 - 12:21, said:

Cred ca doar stirile...

Si cred ca doar la ora 5... (sper sa nu).

Ontopic: poate nu e ca Eurosport sau Digi 4k (o parte din emisii, evident), si va emite preponderent in 4K. Cred ca bataia ar fi la Olimpiada de la Tokyo.

#23
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 24,701
  • Înscris: 07.07.2009
În Europa câte canale generaliste emit conținut nativ 4K 24h? Niciunul. Majoritatea sunt tematice. O să fie un upscale de zile mari.

Edited by KLM2009, 17 May 2021 - 14:31.


#24
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015
O intrebare: mai sunt televizoare FHD care recunosc codecul de 4K (video, nu audio)? Tin minte ca erau cateva modele care, desi erau FHD, aveau si imagine de 4K, nu doar semnal audio.

#25
RFL

RFL

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,059
  • Înscris: 10.12.2018

View PostCostyNn96, on 17 mai 2021 - 14:11, said:


eu cunosc cateva persoane cu tv-uri care au incorporat dvb-c, si ghici ce ? si au facut abonament la digi pt tv digital, ei oricum avand acces la grila respectiva si prin analog, dar.... 4 lei in plus nu-i o avere, de fapt si mai mult, in anumite zone analogul de la gigi costa 21 ron.
Explica cum poti vedea la digi cu abonament analog, pe tv cu dvb-c, Film Now, Cinemax-urile si HBO-urile. Poate de asta au dat 4 lei in plus pt abonament digital, sa poata lua si pachetele extra. Nu mai zic de pachetul 4K, ca sa nu fiu offtopic.

#26
GaBogdan

GaBogdan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 564
  • Înscris: 02.09.2020

View PostKLM2009, on 17 mai 2021 - 13:40, said:

Dacă ai un televizor 4K evident nu ai nevoie de nici un decodor ci doar de un card.

Televizorul este 4K.
Eu am scris doar ce mi-a fost transmis de la ei.
"Nu ai televiziune 4K fara decodor." Au mai zis ceva de genul: semnalul trebuie sa intre intr-un decodor care transmite mai departe catre TV, cardul CI nu face asta.
Discutia aceasta a fost acum cateva luni (2-4) poate s-au mai cizelat, nu stiu
P.S: Nu am cunostiinte tehnice legate de acest subiect, si sincer nici nu m-am stresat pentru un canal 4K, unde vizionez un meci o data, de doua ori pe saptamana

View PostCostyNn96, on 17 mai 2021 - 13:59, said:

daca tv-ul este 4k nu ti trebuie decodor, ci pur si simplu activarea programului 4k si probabil un card, insa cu siguranta nu vei avea nevoie de o a 2-a telecomanda, in cazul in care tv ul nu era 4k atunci da, aveai nevoie de un decodor 4k
LE: acum am citit ca era vorba de canal 4k , nu de tv 4k, in cazul in care nu ai un televizor 4k atunci ai nevoie de un decodor, sau iti cumperi un tv 4k Posted Image
TV-ul este 4K, altfel nu sunam sa intreb de televiziune 4k Posted Image))
Da, dispun de card CI +, posibil sa mai sun o data sa vad. Multumesc pentru timpul acordat

View PostCostyNn96, on 17 mai 2021 - 13:59, said:

daca tv-ul este 4k nu ti trebuie decodor, ci pur si simplu activarea programului 4k si probabil un card, insa cu siguranta nu vei avea nevoie de o a 2-a telecomanda, in cazul in care tv ul nu era 4k atunci da, aveai nevoie de un decodor 4k
LE: acum am citit ca era vorba de canal 4k , nu de tv 4k, in cazul in care nu ai un televizor 4k atunci ai nevoie de un decodor, sau iti cumperi un tv 4k Posted Image
Am scris mai devreme dar nu cred ca a fost aprobata inca postarea..
Televizorul este 4K, altfel nu aveam motiv sa sun, sa cer oferta pentru televiziune 4k>
Zic doar ce mi-a fost transmis, vrei 4K, trebuie decodor.
Si da, beneficiez de card CI +. dar optionea aceasta mi-a fost oferita.
Multumesc pentru timpul acordat, o sa revin zilele urmatoare la ei, sa vad ce si cum.
Nu ma incurca, nu ma deranjeaza daca am sau nu, dar parca altfel te uiti la un meci de fotbal.
Hai, numai bine!

Edited by Dany_Darke, 17 May 2021 - 14:37.


#27
marcel201

marcel201

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,785
  • Înscris: 21.10.2010

View PostGaBogdan, on 17 mai 2021 - 14:37, said:

"Nu ai televiziune 4K fara decodor." Au mai zis ceva de genul: semnalul trebuie sa intre intr-un decodor care transmite mai departe catre TV, cardul CI nu face asta.
Inseamna ca ai dat de un idiot, mai incearca. De aia bagi cardul CI in TV pentru ca TV-ul are functia de "decodor" iar cardul doar deblocheaza canalele.

Edited by marcel201, 17 May 2021 - 16:19.


#28
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 79,942
  • Înscris: 14.10.2008
Eu am Smart TV 4 K cam de o luna. Abonament televiziune analogic, suficient pentru cat de putin timp sta pe TV si nu pe Youtube.

#29
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,483
  • Înscris: 18.04.2018

View PostRFL, on 17 mai 2021 - 14:36, said:

Explica cum poti vedea la digi cu abonament analog, pe tv cu dvb-c, Film Now, Cinemax-urile si HBO-urile. Poate de asta au dat 4 lei in plus pt abonament digital, sa poata lua si pachetele extra. Nu mai zic de pachetul 4K, ca sa nu fiu offtopic.
spre surprinderea ta, chiar am vazut aceste canale cu un decodor de aprox 100 ron, am chiar si topic deschis pe acest subiect, in afara de cele 4k, am vazut toate cele enumerate de tine,inclusiv superone, si ghici cu ce? cu o instalatie veche  de prin 2005-2006, cablu coaxial ce vine de la stalp pana in pod, iar din pod intra intr-un splitter si de acolo pleaca 2 cabluri mufate la capete ce intra in cele doua tv-uri din casa, a si am uitat sa specific ca platesc 21 ron, Posted Image deci se poate Posted Image
Mai e nevoie sa ti spun ca am vazut aceste canale si pe un tv crt/tub ? :>

Edited by CostyNn96, 17 May 2021 - 16:34.


#30
GaBogdan

GaBogdan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 564
  • Înscris: 02.09.2020

View Postmarcel201, on 17 mai 2021 - 16:18, said:

Inseamna ca ai dat de un idiot, mai incearca. De aia bagi cardul CI in TV pentru ca TV-ul are functia de "decodor" iar cardul doar deblocheaza canalele.
Cel mai probabil.
O sa mai incerc. Multumesc!

#31
RFL

RFL

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,059
  • Înscris: 10.12.2018
Spre surprinderea ta, eu întrebam despre modalități legale de a vedea acele canale, inclusiv 4K, cu posibilul post ProTV 4K, ca doar despre el e vorba în acest topic. Mai atrage tu mult atenția asupra turco-banatenelor care fac curat, gătesc și sunt devreme acasă ca nu cumva sa ai surprize.

#32
utopium

utopium

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,847
  • Înscris: 14.08.2007
Mediaboxul are telecomanda lui, dar acea telecomanda se poate folosi ca si telecomanda unica pentru mediabox + TV (poti inchide/deschide televizorul cu ea, mari/micsora volumul televizorului, etc). Pentru uitat la TV nu ai nevoie de doua telecomenzi nici daca ai mediabox ... dar daca vrei sa accesezi pe televizor functii gen Netflix/Youtube/jocuri/etc, atunci da, ai nevoie si de telecomanda televizorului. Desi poti avea Netflix/Youtube/aplicatii si pe mediabox.

#33
novotab51

novotab51

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,326
  • Înscris: 30.03.2019
Sa revenim on-topic...

View PostRobert201, on 17 mai 2021 - 12:05, said:

In curand... PRO TV 4K
Cat de curand, totuși? "In curand" poate fi si la anul, si peste o luna

#34
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,339
  • Înscris: 15.07.2008
O sa se deschida subiecte pe forum cu acelasi titlu (sau de genul acesta) si peste 10 ani si Protv 4K tot nu o sa existe Posted Image
Primul a fost deschis in 2018 Televiziunea Pro TV a cumpărat camere 4K HDR

Edited by stlk, 17 May 2021 - 20:21.


#35
cristi712

cristi712

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 918
  • Înscris: 08.03.2007

View PostRobert201, on 17 mai 2021 - 12:05, said:

In curand... PRO TV 4K
In curand... toate canalele vor fi 8k, 16k...

View Posteiffel, on 17 mai 2021 - 12:57, said:

Mai exista ProTV ?
Mai există. La câţi bani a bagat guvernul Cîţu ca sa il pupe in cur, normal ca mai există!

View PostNeaceasca85, on 17 mai 2021 - 13:20, said:

are cea mai simplista sigla, scrie pur si simplu PRO TV cu alb.
Cea mai simplista... Vezi ca ai uitat bulina dintre PRO si TV! La versiunea HD sigla lor e 1 in 2, intr-un colt PRO~TV, in alt colt HD cu litere decupate ca "a"-ul din "1"-ul Antenei; mai e atentionarea de varsta in alt colt, iar in al 4-lea colt mai tot timpul e un #hastag#; daca toate aste nu erau de ajuns sa iti rupa capul ca grafica OTV-ului, de multe ori, intr-un colt pe un sfert de ecran mai apare toata ziua, timp de vreo saptamana, reclama la vreun film pe care il difuzeaza a 10-a oara...

Edited by cristi712, 17 May 2021 - 21:01.


#36
novotab51

novotab51

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,326
  • Înscris: 30.03.2019
Comparatia cu sigla A1 e complet aiurea, la fel si cea cu grafica OTV... Grafica Pro e proportionata si pozitionata foarte ok. Ce-i drept, hashtagul la emisiunile/serialele care nu au live feed pe social media (adica cum are Romanii au Talent, de exemplu) e cam inutil, dar poate fi util pentru cine nu are EPG si n-are idee cum arata emisiunea care este difuzata la acel moment. :)

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate