![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cum te poti impaca cu istoria partenerului de cuplu?
Last Updated: Mar 27 2023 13:17, Started by
Fatihh
, Apr 16 2021 14:56
·
0

Posted 16 April 2021 - 15:35

Pai sunt niste lucruri si aici ma refer la chestii sexuale pe care le facea cu celalalt pe care le-ai aflat dupa o perioada de timp. Ea spune ca nu le facea cand a fost intrebata la inceput insa cu timpul a spus ca le facea Adica facea d-alea, cum sa zic, pe care un bun crestin
Pai nu vrea sa le faca in continuare. Ea considera ca daca vreau si eu sa experimentez atunci sa ma duc la alta ca ea deja le-a experimentat la vremea ei cu fostul partener. Asta e dureros. Ai putea sa mergi la aia cu care a facut-o sa-i intrebi care e reteta succesului. |
Posted 16 April 2021 - 15:37

Pai nu vrea sa le faca in continuare. Ea considera ca daca vreau si eu sa experimentez atunci sa ma duc la alta ca ea deja le-a experimentat la vremea ei cu fostul partener. Vezi ca problema e la tine, nu la ea. Cauta alta sa nu te mai compare cu ceilalti dinainte. |
Posted 16 April 2021 - 15:42

Vezi ca problema e la tine, nu la ea. Cauta alta sa nu te mai compare cu ceilalti dinainte.
Adica facea d-alea, cum sa zic, pe care un bun crestin Asta e dureros. Ai putea sa mergi la aia cu care a facut-o sa-i intrebi care e reteta succesului. Daca ma iau dupa ce zice ea atunci ei i se pareau ceva normal ca ala ii zicea ca asa fac toate cuplurile, ca daca ai facut-o prima data atunci cum ii zicea aluia ca nu mai vrea sa o mai faca? |
Posted 16 April 2021 - 15:42

Posted 16 April 2021 - 15:46

Pai am treaba cu fostul (in discutiile noastre) din cauza ca cu ala desi zicea ca nu-l mai iubea le facea.
Edited by Fatihh, 16 April 2021 - 15:46. |
Posted 16 April 2021 - 15:46

Posted 16 April 2021 - 15:59

Pai am treaba cu fostul (in discutiile noastre) din cauza ca cu ala desi zicea ca nu-l mai iubea le facea. Tu chiar nu intelegi care e problema la voi ? Nu mai cauta raspunsuri la intrebari la care ea nu poate sa iti raspunda sa nu te simti tu jenant dupa aia. Rupe relatia cu ea si cauta alta care sa te vada pe tine suficient pentru ce vrea ea. |
Posted 16 April 2021 - 16:16

Pai am treaba cu fostul (in discutiile noastre) din cauza ca cu ala desi zicea ca nu-l mai iubea le facea. |
Posted 16 April 2021 - 16:46

asta e incredibil.
daca tot te trimite la alta, invita cat mai des pe la voi cate una, sa-ti faca orl (plus altele) de fata cu ea. poate i se face si ei pofta. de la inceput barbatii ar trebui sa presupuna ca deja ea a facut toate "perversitatile" posibile. Edited by 41ex, 16 April 2021 - 16:46. |
|
Posted 16 April 2021 - 16:53

Daia îi bine sa nu pui întrebări si să ceri detalii... 😏😏
|
Posted 16 April 2021 - 17:08

ce treaba au chestiile alea cu relatia actuala?
Pai sunt niste lucruri si aici ma refer la chestii sexuale pe care le facea cu celalalt pe care le-ai aflat dupa o perioada de timp. Ea spune ca nu le facea cand a fost intrebata la inceput insa cu timpul a spus ca le facea De către cine a fost întrebată? De ce "cu timpul" a spus că le făcea? |
Posted 16 April 2021 - 17:23

Daca ma iau dupa ce zice ea atunci ei i se pareau ceva normal ca ala ii zicea ca asa fac toate cuplurile, ca daca ai facut-o prima data atunci cum ii zicea aluia ca nu mai vrea sa o mai faca? Nu mai vrea sa faca si cu tine ce facea inainte cu ala. Si nici nu o sa mai faca cu tine. De aia te si lasa sa te duci la altele. Ea acum traieste din amintiri frumoase cand se gandeste la fostul. Tu esti cam micut fata de fostul cu care facea orice. |
Posted 16 April 2021 - 17:42

Ete na, gata ai găsit tu motivul.. e micuț față de fostul si daia.. 🤦🤦🤦
Da poate nu îi placea.. te ai gândit la lucru asta?, poate daia nici nu mai este cu fostul.. |
Posted 16 April 2021 - 17:47

O femeie ca a initiatorului acum e in cautari si chiar nu o intereseaza sexul cu actualul. Cand va gasi ce vrea ea va face la fel ce facea si inainte sa fie cu initiatorul.
Initiatorul trebuie sa dispara din peisajul ei elegant si fara prea multe intrebari si sa isi caute una care sa il vada destul de măricel pentru ce vrea ea. |
|
Posted 16 April 2021 - 17:54

Mă da tu nu poți concepe ca cuiva chiar nu i place un lucru si chiar nu mai vrea sa l facă??
|
Posted 16 April 2021 - 17:56

Posted 16 April 2021 - 17:59

Mă da tu nu poți concepe ca cuiva chiar nu i place un lucru si chiar nu mai vrea sa l facă?? Sunt lucruri care femeile le fac cu mare placere chiar daca barbatului nu ii place sa ii faca lucrurile alea. Initiatorul nu e genul ala de barbat. Restul sunt povesti. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users