![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cod baterie
Last Updated: Oct 15 2022 08:41, Started by
drepan
, Apr 15 2021 16:57
·
0

Posted 15 April 2021 - 16:57

Imi poate spune cineva care se pricepe, va rog, ce inseamna litera B de pe baterie? Am incercuit in poza B-ul cu pricina.
Multumesc. Attached Files |
Posted 15 April 2021 - 17:01

O fi de la Bottom.
Ba nu e E un cod, pe care, incredibil, l-am gasit pe GOOGLE https://www.cycleped...ery-size-codes/ Citat Terminal Location The L indicates the location of the battery terminals when viewed from above and could be an A, B or L. Sau https://en.wikipedia...ry_nomenclature "B Lithium Organic electrolyte Carbon monofluoride 3.0 3.7" Bateria merge ? Edited by waterman, 15 April 2021 - 17:06. |
Posted 15 April 2021 - 17:09

Dap - e tipul terminalului
Da', de curiozitate - la ce-ti trebuie ? |
Posted 16 April 2021 - 19:13

@waterman: Aia am gasit si eu. Ideea e ca are 3 placute de incarcare, in dreptul lor scrie +,- si B pe mijloc. De aia eram curios ce inseamna B ca + si - ma duce capul.
![]() Merci de raspunsuri. Mai caut. E vorba de litera B incercuita cu verde in poza nu cea de pe eticheta. Edited by drepan, 16 April 2021 - 19:14. |
Posted 15 October 2022 - 08:41

Quote Imi poate spune cineva care se pricepe, va rog, ce inseamna litera B de pe baterie? B vine de la "balance charging plug" si este un terminal legat intre cele doua elemente care formeaza bateria si foloseste la incarcarea echilibrata a lor. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users