Vaccinare anti-covid daca esti racit
Last Updated: Nov 29 2021 22:42, Started by
JustSm
, Mar 20 2021 15:12
·
0

Posted 20 March 2021 - 15:12

Salut!
Am o intrebare: este sigura vaccinarea cu Pfizer sau Moderna daca persoana in cauza prezinta semne de raceala? Cum se manifesta aceasta raceala: un fel de nas infundat, doar ca se poate respira, pur si simplu uneori curge nasul, adica trebuie sa sufli nasul. Este mai mult o raceala cronica daca ii pot spune asa, in sensul ca acest nas infundat dureaza de cateva luni - din nou, nu e grav, doar curge nasul uneori Am citit in prospectul pfizer ca vaccinul se poate face daca este vorba de o raceala usoara (pagina 2 jos), totusi am vrut sa intreb si aici, poate a trecut cineva prin asta (raceala usoara - nas infundat si vaccin administrat). |
Posted 20 March 2021 - 15:19

Ideea e sa nu ai febra si dinastea, daca ai mai bine reprogramezi. E bina sa fii sanatos si in forma fizica buna ca sistemul imunitar sa-si faca treaba dupa vaccinare.
Citisem undeva, chiar se recomanda exercitii fizice pentru cine e mai sedentar inainte de vaccinari, o circulatie mai buna genereaza si un raspuns imun mai bun. Edited by andreic, 20 March 2021 - 15:20. |
Posted 20 March 2021 - 15:27

Nu exista raceala cronica. Eu cred ca este o alergie la praf. Fiind o alergie usoara, nu cred sa existe restrictie la vaccinare. Cel mai bine mergi la medicul de familie sa-ti faca un diagnostic corect.
Edited by Leo2006, 20 March 2021 - 15:32. |
Posted 20 March 2021 - 15:28

La vaccinare trebuie sa-i spui medicului de acolo de simptomele astea, ca sa te evalueze pe loc. Nu e deloc clar ce raceala e la tine: sinuzita, reactie la frig, guturai, covid... Eu zic ca pentru tine poate fi o problema daca e o reactie imuna, un fel de alergie. Pe mine m-a vaccinat cu tot cu alergie (la venin de insecte).
|
Posted 20 March 2021 - 16:54

E rinita alergica aia, nu e raceala si da poti sa te vaccinezi linistit. O am si eu, am si astm dupa reprizele de rinita si m-am vaccinat.
|
Posted 20 March 2021 - 18:34

Ca sa fim seriosi, habar n-are nimeni despre astfel de situatii.
Abia dupa ce vei fi facut vaccinul vom sti si noi, daca ne spui ![]() |
Posted 07 April 2021 - 13:44

Era o stire cu un virus de gripa destul de frecvent care nu lasa Covidul in organism, e foarte agresiv cu alti virusi.
|
Posted 07 April 2021 - 17:41

Este o banala rinita alergica, se poate face vaccinul anticovid.
|
Posted 29 November 2021 - 22:42

Weekendul asta am fost la alergat și am tras aer rece pe gura , momentan simt ca ma racaie asa putin pe gat și am nasul înfundat. Se poate face vaccinul?
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users