Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Imitatie de drob de miel la Lidl (mai acru decat zeama de varza)
#1
Posted 27 April 2021 - 11:47
Cum sunt mai pofticios de fel si nu le am cu postul, am zis sa incerc mizeria de mai jos.
O chestie dubioasa cu miros de varza, dar la gust mai acru decat zeama de varza. Eticheta e sub caserola, ca sa o citesti, ar insemna sa intorci caserola si sa nu-ti pese in magazin ca se rastoarna mizeria din caserola din aluminiu in cea de plastic. Inca nu m-am hotarat, sa ma duc sa-l arunc in magazin sau la ghena? Revin cu poze. . Preagatit exact dupa reteta (200 grade, 50+ minute). Cand sun la 0800 896 622 imi spune ca au o problema csi sa le scriu. Cred ca o sa ma vedeti pe seara la proteveu. Attached FilesEdited by gumball3000, 27 April 2021 - 11:39. |
#2
Posted 27 April 2021 - 11:48
Acum am vazut ca ai completat. Sincer, pare crud. Edited by Sef-chenko, 27 April 2021 - 11:51. |
#3
Posted 27 April 2021 - 11:48
Probabil ca s-a stricat. Stii cum se mai face? Ia un bizon produsul de la frigider, il lasa aiurea pe un raft, sta acolo 2-3 zile, iar un lucrator il gaseste intr-un tarziu si il pune inapoi la frigider. Dupa care il cumperi tu.
|
#4
Posted 27 April 2021 - 11:51
Nop, nu e stricat, ca ar fi putit a stricat, e doar plin de sare de lamaie, problema e ca nu vad pe ambalaj mentionat.
E bagat chiar ieri in oferta, luat din fundul frigiderului. Se vede si din poza ca e facut dintr-un continut dubios. Sef-chenko, on 27 aprilie 2021 - 11:48, said:
Ce se vede in poze este gatit? Da, chiar usor overcooked as putea spune. Edited by gumball3000, 27 April 2021 - 11:51. |
#5
Posted 27 April 2021 - 11:51
ce poze ai pus tu, nu cred ca a stat 50 de minute la 200 de grade.In rest, daca ai vreut sa il mananci crud, nu e lidl de vina.
|
#6
Posted 27 April 2021 - 11:54
Propuneri, solutii, vreau sa retraga toata mizeria asta de la vanzare,
fqx, on 27 aprilie 2021 - 11:51, said:
ce poze ai pus tu, nu cred ca a stat 50 de minute la 200 de grade.In rest, daca ai vreut sa il mananci crud, nu e lidl de vina. Daca vrei il mai las inca 50, tot la fel de acru va fi. Sef-chenko, on 27 aprilie 2021 - 11:48, said:
Sincer, pare crud. Pare, iti garantez ca nu e. Are culoare aceea rosiatica din cauza aditivilor si sarii de lamaie, care nu o vad mentionata pe ambalaj. Edited by gumball3000, 27 April 2021 - 11:54. |
#7
Posted 27 April 2021 - 11:55
gumball3000, on 27 aprilie 2021 - 11:52, said:
Propuneri, solutii, vreau sa retraga toata mizeria asta de la vanzare, Daca suspectezi ca n-au trecut corect ingredientele pe eticheta, atunci trebuie sa dovedesti cumva. |
#8
Posted 27 April 2021 - 11:56
Chifteluta, on 27 aprilie 2021 - 11:48, said:
Probabil ca s-a stricat. Stii cum se mai face? Ia un bizon produsul de la frigider, il lasa aiurea pe un raft, sta acolo 2-3 zile, iar un lucrator il gaseste intr-un tarziu si il pune inapoi la frigider. Dupa care il cumperi tu. |
#9
Posted 27 April 2021 - 11:58
N-ai cum sa-l mananci, e ca si cum ai manca sare de lamaie.
Reluam experimentul cu inca 50 minute 200 grade lasat la cuptor, sa vedem culoarea? Gustul de acreala o sa ramana tot acolo. Edited by gumball3000, 27 April 2021 - 11:58. |
#10
Posted 27 April 2021 - 11:59
Fara sa fiu obraznic, as zice sa mai compari cu unul de la alt lidl
Edited by Sef-chenko, 27 April 2021 - 11:59. |
|
#11
Posted 27 April 2021 - 12:00
#12
Posted 27 April 2021 - 12:03
#13
Posted 27 April 2021 - 12:08
Thanks, am gasit si asta, pt cei care spun ca e prea acru din cauza ca ar fi nefacut:
Quote
În industria alimentară, acidul ascorbic E-300 protejează culoarea carnii (în principal carnea "afumată", "picioarele de pui afumate", care, în loc de fumatul natural, sunt pur și simplu colorate în culoarea dorită) din oxidare. Edited by gumball3000, 27 April 2021 - 12:08. |
#14
Posted 27 April 2021 - 12:09
Intreprinzatorii ne dau ceea ce cerem.Femeile si nu numai nu mai vor la cratita,vor de-a gata.LUATI DE-A GATA!!!!!!Inainte,pe vremuri,nu erau bani,si oamenii isi faceau in casa,si erau si mai sanatosi din acest motiv.Acum,toti vor bani,sa faca bani,nu sa stea in fata aragazului,drept urmare au bani,ca fac bani,si cumpara de-a gata...
|
#15
Posted 27 April 2021 - 12:09
Quote
Vitamina C acționează ca un antioxidant, ceea ce înseamnă că împiedică alimentele să reacționeze cu oxigenul atunci când sunt expuse la aer. Acest lucru ajută la păstrarea texturii, aromei și culorii mâncării. Adăugarea acidului ascorbic în carnea vindecată îi ajută să își păstreze culoarea roșie, astfel încât să fie mai atractivi pentru consumatori. Edited by gumball3000, 27 April 2021 - 12:09. |
|
#16
Posted 27 April 2021 - 12:15
Vina nu apartine doar magazinului, ci si a firmei producatoare cu nume dubios. Am observat ca, in general, produsele alimentare facute la noi (in special Camara Noastra) pentru Lidl sunt de calitate inferioara.
|
#17
Posted 27 April 2021 - 12:18
Un produs calitativ are pret recomandat,pentru ca producatorul e interesat sa isi castige si sa mentina loc pe piata..Gunoaiele se vand si foarte ieftin,si lasa marja de adaos generos.De aia e ultima moda sa se vanda gunoaie drept lucruri bune.
|
#18
Posted 27 April 2021 - 12:21
15 lei pt o caserola de gunoi, nici la caini n-as da asa ceva
[ https://i.imgur.com/QuzS1UA.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by gumball3000, 27 April 2021 - 12:22. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users